Witam, czy według Was też gatunek horror umarł już dawno ? Chodzi mi o filmy z 2000 roku i
nowsze. Jak dla mnie to jest porażka co teraz produkują, zobaczyłem se z ciekawości moją średnią
z nowszych horrorów i wyszło mi 5,2 :P Znacie jakieś fajne horrory z tych nowszych, bo mi się
podobały z tych 2000 rok+ tylko...
1) Pierwszy opowiada historie człowieka, który zwierza się komuś, na temat procesu Jezusa, gdyż był on tym co spisywał zeznania 2000 lat temu. Jest tam głównie ukazana rozmowa owych panów, tego co spisywał zeznania z drugim gościem oraz jest ukazana rozmowa Piłata z Jezusem. Niestety nie widziałem początku filmu to...
film w tytule miał coś o składzie butelek, czeski film. Starszy mężczyzna znajduje pracę w składzie butelek,
była jeszcze scena jak leci balonem z żoną. Z góry dziękuję. :)
Był w telewizji kiedyś film o chłopaku, który z kolegami wracał z imprezy. Kolega co prowadził był (chyba) pijany i spowodował wypadek.
Główny bohater interesował się piłką nożną, sam w nią grał.
Po wypadku wycinano mu kawałek czaszki. Po tym zabiegu nie miał już zdolności manualnych jego plany na grę przepadły....
Film opowiadał o wirusie który działał w zasięgu sieci internet i bodajże komórkowej, ludzie którzy stawali się
ofiarami traciły chęć do życia i popełniały samobójstwo. Pamiętam że powstały 2 lub 3 części tego filmu i
niektórzy nawiązywali do jakiejś japońskiej czy chińskiej produkcji której tenże film miał być...
cytuję koleżankę "byl koles mial dziewczyne i pojechali do jego rodzinnego miasta i poszli na kregielnie chyba[?] tam
pracowala jego była i cos tam dalej bylo ze ta była potrąciła tą teraźniejszą wzieła ja do domu i więziła itp itpppp"
ktoś? coś?
Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...
Witam,
Kilka lat temu oglądałam pewien thriller. Opowiedziana w nim historia dotyczyła
dziewczyny która zamieszkała w nowym mieszkaniu. Poznała tam miłego sąsiada który we
wszystkim jej pomagał. Potem okazywało się, że miał na jej punkcie obsesje. Dolewał jej
środków usypiających do wina, oraz obserwował ją z...