szukam filmu w którym pary gośći porywa chłopaka na wózku i przewozi go z miejsca w miejsce tak aby
dostarczyć go jakiejś babce i ścigają ich płatni mordercy aby go odzyskać. calosc dzieje sie gdzies jakby w
meksyku czy gdzies gdzie jest pustynny teren...
Witam, akcja filmu dzieje się na pokładzie samolotu. Jeden pasażer zaraził się dziwną chorobą (zaczęła mu
lecieć krew z nosa, oczu i uszu), następnie kolejni pasażerowie zaczynają mieć te same objawy. Po
wylądowaniu wszyscy z samolotu zostali objęci kwarantanną, w rezultacie nikt nie mógł im pomóc i wylecieli...
Witam. Szukam horroru o demonie/duchu, który nie znosił światła. Nie jestem pewny czy owy stwór polował na wszystkich ludzi czy tylko na dzieci. Pamiętam, że to coś wyglądało na chyba kobietę i było ubrane w czerń. Przypominam sobie trzy sceny, które wydaje mi się widziałem w tym filmie. Pierwsza to ktoś siedzi w...
Witam, szukam filmu, który oglądałam x lat temu i nie pamiętam tytułu. Był o dziewczynie z bliznami na twarzy,
poznała chyba chirurga plastcznego, który miał je usunąć. Zmienił jej twarz na podobieństwo swojej zmarłej
żony.
Mam pytanko w którym filmie1. Flip i Flap grali na instrumentach koło instytutu dla głuchych
2.W którym filmie zostali oszukani i musieli zmywać naczynia jakis facet rzucił im talerze a oni
upuścili te co mieli w ręku
Facet potem zrobił dwie kreski na tablicy
Szukam filmu, najprawdopodobniej francuskiego. Opowiadał o kobiecie, która miała zebrać swoje życie
do kupy i jako jedna z 4 osób została wybrana do pracy w roli agenta nieruchomości. Ma sprzedawać
mieszkania turystom. Pozwala parze bezdomnych z psem (labradorem bodajże) sypiać w jednym z
pokazowych apartamentów...
poszukuje horroru amerykańskiego prawdopodobnie z lat 90 bądź wczesnych 2000 w którym piękna dziewczyna poszła do łazienki tam chciała ożyć szminki do ust i z szminki wyszedł jakiś duch w postaci pnącza i ja opętał pamiętam ze na tej imprezie była jeszcze zakonnica
Witam, jako że w przyszłym roku jestem zmuszony pisać nową maturę rozszerzoną z języka polskiego chciałbym zasięgnąć od Was kilku -nastu/-dziesięciu podpowiedzi. Mam tu na myśli motywy zawarte w filmach np. miłość, zdrada, carpe diem, złoty środek, pieniądza exegi monumentum i tym podobne. Jeśli przychodzi Wam na myśli...
więcej