Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film opowiada o losach 4 lub 5 Chinek/Japonek.jedyne co pamietam to scena,w ktorej jedna z kobiet
myje niemowle w wanience,i przez przypadek topi dziecko.
czy ktos zna i kojarzy ten film?

Nie wiem jak się nazywa, ktoś mi powie? Więc oglądał wczoraj kawałek tego filmu w którym
były nastoletnie murzynki, w tym taka gruba, co uczyły się jakoś bardzo źle, nauczała ich
jakaś jedna nauczycielka, tamta gruba miała jakieś problemy podobno, z tego co mi ludzie
mówili co wczoraj oglądali.

Szukam filmów podobnych do Edge of tomorrow. Czy po prostu zbliżonych klimatem do gry starcraft. Jakaś przyszłość...żołnierze...

Hej, hej!

Poszukuję filmów, w których bohater przeżywa podróż do przeszłości, dosłownie albo tylko w przenośni; gdzie patrzy na swoje życie licealne itd. Np. jak w "Dziś 13 jutro 30", "Family Man" albo "Peggy Sue wyszła za mąż". Mogą być też film o klasowym spotkaniu po latach. Generalnie o przemijaniu i...

witam, poszukuję pewnego filmu.

na 99% kino familijne. z tego co pamiętam był tam niemy chłopiec i przeniósł się do świata, w który zabrała
go jakaś wymyślona (?) dziewczyna. w tym świecie mógł on normalnie mówić. poza tym był też chyba jakiś
motyw z cyrkiem i trampoliną, która jakby pochłaniała ludzi

Witam. Szukam filmu, który kiedyś często leciał na dawnym Hallmarku.
Był o niepełnosprawnym chłopaku - chyba miał jakiś autyzm i jej przyjaciółce. Dziewczyna miała może góra z 13 lat?
Matka chłopaka chciała go oddać do jakiegoś domu opieki, dziewczyna nie zgadzała się na to i razem uciekli ze swoich domów. Tułali...

więcej

Pamiętam niewiele. Para kumpli weszła do sklepu, w którym po jakimś czasie doszło do napadu. Jeden z nich wyrwał jednemu z bandytów broń, zastrzelił złodzieja i załatwił pozostałych wspólników złodzieja, ale przy okazji ginie wraz z ostatnim przestępcą. Cała sława spływa na jego kolegę, który w momencie jak policja i...

więcej

Witam.
Szukam filmu którego fabuła rozgrywa się w Hong Kongu. Film jest prawdopodobnie
produkcji amerykańskiej/angielskojęzyczny, był emitowany w telewizji na TVP2 lub
Polsacie ok 2000roku. Pamiętam, że główny bohater, Amerykanin jest prezesem lub
właścicielem jakiejś korporacji (jakiś milioner) ma konflikt z...

więcej

Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę z bogatym chłopakiem, ten jednak ginie i dziewczyna oddaje dziecko (chłopczyka) do adopcji (sierocinca prowadzonego przez siostry zakonne). Wcześniej zakłada mu medalik na szyję. Po niedługim czasie zmienia zdanie i wraca po syna, ale jest już za późno, żeby odzyskać dziecko....

Szukam filmu który kiedyś oglądałam w TV.
Opowiada historie matki i jej córki która zachorowała na bulimię. Dziewczyna zaczyna wpadać w chorobę
kiedy poznaje koleżanke która pokazuje jej jak wymiotuje po obiedzie. Dziewczyna mówi o tym swojej mamie
a ta rodzicom tej koleżanki. Oni jednak nie chcą uwierzyć...