witam, ostatnio oglądałam taki film ale nie pamietam co to było:D pamiętam opis że jakiś człowiek zbieral ludzi
do wyprawy to tak jak w rzepce juliana tuwina:D chcialem dodac ze wyprawa im sie srednio udawala
poniewaz w dżungli bylo duzo złych zwierząt:) ale to nie jest król salomon to jakiś inny film;)
Był to film o reżyserze którego męczył ból zęba i miał jakieś wizje produkcji swoich filmów. Pamiętam że był to film polski chyba z lat 80-tych i był beznadziejnie głupi, ale jestem ciekaw tytułu filmu. Może ktoś wie????
Witam serdecznie.
Poszukuje tytułu filmu thriller/akcja.
Fabuły dokładnie nie pamiętam bo oglądąłem go półprzytomny. Film opowiadał historię przestępcy, który w
poszukiwaniu prawdy związanej ze śmiercią ojca, wyruszł szukać odpowiedzi. Ojciec zginął z nim na akcji, był
bodajże przebrany za policjanta.
Scena...
Film był chyba o tematyce fantastycznej, opowiadał o małej Dziewczynce która Odziedziczyła mała skrzynkę z
mapa jak wydostać się na powierzchnię ziemi... Generatory w miasteczku słaby aż w końcu przestaną
działać... Burmistrz tam gdzieś się schował i zjadł go taki stworek... Pamiętam jeszcze,że ta skrzynka która...
Szukam jakiś filmów z motywem psychiatryka gdzie personel znęca się nad pacjetami brutalnymi metodami
leczenia,kar itd. Czegoś z motywem podobnym do Psychoville:) Mam nadzieje że mi pomożecie:D
Cześć szukam tytuły filmu. Produkcja chyba jugosłowiańska. Film opowiada o dwóch młodych bandziorkach, pokazuje ich karierę. W jednej ze scen jeden z nich na stole rysuje sobie z kokainy domek, drzewka, słońce a jego kolega podchodzi i wciąga mu jeden z promyczków tego słońca. Mieli oni swojego mentora - przewodnika,...
więcej
Cześć szukam tytuły filmu. Produkcja chyba jugosłowiańska. Film opowiada o dwóch młodych bandziorkach,
pokazuje ich karierę. W jednej ze scen jeden z nich na stole rysuje sobie z kokainy domek, drzewka, słońce a
jego kolega podchodzi i wciąga mu jeden z promyczków tego słońca. Mieli oni swojego mentora -...
Witam serdecznie,
szukam filmu w którym główną fabułą było to że do szpitala trafia pacjent z rakiem płuc i jego lekarzem zostaje był wróg z
collegu. Wiem też że obaj są w podeszłym wieku. Niestety więcej nie pamiętam :/
nie pamietam tytulu a chcialabym znow ogl ten film pomurzcie jjest to horror o młodzieży która zalozyla sekte i pewnego razu
przyjechala tam grubka ludzi uwiezili ich i cos tam bylo ze dostalo ich dwuch dziewczyna i koles ten chlopak umar boo dostal
zakzenia bo byl caly pociety, dziewczyne zlapali na lonce bo...