Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam znajomy opowiadał mi że widział dobry film o ludziach którzy wypłyneli łowić ryby,jeden z grających był samotny i przyszła go pożegnać brzydka baba która była barmanką

Nie jest produkcji Polskiej jest gdzieś z lat 1980-1990, pamiętam tyle że występowały w niej 2 jakieś guwernantki i miały dziwne imiona, jedna o imieniu Azja druga Europa były chyba siostrami. Ta Europa grała postać pozytywną, Azja była zła i nie lubiana przez nikogo. Wiem że mściła się na jakieś dziewczynie.

Cześć,
muszę napisać na Historię USA recenzję filmu historycznego; ma mieć 3-5 stron, więc muszę wybrać film, który rzeczywiście mnie zaciekawi. Generalnie chcę zająć się tematem wojny wietnamskiej, ale za późno się obudziłam z wyborem filmu i nie zdążę przed deadlinem obejrzeć tych filmów, które biorę pod uwagę....

Mam nadzieję, że może ktoś mógłby polecić mi jakiś ciekawy i interesujący serial? Oglądałam/oglądam między innymi: Revenge, The Originals, TVD, PLL, Plotkarę, Ravenswood, Gotowe na Wszystko, Kochanki, etc. Szukam czegoś podobnego, jeśli ktoś coś, to ja chętnie! ;D

Mogą być też filmy, szczególnie dramaty, coś jak...

Film opowiada o tym jak mąż zabił żonę i tylko dzięki jej siostrze skazano go za zabójstwo. On się z nią
umówił tak gdzieś na uboczu(to była chyba jakaś stacja paliw) i nawet zabrał ze sobą małego synka. Jej auto
zepchną na autostradę myśląc że ją jakieś auto staranuje.

Witam, poszukuje filmu, który oglądałem dobrych pare lat temu, bardzo mało pamiętam, a więc, pamiętam
tylko tyle, że akcja rozgrywała się w jakimś nawiedzonym domu, szpitalu psychiatrycznym lub innym tego
typu miejscu, była tam grupka ludzi, których po kolei coś tam zabijało, z tego co pamiętam oni tam chyba...

Witam czy wiecie jak nazywa się kreskówka którą puszczano dzieciom na biologii? Była tam taka scena jak chłopak stał na trampolinie i zobaczył dziewczynę po czym na jej widok mu stanął.Niezły ubaw miałem jak to oglądałem w szkole.Ogólnie film był o dojrzewaniu.

http://www.youtube.com/watch?v=w2LBy4ka51Q

Witam,

Czy istnieje taka aplikacja lub program na Androida/PC która by przypominała o nadchodzącym
programie w TV?
Oczywiście istnieje podobna aplikacja Telemagazynu, lecz owy film trzeba jej wskazać ręcznie (max
tydzień do przodu), a mi się rozchodzi o aplikację w której wprowadzamy tytuł filmu na który...

Chętnie przyjmę tytuły kilku filmów postapokaliptycznych, w klimacie np. Metro 2033. Dobrze, jeśli problemy
ludzkości nie ograniczałyby się tam do kłótni między sobą. Nie interesują mnie też komedie lub luźne filmy w
tym klimacie - bardziej atmosfera strachu, napięcia.
Z góry dziękuję :)