Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, od jakiegoś czasu szukam filmu. Nie mogę znaleźć, bo niewiele pamiętam. W sumie jedyne co pamiętam to jedna scena.jak na brzuchu kobiety wypala sie mapa film ma wątek z szatanem jest mniejwiecej z 1980-1999

Szukam filmu bodajże produkcji niemieckiej. Chłopak i dziewczyna z klasy maturalnej są razem. Następnie
dziewczyna zaprzyjaźnia się z chłopakiem z tej samej szkoły, i zaczynają wspólnie prowadzić pamiętnik.
Chłopak znajduje pamiętnik, i po przeczytaniu go zrywa z dziewczyną

Szukam filmu bodajże produkcji niemieckiej. Chłopak i dziewczyna z klasy maturalnej są razem. Następnie
dziewczyna zaprzyjaźnia się z chłopakiem z tej samej szkoły, i zaczynają wspólnie prowadzić pamiętnik.
Chłopak znajduje pamiętnik, i po przeczytaniu go zrywa z dziewczyną

Hej. Szukam dość już starego filmu science fiction. Już trochę upłynęło lat zanim go widziałam w telewizji. W
sumie pamiętam tylko, że był wtedy klasyfikowany raczej na 18+. Jeden moment mi się zachował w pamięci.
Ludzie wchodzili do specjalnych oszklonych kabin i dostawali w środku niby jakiegoś porażenia, bądź...

więcej

Czesc,
poszukuje dość świeżego filmu o pewnym ośrodku dla zbuntowanej młodzieży, był on w lesie i prowadził go
były wojskowy chyba, psychol, trafia tam dwóch kolegów, jeden później umiera uciekając z stamtąd, na
końcu wybucha bunt 'skazańców' . Nie chce zbytnio spoilerować, może ktoś pamięta tytuł ? Z góry dzięki

więcej

czesc. szukam filmu. fabuła opierała się na tym że jacyś ludzi (chyba nastolatkowie) mieli chyba własną baze pod ziemią i zostali zamknięci w tej bazie przez jakiegoś innego ziomeczka który chyba pod koniec filmu miał rozprawe. to w zasadzie wszystko co pamiętam oglądałem go w sumie nie wiem kiedy ale chciałbym...

Witam.
Dlaczego w gadżecie "Nie przegap w TV" wyświetlają się filmy, które już obejrzałem. Do tej pory wyświetlały się filmy, których nie oglądałem i bardzo sobie chwaliłem tą funkcję.
Pomocy. Czy da radę jakoś to zmienić ?

Jakiś czas temu * odległy ) oglądałam film. Niestety nie mogę sobie skojarzyć żadnego aktora grającego filmie co utrudnia
identyfikację.
Czwórka lub piątka przyjaciół ( facetów ) ma klucze do mieszkania jednego z kolegów sprowadzają sobie tam panienki tak
żeby żony nie wiedziały

pewnego dnia dochodzi do...

czy znacie jakies dobre filmy z motywem kulinarnym, (gotowaniem) w tle ? :)

Ojej ja również potrzebuje pomocy, nie pamiętam za wiele ale może akurat będzie wiedział co to za tytuł
Więc tak, film podejrzewam był nakręcony początek lat 90, choć przedstawia życie z lat 60 tak mi się wydaje.
Małżeństwo ma dużo synów ( jeśli dobrze pamiętam to 6 ) matka chłopców umiera po czym trafiają do domu...

więcej