Szukam filmu z lat 90 o samochodzie chyba brązowy buick z przyciemnianymi szybami, nie wiadomo kim był kierowca, śledził on kobietę z dzieckiem
Szukam filmu o przyjaźni męskiej (może nawet to być i bromance), najlepiej młodzieży w wieku szkolnym.
Szukam motywu nastolatka, który jest w szkole samotny, prześladowany, ale pojawia się ktoś, z kim zaczyna
dzielić czas, stawać w obronie, a ich przyjaźń zachodzi bardzo daleko (niekoniecznie mówię tu o związku)....
Witam, szukam tytułu komedii przygodowej, którą widziałem dobre 6 lat temu na HBO..
Fabuła filmu: 2 kolesi którzy posiadali los na wygraną na loterii ucieka przed 2 bandytami. Jeden z bandytów
miał żelazną szczękę i był słusznej postury a jego ,,szef" w jednej scenie robił pompki na palcach bez użycia
nóg:P...
Witam zainteresował mnie komentarz jednego z użytkowników pewnego portalu, a mianowicie: "ogladalem
jeden film gdzie sie cofneli w przeszlosc badacze w jakims statku kosmicznym i wywalili na jakiejs planecie bez
niczego i tam zalozyli osady,rozmnozyli sie itd. a za kilka tys. lat istniala tam rozwinieta...
Witam szukam filmu który zaczyna sie jak gostes jest w jakims bunkrze a na powierzchni jego żona czy inna kobieta chyba zombie czai sie na niego ...potem odbiera wiadomosc ze jego syn zyje i schowany na strychu czeka na niego ...?????
Jak powyżej. Czy to w ogóle jest możliwe ? Chodzi mi tutaj o film Winx Club - Tajemnica Morskich Głębin
zwiastun po polsku jest htt ps ://w ww.youtube. com/watch?v=ctSPMdzXXKI tak samo oficjalna strona
http :// www .winxclubthemovie. com/pl/home (bez spacji) a na Filmwebie ani widu, ani słychu. Nawet nic w...
szukam tytułu tego filmu już od dłuższego czasu niestety bez rezultatu. Pamiętam tylko kilka scen. jak muzyk wypada/wyjezdza przez okno na motorze, pamiętam że dziewczyna też na końcu filmu śpiewała na scenie aby dostać się do akademii muzycznej. Matka dziewczyny była chyba fryzjerką. Zaszła w ciążę na jednym z...
Film opowiada o dziewczynie ktora tworzyw jakiejś maszynie swój ideał chłopaka i następuje awaria przez co
ona sama zmienia sie w niego. I ci do ktorych nalezala ta maszyna chca ja odmienic wiec probuja go/ja zlapac.
Film leciał kilka lat temu na polsacie.
Poszukuję filmu w którym chyba dochodzi do inwazji kosmitów (lub czegoś z pogranicza SF) i ludzie
porozumiewaja się takim pojedyńczym dźwiękiem, jakby ćwiczenie z emisji głosu, ale tylko jeden wysoki dźwięk.
Pamiętam moment jak kobieta i mężczyzną tak do siebie śpiwają. Film sprzed 20 conajmniej lat.