Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, kojarzycie może film, w którym główny bohater zostaje rzucony przez dziewczynę, ponieważ nie zadowalał jej życia seksualnego. Mężczyzna poznaje dziewczynę, która pracuje w klubie nocnym i ona uczy go jak zdobyć dziewczynę.
Pozdrawiam

Witam, szkuam filmu, w którym w Halloween, koleś przebrany za Diabła zabija ludzi. Maska zabójcy była
czerwona, podobna do maski z Krzyku, z dziwnym uśmiechem.

1. Chłopak przenosi się do gry próbuje wrócić i blablabla tak jak w niektórych książkach mam nadzieje że jest
chociaż jeden tego typu film.
2. O powrocie na ziemie po tym jak ludzie byli zagrożeni tam wyginięciem wielkie zmiany i wgl.
3.Rozwinięcie gatunkowe, chodzi mi o np. człowiek roślina, syreny lub tego typu...

więcej

Poszukuję tytułu horroru o dziewczynie która przyjmuje się w jakimś opuszczonym szpitalu żeby segregować
dokumenty i tam po pewnym czasie widzi jakieś duchy. Jedyne co oprócz tego pamiętam to to, że okazało się
na końcu, że to nie były żadne duchy,jej się w głowie coś działo a później okazało się,że ona jest...

Szukam filmu o gościu, który uratował w parku tonącego chłopca. Syn miał go za bohatera. Jedno życie
uratował. Teraz chce jakieś odebrać i zobaczyć jakie to uczucie. Uprowadził kobietę. Mąż jej szuka i trafia do
niego. Facet proponuje mu, że dowie się, co spotkało jego żonę. Musi tylko poddać się jemu i doświadczy...

więcej

Ponieważ na Filmwebie przeważa angielska transkrypcja rosyjskich nazwisk, zmierzamy do tego, by poprawiać je na transkrypcję polską. Bardzo prosimy wobec tego, by już zmienionych na polską transkrypcji nie poprawiać znowu na angielską. Np. Андре́й Звя́гинцев to Andriej Zwiagincew, a nie Andrey...

Szukam komedii którą kiedyś oglądałem. Bodajże romantyczna :)
Gość pracuje na lotnisku i poznaje blondynke bardzo śliczną :) Jego znajomi wmawiają mu że on jest "4" w
skali od 1 -10 a ona 10 i nie ma u niej szans. Nie mogę tego znalezc moze ktos kojarzy ;/? na podstawie tego
rozmawiania o tej skali ze on jest 4-5...

więcej

Zleży mi na obejrzeniu dramatu, który mnie poruszy. Myślałam o motywie miłosnym, ale w zasadzie fabuła może być różna. Z góry dzięki na odpowiedzi :)

który jest a) inteligentny i sprytny, b)gra na nosie policji, c) terroryzuje miasto, d) film jest w miare nowy,np/ z
2008++ roku. Proszę .....

Oglądaliście może taki film gdzie nie dostali się na studia i zrobili z opuszczonego szpitala szkole a potem
impreze czy coś takiego?