Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zwracam się z prośbą o odnalezienie tytułu filmu. Gatunek komedia obyczajowa USA lata około 1992-2002. Grają młode osoby, są to przyjaciele, chłopcy i dziewczęta, biorą udział w jakimś jakby eksperymencie i wszyscy przebywają w jakimś dużym budynku gdzie robią sobie żarty z jakiegoś zdziwaczałego naukowca, który pod...

więcej

Film przedstawia władcę jakiegoś państwa który ma wybrać przyszła żonę z tłumu dziewic.
Wybiera jedną z nich i odbywa z nią noc poslubna lecz nie jest z niej zadowolony i wyrzuca ją.
Ta postanawia naprawić swój błąd i idzie na taki kurs sexu. Przyjmuje się do pracy jako służba
u tego władcy i podczas mycia jego...

więcej

Jest to thriller sprzed kilku lat, motyw rodziny uwięzionej w domu, napastnik-sadysta przygotował pułapki, m.
in. rozpięty cienki drut. Czy ktos kojarzy tytuł?

witam poszukuje fajnych filmów sci-fi gdzie grupa ludzi przyjaciól rozbija sie na nieznanej planecie czy ktoś
coś

1.Film w którym w lato zaczął padać śnieg. To była scena wieczorem, albo po południu zaczął padać śnieg i jakaś para wybiegła na dwór albo już na nim była(leżeli na trawie) kiedy śnieg padał.

2.Drugi film opierał się na tym, że pewien facet pożyczył 1000$ od jakiegoś gangstera i nie mógł go spłacić. Jednak poznał...

Witam,
od kilku dni zauważyłem, że nie ma ocen gustopodobnych przy filmach i serialach.
Tzn. wcześniej na dole strony np. http://www.filmweb.pl/film/Nietykalni-2011-583390 w kolumnie opinie i nagrody było "ocena gustopodobnych" (czy coś podobnego).
Teraz jest tylko ocena znajomych.
Już się bardzo przyzwyczaiłem do...

więcej

Tak jak w tytule, ostatnio mam niesamowitą ochotę na filmy których akcja toczy się w dawnych czasach tj. od starożytności, przez średniowiecze, renesansy odrodzenia aż do XIX w. włącznie. Podawajcie tytuły, jeśli dopiszecie w jakich czasach się dany film dzieje, będę niesamowicie wdzięczny

Gdzie mogę obejrzeć/znaleźć/pobrać (co kolwiek) film "Powstanie Warszawskie 2014"??????
Premiera było 9 maja prawdopodobnie a tu filmu dalej ni ma...

http://www.filmweb.pl/film/Powstanie+Warszawskie-2014-690058

akcja dzieje się w lesie, młode małżeństwo nękane i terroryzowane przez nastolatków.

Film jest oparty na faktach i opisuje historię chłopca (chyba USA lata 70-te) chorego na cukrzycę. Rodzice nie zgadzają się na podanie insuliny, bo wierzą w to że dziecko będzie uzdrowione przez Boga.