Szukam jakiś filmów o psychopatycznej miłości.
Oglądałam już:
Strach, Zauroczenie, Trujący bluszcz, Pupilka profesora, musisz być mój, osobista trenerka, żona z internetu...
Możecie podać tytuły filmów o zbliżonej tematyce?
Mam dla was rebus filmowy do rozwiązania. Nie ukrywam, że po prostu potrzebuję waszej pomocy, bo sama rozwiązuję zaledwie część.
Oto rebus: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/176/1039962_filmy.jpg
Drugi obrazek to "Władca pierścieni" (ma to znaczenie która część?), a trzeci, jak sądzę, "Prawdziwa historia".
Pytaniem...
Witam. Widziałem kiedyś pewien film i chciałbym sobie go odświeżyć. Nie jestem pewien czy czasem nie
francuski komedio dramat. Było to o chłopaku, który nie chciał chyba wychodzić z mieszkania, a ojciec
przyprowadził mu w końcu pewną dziewczynę. W tym filmie był dziwny motyw tego, że chlopak próbował
przeciąć...
facecie,który siedzial i razem z innymi kopał kilofami,pozniej kojarze,ze wydostal sie jakos na wolnosc,spotkal tam dziewczyne,ktora dowiedziala sie o nim rzecz,przez ktora posadziliby go znowu,szantażem zmusila go do malzenstwa,wkoncu nie wytrzymal i nie chcial jej to ona podala na policje ta rzecz,ktora wiedziala o...
więcej
Witam drodzy filmwebowicze.
Mam prośbę do was względem jednego filmu. Poszukuje filmu z przedziału 2000-2012 jest to film który jest w
języku hiszpańskim ew angielskim. Fabułę pamiętam średnio,...
Jakis czas temu oglądałem film. Pamiętam z niego tylko tyle że byla dziewczyna i dwóch mężczyzn. Jeden był z bogatej rodziny,
rodzice podarowali im dom na nową drogę zycia. Ona przez cały film olewała jednego ktory ciągle się starał i na koncu filmu jest scena
jak się całują na trawie i ludzie(chyba jakas wycieczka?)...
Witam jakiś czas temu byłam w kinie i była zapowiedz filmu o chłopcu, który zaprzyjaźnił się z pasem. Wydaje mi się ze to był jakiś dziki pies, bo kazali zabijać te pieski. Oczywiście ten chłopiec bronił tamtego swojego przyjaciela psa. Wydaje mi się, że jeszcze to w czasie wojny było. I film chyba francuski. W każdym...
więcej
jw.
pamiętam tylko jeden fragment: jego brat na końcu filmu przyznaje się, że to jego wina. nad rzeką namawiał
chłopca do skoku z mostu (?), nagle zobaczył płynącą tratwę/pień drzewa i krzyczał "nie skacz", ale było już za
późno, brat już leciał do wody i na tym złamał kręgosłup (?)
ktoś coś kojarzy?