Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam film nie do końca. Grupa młodych ludzi chodzi po lesie, zauważają mężczyznę wyjmującego coś w czarnym worku z bagażnika, kopiącego dół chowają się i obserwują, facet odjeżdża a obserwatorzy idą na miejsce gdzie zakopano worek jak się okazuje są to zwłoki. Nie zdając sobie sprawy z niebezpieczeństwa nie...

Witam.

Poszukuję filmów, które opowiadają o brzydkich, nieatrakcyjnych dziewczynach, w których zakochuje się chłopak, który na
początku je ignorował. Coś takiego, jak w serialu ''Brzydula''. Bez ''Szkoły uczuć'', to już znam:P

Szukam pewnego filmu o takim ziomku napiszę wam sceny jakie mi utkwiły w pamięci:
No to tak Był szydzony i wyśmiewany w szkole
Jakaś babka na wózku złapała go za genitalia
Poszedł do więzienia (nie pamietam jak to dokładnie było)
Tam jakiś facet nauczył go tego i owego.
Z więzienia poszedł do nowej szkoły do...

Nie wiem, jak to się nazywa, takie "łóżko", do którego się wchodzi i leży, jak się idzie do solarium. No i w tym filmie jak dziewczyna weszła do tego "łóżka", to nie mogła się wydostać, pukała od wewnątrz, ale skończyło się na tym, ze umarła.
To nie była jakaś główna scena, ale to ją pamiętam z tego filmu.

Witam szukam komedii science fiction . Film opowiadal o mezczyznie ktory wyladowal na planecie
zamieszkalej przez idiotow ,trafia do wiezienia ,udaje mu sie uciec ,potem dolacza do niego jakas kobieta
.Tyle pamietam .

Film w stylu pamieci absolutnej

pamiętam tylko to że główną bohaterką była dziewczynka okolo 9 lat i że ten film na pewno powstał po 1995 ale
nie pamiętam nic węcej. Proszę pomurzcie mi podawajcie linki i będę sprawdzała , z góry dziękuję

Potrzebne tytuły

Jak w temacie - czy znacie jakieś fajne seriale w klimacie "The walking Dead" lub "American Horror Story"?

Poszukuję filmu, horroru. Pamiętam z niego motyw dziewczyny, która ukrywała się w toalecie na stacji (?) bo ktoś
jej coś kiedyś zrobiła. Znajduję ją druga dziewczyna. Nie wiem co się dzieje z tą pierwszą, ale ta druga potem
zajmuje jej miejsce. Kojarze też, że był opuszczony autobus szkolny, w którym siedział...

Hej. Prośba o pomoc!
Czy znacie jakieś polskie, najnowsze filmy o problemach nastolatków? Coś w klimacie Galerianek, Bejbi blues, Sali samobójców, Obietnicy, Świnek. Gdzie byłby taki bardziej zbiorowy portret nastolatków. Może filmy telewizyjne, albo krótkometrażowe albo w ogóle filmy polskie z ostatnich lat gdzie...