Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam Was bardzo serdecznie. Parę ładnych lat temu miałem okazję obejrzeń pewien film (prawdopodobnie akcji) i bardzo chciałbym obejrzeć go znowu lecz absolutnie nie pamiętam tytułu. Z fabuły też wiele nie zapamiętałem lecz w głowie utkwił mi fragment o chłopcach szkolonych na zabójców. W jednej scenie byli zmuszani do...

więcej

Więc tak to był film o dziewczynie która była chora chyba na raka jak dobrze pamiętam i na początku nie miała kolegów i koleżanek nie zachowywała się jak normalna nastolatka . Więc żeby kogoś poznać chodziła na takie spotkania i tak przychodziły osoby i opowiadały swoje historie , i właśnie wstał jeden chłopak i...

Nie wiem czy skojarzycie ... jest taki film .. był sobie mężczyzna który nienawidził żółtego koloru , był chory na
coś tam ... Poznał kobietę , , bodajże fryzjerkę , miała syna którego koledzy go gnębili , aż go zabili.. Chciał
się z nią ożenić. Dała taki warunek , że jak jej pokaże to czego ona jeszcze nie...

Czy mogę od kogoś dowiedzieć się więcej na temat tych stron? Jak mogę dostać zaproszenie na
przynajmniej jedną z nich lub jakąś podobną? Jest coraz więcej filmów, których nie mogę znaleźć na
żadnych innych stronach, a BARDZO chcę je obejrzeć.

film op kobiecie która jest jubilerem, gubi jakiś brylant czy coś w mieszkaniu, ma dziecko. w pewnym
momencie traci wzrok. jest moment kiedy przychodzi do niej chłopak/ narzeczony i ja szarpie, ona osuwa się
na podłogę i znajduje zgubę. na końcu na pewno poznaje jakiegoś mężczyznę i się w sobie zakochują....

Witam. Szukam tytułu filmu, w którym główną bohaterką jest dziewczyna. W dzieciństwie jej rodzinę mordują
mężczyźni poszukujący takiej małej 'karty', którą chowa pod językiem. Jako dorosła dziewczyna, postanawia
ona pomścić swoją rodzinę, zabijąc członków "mafii" (tej, która zabiła jej rodzinę).

Z góry dziękuję...

więcej

film op kobiecie która jest jubilerem, gubi jakiś brylant czy coś w mieszkaniu, ma dziecko. w pewnym
momencie traci wzrok. jest moment kiedy przychodzi do niej chłopak/ narzeczony i ja szarpie, ona osuwa się
na podłogę i znajduje zgubę. na końcu na pewno poznaje jakiegoś mężczyznę i się w sobie zakochują....

z pewnych źródeł wiem że
Verne Troyer grał w tym filmie brzdąca w scenach ucieczki itd lecz nie został on
wymieniony w obsadzie. a propos zdjecia chopaków grających brzdąca są nie właściwe
prosił bym o sprawdzenie źrudeł i zaktualizowanie. tu są aktualne i właściwe zdjęcia...

Witam oglądałem kiedyś w telewizji pewien musical chyba o ile pamiętam aktorzy śpiewali i mówili po
niemiecku film opowiada o dziewczynie która chodzi do bardzo dobrej szkoły muzycznej (o ile się nie mylę
szkoła nazywała się Amadeusz) gdzie ćwiczy muzykę klasyczna na fortepianie lecz pewnego dnia wstępuje
do...

Kobieta rasistka, choruje na to co Michael Jackson, tylko że na odwrót, stawała się czarna.