Witam Was bardzo serdecznie. Parę ładnych lat temu miałem okazję obejrzeń pewien film (prawdopodobnie akcji) i bardzo chciałbym obejrzeć go znowu lecz absolutnie nie pamiętam tytułu. Z fabuły też wiele nie zapamiętałem lecz w głowie utkwił mi fragment o chłopcach szkolonych na zabójców. W jednej scenie byli zmuszani do...
więcejWięc tak to był film o dziewczynie która była chora chyba na raka jak dobrze pamiętam i na początku nie miała kolegów i koleżanek nie zachowywała się jak normalna nastolatka . Więc żeby kogoś poznać chodziła na takie spotkania i tak przychodziły osoby i opowiadały swoje historie , i właśnie wstał jeden chłopak i...
Nie wiem czy skojarzycie ... jest taki film .. był sobie mężczyzna który nienawidził żółtego koloru , był chory na
coś tam ... Poznał kobietę , , bodajże fryzjerkę , miała syna którego koledzy go gnębili , aż go zabili.. Chciał
się z nią ożenić. Dała taki warunek , że jak jej pokaże to czego ona jeszcze nie...
Czy mogę od kogoś dowiedzieć się więcej na temat tych stron? Jak mogę dostać zaproszenie na
przynajmniej jedną z nich lub jakąś podobną? Jest coraz więcej filmów, których nie mogę znaleźć na
żadnych innych stronach, a BARDZO chcę je obejrzeć.
film op kobiecie która jest jubilerem, gubi jakiś brylant czy coś w mieszkaniu, ma dziecko. w pewnym
momencie traci wzrok. jest moment kiedy przychodzi do niej chłopak/ narzeczony i ja szarpie, ona osuwa się
na podłogę i znajduje zgubę. na końcu na pewno poznaje jakiegoś mężczyznę i się w sobie zakochują....
Witam. Szukam tytułu filmu, w którym główną bohaterką jest dziewczyna. W dzieciństwie jej rodzinę mordują
mężczyźni poszukujący takiej małej 'karty', którą chowa pod językiem. Jako dorosła dziewczyna, postanawia
ona pomścić swoją rodzinę, zabijąc członków "mafii" (tej, która zabiła jej rodzinę).
Z góry dziękuję...
film op kobiecie która jest jubilerem, gubi jakiś brylant czy coś w mieszkaniu, ma dziecko. w pewnym
momencie traci wzrok. jest moment kiedy przychodzi do niej chłopak/ narzeczony i ja szarpie, ona osuwa się
na podłogę i znajduje zgubę. na końcu na pewno poznaje jakiegoś mężczyznę i się w sobie zakochują....
z pewnych źródeł wiem że
Verne Troyer grał w tym filmie brzdąca w scenach ucieczki itd lecz nie został on
wymieniony w obsadzie. a propos zdjecia chopaków grających brzdąca są nie właściwe
prosił bym o sprawdzenie źrudeł i zaktualizowanie. tu są aktualne i właściwe zdjęcia...
Witam oglądałem kiedyś w telewizji pewien musical chyba o ile pamiętam aktorzy śpiewali i mówili po
niemiecku film opowiada o dziewczynie która chodzi do bardzo dobrej szkoły muzycznej (o ile się nie mylę
szkoła nazywała się Amadeusz) gdzie ćwiczy muzykę klasyczna na fortepianie lecz pewnego dnia wstępuje
do...