Film ma akcje na jakimś dzikim zachodzie czy w czymś w tym rodzaju. Facet obrabia jakiś bank (buty miał czerwone od rudy żelaza). Żona wie ze to on bo poznała po tych brudnych butach, On się wypiera tego i nie chce powiedzieć gdzie schował kasę. Ona go później w tym ich domku zabija razem z koleżanka i próbują zatrzeć...
więcej
Witam! Poszukuję tytułu filmu, który niedawno widziałem w telewizji - tytuł musiał być "niegrzeczny", bo na
potrzeby telewizji brzmiał w stylu "Narzeczona diabła" - była to komedia - wydarzenia następujące - koniec
świata, mało żywych ludzi, sporo zombie, deszcze krwi, spadające meteory, przedstawiona historia...
Potrzebuję jakiegoś filmu na odstresowanie się przed egzaminem, tylko żeby nie była to jakaś głupkowata komedia. ;)
1. O wielkim dilerze marihuany. Możliwe, że dokumentalny. Jego wspólnikiem był szalony Irlandczyk patriota mający problemy z prawem. Siedział w więzieniu gdzie cierpiał na ciężką chorobę, robił lekcje dla więźniów. Udało mu się raz uniknąć wyroku, ponieważ podał się w sadzie za szpiega MI6.
2. Bajka, miałem ją...
Witam poszukuje filmu w którym była grupa bohaterów. Posiadali oni jakąś jaskinię w górach i taka maszynę
która przypominała wielką sowę. Jeden z bohaterów był człowiekiem który posiadał kobietę i w późniejszym
czasie filmu ten bohater został zamknięty w jakimś pokoju i zaczął się tam proces po którym stał się...
Cześć wam . Kiedyś na dvd miałem film o geju i jego przyjaciółce którzy pewnej nocy się przespali po czym ona zaszła w ciążę , wydawało mi się że tą przyjaciółkę grała Jennifer Aniston ale się mylę, później ta przyjaciółka poznała nowego faceta i zabrała dziecko od ojca geja który za wszelką cene chciał utrzymywać...
Witam
chcialbym namierzyc 2 filmy ktorych tytulow nie pamietam
pierwszy ogladalem chyba z 20-30 lat temu, futurystyczny, akcja dziala sie w jakims laboratorium w ktorym znajdowala sie sama glowa, ożywiona podlaczona do jakiejs maszynerii, jakis naukowiec sie nia opiekowal i prowadzil z nia monolog.
drugi...
Zna ktoś może nazwy dwóch filmów, których poszukuje? Pierwszy był w górach o ile pamiętam grupa jakiś
studentów wycjechała badać dziwne zjawisko gdzie znikają ludzie w górach, po tym jak tam przybywają
spada na nich lawina lecz, ta lawina nie była naturalna lecz wywołana o ile dobrze pamiętam przez Rosjan,
którzy...
Horror. Kobiecie psuje się samochód na jakieś opuszczonej drodze w lesie. Grasuje tam 2-metrowy psychopata, który ma niedaleko swoją chatkę. Przetrzymuje swoje ofiary w domku, a potem wierci i wiertarką dziurki w głowie i ogląda jak przez te otwory prześwituje światło. Nie zabił jedynie jakiegoś obłąkanego dziadka,...