Witam, od jakiegoś czasu szukam filmu. Nie mogę znaleźć, bo niewiele pamiętam. W sumie jedyne co pamiętam to jedna scena.jak na brzuchu kobiety wypala sie mapa film ma wątek z szatanem jest mniejwiecej z 1980-1999
Szukam filmu bodajże produkcji niemieckiej. Chłopak i dziewczyna z klasy maturalnej są razem. Następnie
dziewczyna zaprzyjaźnia się z chłopakiem z tej samej szkoły, i zaczynają wspólnie prowadzić pamiętnik.
Chłopak znajduje pamiętnik, i po przeczytaniu go zrywa z dziewczyną
Szukam filmu bodajże produkcji niemieckiej. Chłopak i dziewczyna z klasy maturalnej są razem. Następnie
dziewczyna zaprzyjaźnia się z chłopakiem z tej samej szkoły, i zaczynają wspólnie prowadzić pamiętnik.
Chłopak znajduje pamiętnik, i po przeczytaniu go zrywa z dziewczyną
Hej. Szukam dość już starego filmu science fiction. Już trochę upłynęło lat zanim go widziałam w telewizji. W
sumie pamiętam tylko, że był wtedy klasyfikowany raczej na 18+. Jeden moment mi się zachował w pamięci.
Ludzie wchodzili do specjalnych oszklonych kabin i dostawali w środku niby jakiegoś porażenia, bądź...
Czesc,
poszukuje dość świeżego filmu o pewnym ośrodku dla zbuntowanej młodzieży, był on w lesie i prowadził go
były wojskowy chyba, psychol, trafia tam dwóch kolegów, jeden później umiera uciekając z stamtąd, na
końcu wybucha bunt 'skazańców' . Nie chce zbytnio spoilerować, może ktoś pamięta tytuł ? Z góry dzięki
czesc. szukam filmu. fabuła opierała się na tym że jacyś ludzi (chyba nastolatkowie) mieli chyba własną baze pod ziemią i zostali zamknięci w tej bazie przez jakiegoś innego ziomeczka który chyba pod koniec filmu miał rozprawe. to w zasadzie wszystko co pamiętam oglądałem go w sumie nie wiem kiedy ale chciałbym...
Witam.
Dlaczego w gadżecie "Nie przegap w TV" wyświetlają się filmy, które już obejrzałem. Do tej pory wyświetlały się filmy, których nie oglądałem i bardzo sobie chwaliłem tą funkcję.
Pomocy. Czy da radę jakoś to zmienić ?
Jakiś czas temu * odległy ) oglądałam film. Niestety nie mogę sobie skojarzyć żadnego aktora grającego filmie co utrudnia
identyfikację.
Czwórka lub piątka przyjaciół ( facetów ) ma klucze do mieszkania jednego z kolegów sprowadzają sobie tam panienki tak
żeby żony nie wiedziały
pewnego dnia dochodzi do...
Ojej ja również potrzebuje pomocy, nie pamiętam za wiele ale może akurat będzie wiedział co to za tytuł
Więc tak, film podejrzewam był nakręcony początek lat 90, choć przedstawia życie z lat 60 tak mi się wydaje.
Małżeństwo ma dużo synów ( jeśli dobrze pamiętam to 6 ) matka chłopców umiera po czym trafiają do domu...