Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, którego bohaterką jest młoda, bogata i samolubna dziewczyna. Któregoś dnia za sprawą wróżki traci wszystko i zmuszona jest podjąć pracę pokojówki. Zatrudnia się u bogatej rodziny, pretensjonalnej i prostackiej. Początkowo strasznie się wywyższa, ale z czasem rozumie, że ludziom pracującym też należy się...

więcej

Witam :) Poszukuje seriali lub filmów o w/w tematyce.
Chodzi mi o seans, po którym można powiedzmy "zdobyć" jakąś wiedzę, żadne Si-Fi :)

Witajcie !!

Bardzo proszę o pomoc w rozpoznaniu tytułu filmu. Mianowicie od dłuższego czasu poszukuje tytułu filmu, który jakiś czas temu oglądałem i chciałbym po raz kolejny go oglądnąć. Niestety za nic nie mogę sobie przypomnieć jego tytułu, natomiast jest scena, która mi utkwiła w pamięci. Są to praktycznie...

Witam. Mam ochotę obejrzeć ponownie film który widziałem kilka lat temu niestety zapomniałem tytułu. Pamiętam że był on z kraju azjatyckiego- japonia lub chiny.. Ostatnia scena była walką pomiędzy policjantem(chyba) a jakimś wielkim przebrzydłym grubasem(bossem mafii?). W trakcie filmu pojawial się sceny z bronią...

Dzisiaj już nie kręci się tak klimatycznych produkcji jak te najlepsze z wyżej wymienionych "epok".
Teraz obraz często jest sterylny, albo dorobiony jakimiś nie zawsze dobrze wyglądającymi filtrami.
Do tego masa komputerowych efektów specjalnych które biją po oczach swoją sztucznością.

Co myslicie o tym jakby...

szukam filmu

użytkownik usunięty

szukam filmu o grupce mlodych ludzi, cpanie, sex, alkohol itd. na końcu jeden z nich ginie podczas bojki z innym od uderzenia w klatke kijem bejsbolowym. Ogladalem go pare lat temu wiec film powstal przed 2009 rokiem

Pamietacie może tytuł filmu w którym: Dwóch chłopaków budzi się po imprezie z której nic nie pamiętają. W trakcie filmu dowiadują się co na tej imprezie robili, zniknął im samochód, zaliczyli jakieś laski, zgubili kosmiczny artefakt itp

Poszukuję tytułu mocno pokręconego i obrzydliwego filmu o nastoletniej dziewczynie, która zabija swoją czekającą na przeszczep siostrę myśląc, że ratuje jej życie.

To był jakiś niszowy film, pełno w nim było niesmacznych i dziwnych scen. Klimatem trochę przypominał "Wilgotne miejsca".

obejrzałam już : Hannibal, Shameless, True Blood, Sleepy Hollow, Sherlock, Mad Men, Hemlock Grove,
Wikingowie, Plotkata.
Polecacie coś jeszcze?

Chodziło w nim o coś takiego: jakiś koleś groził o ile dobrze kojarzę małżeństwu, albo jednemu z jego członków. Mieli albo miał/miała za zadane zabić chyba jakiegoś faceta.