Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

PALENIE ZABIJA - Interaktywny horror z nutą czarnego humoru!
na podstawie opowiadania Stephena Kinga

Lubicie prozę Stephen'a Kinga? Kultowe książki jak „Carrie”, „Lśnienie” czy „Miasteczko Salem”?
My też!
Jeśli jednak nie mieliście do czynienia z kultowym autorem horrów, to idealny moment, żeby...

Hej. Znacie jakieś fajne filmy, godne polecenia. Najlepiej komedie romantyczne, ewentualnie dramaty. Najlepiej z przystojnymi aktorami. Filmy typu "drobna niedogodność", co swoją drogą gorąco polecam tym, którzy nie oglądali. Nie cierpię starych filmów, więc najlepiej żeby było to filmy nowe lub od 2005, 2006 itd....

Czy zna ktoś ciekawe, najlepiej takie nowsze filmy przedstawiające ważne historyczne wydarzenia itp w Grecji lub w Rzymie? Oprócz: Gladiator, Aleksander, Quo Vadis, Kleopatra, Troja. Bardzo mi zależy, są mi potrzebne

Dlaczego nieumie zobaczyc filmu Obietnica z 1996 roku tu na tej stronce skoro ten film tu
jest??????ma ktos inna stronke gdzie to zobacze bo film naprawde fajny jest o siostrach.

Witam, poszukuję filmu o pewnej grupie (chyba komandosów czy coś w ten deseń) (nie chodzi o film niezniszczalni), która zatuszowała swoją śmierć po pewnej misji/akcji. Mało pamiętam ale to chyba jeden z największych szczegółów tego filmu.

Szukam filmu Andrieja Tarkowskiego - "Zwierciadło". Nie chce nic ściągać, zaśmiecać komputera wirusami z torrentów. Możecie mi jakoś pomóc ? Jedyna wersja jaką znalazłem to wersja w język angielskim na YT.

Z góry dzięki za pomoc.

Witam. Pisze w sprawie filmów o tematyce wojennej ale na łodzi podwodnej, ogladałem juz

"Polowanie na czerwony Październik"
"Karmazynowy przypływ"

Ktos zna jeszcze filmy podobne do tych ?
Prosze o pomoc
z góry dziekuje

Tak jak w tytule. Jeśli nie to czy jest jakiś podobny tej fabule?

Witam, szukam filmu który kilka lat temu oglądałem w TV. W małym miasteczku mężczyzna prowadzi bar, restaurację,ma rodzinę itd. Kiedyś rabusie napadają na jego lokal a on ich wszystkich zabija. Sprawa się roznosi i okazuje się że jest on byłym zabójcą w jakiejś mafii. Kiedy przyjeżdżają po niego jego byli znajomi...

Szukam filmu ktory jest oparty o zbrodnie , w ktorej zginęla żona Polańskiego. Nie jestem w stanie go strescic
gdyz go nie widzialam jedynie o nim slyszalam. Prosze pomoc:))