Witam, poszukuję tytułów 2 filmów, dramatów:
1. Pewna rodzina miała 2 dzieci - synka i córkę... Córka nazywała się Jacqueline. Została ona porwana/zgwałcona czy coś takiego i rodzice jej szukają, prowadzą jakieś śledztwo czy coś... Chyba udało im się znaleźć tylko jej ciało...
2. To był film o reinkarnacji... Kobieta...
Trzech kolegów, jeden z nich wynajduje sposób na przejście do świata równoległego, pali im się grunt pod
nogami, jeden z nich był chyba lekarzem, drugi był wysoki, z brzuszkiem. Jeden z nich narobił długów i ucieszył
się że zniknie, a tam fajnie, wszyscy mili, na ulicach stoją samochody można wsiąść i się...
Dawniej jak miałem własny PC ,moc głosu była w miarę ok. na słuchawkach.
Później słuchałem na Lapku było kozacko głośno a teraz mam ponownie PC ale używanego rupiecia !
Słuchawki są podłączone stylu PC , bo na przodzie nie ma gdzie , ani do klawiatury nie można !
No i mam problem jest wybitnie cicho , nowe...
A więc tak pamiętam tylko że to był film o typkach którzy byli lokatorami. Wiem że jeden z nich bądź obydwaj
byli paparazzi, i tego jednego z tych typków znalazł jakiś producent/ka filmowy/a czy coś w tym stylu i on zaczął
występować w filmach, tam potem sie zakochał a skończyło się tak że szli czerwonym dywanem i...
POSZUKUJE FILMÓW:
1. Niestety pamiętam go mało. Dwoje nurków (kobieta i mężczyzna) nurkują gdzieś w lesie (chyba) i
natrafiają na taką starodawną, barbarzyńską wioskę. Ta kobieta jest tam chyba gwałcona. Potem jest
kilka tam porwanych. Dają im noże, które mają w sobie coś do namierzania, wypuszczają do lasu i...
Witam Serdecznie, kiedyś oglądałem taki film gdzie mężczyzna średniego wieku został porwany przez 2-3-4
kobiety które chodziły w maskach, akcja działa się chyba Francja albo Włochy . Kobiety go molestowały
uprawiały sex ale on nie chciał. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam, Adrian
Czołem. Poszukuję filmów tak jak w tytule; czasy piratów lub wikingów. Nie szukam seriali, bo pewnie
wskażecie Vikings.. Chodzi mi bardziej o przygodowy gatunek typu "Wyspa skarbów", "piraci z Karaibów" czy
nawet "Hrabia Monte Christo". Przygoda na otwartym morzu, czasy 1500-1850 (no chyba, że chodzi o...