Witam. Ciężko mi właściwie ocenić dlaczego, ale ostatnio polubiłem filmy gdzie główny bohater jest właśnie
takim typem faceta i poprzez wydarzenia w filmie zmienia się.
Nie chodzi mi tu o głębokie przemiany jak np. "Inni", ale raczej o coś takiego jak w filmie "Phone booth"
(Telefon), albo "1408".
Poniżej...
Szukam czegoś w stylu Machina girl, Ninija VS alien albo coś bardziej krwawego jak martwica mózgu czy filmy Tromy Noc kurczecich trucheł.
Znacie :) ?
Film ten opowiada o wilkołaku/wilkołakach nie jestem pewien. Pamiętam że pod koniec tego filmu chłopak
został strażnikiem. A i na grobie jego wujka był napis który mógł przeczytać tylko wilkołak. A i w tym filmie
można było wyleczyć tą chorobe. Czekam na odpowiedzi DZIĘKI WIELKIE:)
Cześć,
Chodzi mi o polski film z którego pamiętam jedynie fragment gdy polacy którzy wrócili bodajże z syberii na
peronie orkiestra grała jakąś pieśń patriotyczną i ich "dowódczyni" kazała im zagrać międzynarodówkę
Ktoś coś?
Z góry dzięki za pomoc
"Czy istnieje życie przed śmiercią?" Z "Indiańskiego biegacza"? Jeszcze nie aż tak dawno oglądałem, ale wyleciało mi z głowy z jakiego filmu ten cytat.
Proszę wybaczyć obleśny temat i uważnie przeczytać i się zastanowić. Liczę na ciekawą dyskusję z fanami gatunku.
Dlaczego horror zaczyna kojarzyć się z horrorem ale tylko w sensie męki dla widza? Dlaczego nowe horrory to straszliwe nudne filmidła klasy "Z" zrobione absolutnie bez pomysłu, kompletnie beznadziejnie,...
Obejrzałem film Guilermo Dell Toro "Pacific Rim" (2013) i szczerze Wam powiem, że jestem zaskoczony! Niezwykły film, najlepsze efekty specjalne, jakie kiedykolwiek widziałem! Jak jest Waszym zdaniem?
witam
potrzebuje tytul filmu a mianowice;facet morduje na wzgorzu swoja zone
a potem udajac chorego na wozku probuje przechytrzyc (polijcę)ktora podszywa
sie za zwyklych ludzi i w roznych okolicznosciach chce go zmusic do przyznania sie
film chyba z lat 80-tych
nie wiem czy to film czy serial
zaczęło się że gdzieś w chinach na polu ryżowym znaleźli amerykańskiego chłopca. potem się okazało że on
od x lat nie żyje. potem coraz więcej zmarłych zaczęło wracać i robili ekshumację żeby sprawdzić czy chłopiec
jest tam gdzie go pochowano... szukam co to było ale nie znalazłam...