Było to o katastrofie jakiegoś samolotu lub helikoptera, ale raczej samolotu w górach, możliwe że Alpy. Ogólnie tam paru przeżyło, potem wyruszyli przed siebie, w nocy czaiły się na nich wilki, nawet chyba walczyli z tymi zwierzętami aby przetrwać.
Mam program który sam skanuje mi często PC
Ostatnio pisało w nim że jest ok. 14 000 błędów do wyczyszczenie , coś takiego
Ale on tego nie oczyści , nie naprawi PC tylko skanuje i skanuje !
Więc co mi polecacie żebym zrobił ?
Stale mam jakieś lagi , błędy , zawiesza , muli , nieraz nie da się pisąć bo...
To dość stary film jedyne co pamiętam to kilka scen, np. jadąc samochodem w nocy przez miasteczko
grupka młodzieży wpada w poślizg i nie wiem jak ale to wyglądało jakby się przenieśli do podziemi tego
miasteczka a tam mieszkały wampiry. Oni z nimi walczyli jeden z bohaterów używał łuku. To nie jest film...
Bohater to kobieta\astronautka. Ludzie buduja wielka maszyne/statek kosmiczny (wielkie pierscienie, pierscien w pierscieniu). kobieta wsiada do statku, który przelatuje przez wirujace pierscienie i spada z na dól, wszyscy myślą że projekt sie nie udał, a to nie do konca prawa... ktos coś kojarzy? pomóźcie bo ja sam nie...
więcej
Witajcie!
Nie jestem pewny czy to był serial, czy jakiś film - ale wydaje mi się, że jednak serial. Serial był nagrany w scenerii Dzikiego Zachodu. Pamiętam, że pewnej osobie przydarzył się z pozoru błahy wypadek - mianowicie weszła mu drzazga. Pomocy udzieliła mu bardzo ładna pani doktor (główna bohaterka...
Szukam filmu, był to dramat. Niewiele pamiętam, bo oglądałam go dawno. Opowiadał o dziewczynce, której tato był muzykiem i umarł na scenie, ona później przestała mówić i zaczęła gdzieś na koniec filmu śpiewać. Mało informacji, ale mam nadzieje, że mi pomożecie :)
Dawno temu oglądałam film, który zaczynała się gdy dwie dziewczynki (bliźniaczki?) z
sierocińca były świadkami wyrzucenia w lesie małego pieska (bodajże doga
niemieckiego). Jedna z nich w ostatnim momencie wybiegła na drogę i uratowała go
przed rozjechaniem. Przygarnęły go i ukrywały jego istnienie w tajemnicy...
Poszukuję tytułu horroru o dziewczynie która przyjmuje się w jakimś opuszczonym szpitalu żeby segregować
dokumenty i tam po pewnym czasie widzi jakieś duchy. Jedyne co oprócz tego pamiętam to to, że okazało się
na końcu, że to nie były żadne duchy,jej się w głowie coś działo a później okazało się,że ona jest...
Witam, próbuję przypomnieć sobie film, był o angielskiej (chyba, być może szkockiej) guwernantce, która opiekowała się dwiema dziewczynkami w Hiszpanii, czasy gen. Franco, Pamiętam też, że główna bohaterka miała romans, chyba z bratem tych dziewczynek (dorosły mężczyzna). Film na pewno powstał przed rokiem 2004,...