Witam,
Poszukuje filmu kryminalnego co prawdopodobnie "Forest Whitaker" rozwiązuje zagadkę kryminalną. Jednym z podejrzanych
jest dzieciak który znajduję się w pomieszczeniu (przedszkole, psychiatryk) i ma w swojej teczce organy zamordowanych
osób. Pamietam że pod koniec filmu dzieciak, "Forest Whitaker" oraz...
ojciec głównego bohatera skonstruował zegar konstruktor miał syna który opowiadał swoje dzieje majpierw sie zestarzał apotem sie cofał z wiekiem aż do niemowlęctwa i zmarł podobał mi sie film obejrzał bym go jeszcze raz ale niepamiętam tytułu jeśli ktoś zna to proszę o pomoc
Hej, proszę o pomoc w znalezieniu filmu. Jakiś czas temu leciała zapowiedź w tv pewnego filmu, który miał
pojawić się w kinach. Już go pewnie nie grają, bo przeglądałam repertaur nie jednego kina. Streszczając
krótko film: para spotykała się kiedy byli nastolatkami, bodajże ojciec chłopaka zabronił się im spotykać...
Jest to raczej thriller z USA rok produkcji od 1990-2005. Chodzi o to, że jechała sobie autem rodzinka z
bachorem tzn. Kobieta, Mężczyzna i niemowle i zobaczyli na drodze, że jakiś facet ma problem z samochodem
albo coś. Oni się zatrzymali aby pomóc a ten facet ich uprowadził bo miał pistolet. Następna scena jaka...
Witam. Oglądałem kiedyś film, był to thriller/kryminał raczej z tych bardziej znanych. Nie kojarzę zbyt wielu
szczegółów, ale pamiętam że pod koniec filmu była scena jak mężczyzna wraca do swojego byłego domu,
podchodzi do stawu za mieszkaniem i tam jest utopiona żona i dzieci, ogólnie chodziło chyba o to, że on...
Co to jest ten Space western. Jakiś western w kosmosie czy co to? Na czym dokładnie ten gatunek polega i czym sie charakteryzuje? Dajcie definicje
pamiętam kilka scen z tego filmu:
1) uprowadzona zona/dziewczyna ktora jest energicznie poszukiwana przez swojego fceta.
2) farma na ktorej ona wraz z innymi kobietami jest ukryta w silosie
3) w silosie byla piramida z klatek a kobiety siedzialy nago
4) jak maz ja odnalazl to nie chciala wracac do normalnego...
Jak wiecie, na świecie wielu polityków jest złymi ludźmi, kradną pieniądze, robią swoje interesy różne, w niektórych krajach zlecają zabójstwo niewygodnych osób (upozorowanie samobójstwa lub śmierci naturalnej
więcej
Hej, jak byłam mała, w granicach 8-9 lat (końcówka lat '90) oglądałam taki film, raczej fantasy dla
młodzieży (coś a'la "Niekończąca się opowieść", ale kojarzy mi się też z "Alicją w krainie czarów").
Pamiętam takie fragmenty:
W pokoju jest kobieta z dzieckiem. Dziecko płacze, nie może się uspokoić. Kobieta ma...