Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był to horror.Fabuła wyglądała mniej więcej tak, że kilka osób wynajmowało dom od jakiegoś faceta ( Była
pamiętam
jedna murzynka) jakiś motyw był z planszą Ouija i później po kolei zaczęli ginąć, pamiętam myśleli, że to
ten
facet co im wynajmuje dom miał coś z tym wspólnego, jakieś dwie z tych osób się włamały...

więcej

Witam :) Piszę z zapytaniem o jakieś filmy, seriale lub dokumenty, które w rzetelny ale i ciekawy sposób,
pomogłyby mi zapoznać się z historią Hiszpanii! Znacie jakieś? Oczywiście serial "Isabel" już przewałkowany.
:)

szukam filmu o czarnoskorym prokuratorze albo sedzi ktory ma piekna takze czarnoskora zone ona tez jest
chyba prokuratorem. Zona odkrywa ze jej maz jest rzenikiem ktory w piwnicy swojego domu zabija ludzi.
chyba go zabila i zostala osadzona w psychiatryku. ona uwaza jednak ze jest tam nieslusznie obsadzona. w...

Witam , ostatnio przypomniał mi się film w którym była scena : idzie terrorysta przebrany w czarną suknię taką
jaką noszą islamskie kobiety, wchodzi między tłum i tam strzela w bombę przywieszoną do siebie
rewolwerem. Czy ktoś wie w którym to było filmie?

szukam filmu. chłopak poznaje dziewczynę. on ma jakąś depresję bo zaraz będzie mała
17(?) może 21 urodziny a jego brat się zabił jak miał i tak na niego wczyscy patrzą jakby
on też miał zamiar. ojciec jego to pracoholik zaniedbujący rodzinę (nie wiem czy ich nie
zostawił) młody ma małą siostrzyczkę i usiłije...

1. Film o dziewczynce, która została porwana i poszukiwała jej policjantka, która miała 2
psy. Owczarka, który był bardzo dobrze wyszkolony i jakiegoś mniejszego pieska. W
jednej z akcji, coś wybuchło i owczarek zginął. Potem ta pani szkoliła tego mniejszego,
uczyła go od podstaw. Pod koniec filmu odnalazła...

Dawno temu oglądałam bajkę o małym zwierzaczku (tygrysek?) który żyje w dżungli.
Bajka zaczyna się gdy nasz główny bohater związuje dwóm małpom śpiącym na gałęzi
ogony i ryczy, tak że przerażone, wyrwane ze snu małpy spadają z drzewa zderzając się
głowami. Później porywa go pewna kobieta, która nie wiem czego od...

więcej

Film byl o przyjazni dwoch chlopcow w wieku kilkunastu lat, jeden to wysoki,
chudy i brzydki blondyn z okularami, a drugi byl nizszy i mial ciemne wlosy. Ten blondyn
mial chyba mlodszego wkurzajacego brata i super mame. Z
charakterystycznych rzeczy to kiedy zrobili sobie pizama party przebrali sie w
staniki i tak...

więcej

Od jakiegoś czasu próbuję sobie przypomnieć tytuł filmu o Leonardo Da Vinci.
Pamiętam scenę, gdzie przedstawiony jest obraz Mona Lisy, namalowany w całości z
wyjątkiem ust. W tle siedzi dziewczyna, grająca Mona Lisę, która podczas uśmiechania
się odkrywa nieprawdopodobnie krzywe zęby. W scenie widoczny był również...

więcej

Witam, szukam 2 filmow:
1 - pierwsza scena filmu to - kobiety ktore są zabójcami, jako małe dziewczynki zostały porwane ze swoich
rodzin i wywiezione na wyspe w azji (indonezja???) gdzie byly trenowane jako zabojcy ktorymi mialy sie
stac w przyszlosci.
druga scena filmu - gosc jest masowany przez doroslą juz...

więcej