Witam mam pytanko na pewno są bardzo dobre seriale które można obejrzeć :) moja tematyka horror thriller sci fi :) Oglądałem true blood , supernatural , grimm , lost itp :) Poszukuje na prawde bardzo dobrego serialu z bardzo dobra grą akorów oraz wartką akcją :) the walking dead również ogladałem :)
juz od kilku miesiecy próbuje sobie przypomnieć i nic :< nie bardzo tez go pamietam poza tym ze strasznie mi sie podobal w filmie chodzilo mnej więcej o to że pewnego dnia mężczyzna znalazł jaies stare radio czy coś;p no i skontaktował sie przez nie z jakimś chłopcem co poźniej okazało się że rozmawiał sam ze sobą ;p...
więcej
http://www.filmweb.pl/film/The+Plague+Dogs-1982-10740
Ostatnio widziałem tę wyżej i jestem zachwycony. Przede mną jeszcze "Wzgórze królików" i "Dzika planeta".
Chyba wszystkie tytuły przeznaczone dla starszych widzów, ale możecie polecić też takie dla młodszych.
Witam
Początek filmu scena pod prysznicem facet dostaje kasę za sex z dziewczyną pod prysznicem w
zamian za to są zgrywane jego emocje na jakieś urządzenie, potem te emocje są sprzedawane
innym. Główny bohater widzi jak jakaś instytucja zatrzymuje ludzi w czasie i zgrywa lub aplikuje
im emocje, przeżycia innych...
Witam poszukuje od dłuższego czasu filmu...opowiada o grupie studentów których ktoś zabija jak w strasznych historiach...zaczyna się scena na stacji...jakaś kobieta tankuje benzynę nocą a pracownik dziwnie się jej przygląda, wystraszona wsiada do auta i ucieka a koleś krzyczy za nią ze ktoś siedzi na tylim...
Ostatnio widziałem film i nie mam pojęcia jaki był tytuł tego filmu. Jeśli ktoś mógłby pomóc... Widziałem tylko
początek ale że nie znam zbytnio aktorów to trudno jest mi go odnaleźć.
W filmie chodziło o to.. Dwójka zabójców zabijała tak jakby agentów ubezpieczeniowych lub doradców-
sprzedawców.. Zabójcy to...
od kilku dni chodzi mi po głowie film pamiętam z niego tylko kilka scen nie np. muzyk wypadający/wyjezdzający z okna. Dziewczyna pod koniec filmu śpiewająca na scenie any dostać się do akademii muzycznej, jej matka była fryzjerka ojciec był tym muzykiem wyjezdzajacym z okna. Później się dowiadujemy, że matka pisała do...
więcej
Witam . Szukam filmu w ktorym oglonym wątkiem bylo to ze na ziemi zdatne do zycia byly tylko 2 miejsca a 2
półkolach i stworzono miedzy nimi przez srodek ziemi jak by " metro " I dalej nie pamietam o co chodzi .
Pomoze ktos ?
hej
wieki temu ogladalem film z Andy Garcia.
nie pamietam tytulu, nie pamietam tez glownej fabuly.
pamietam ze Andy Garcia gral gangstera i na koncu filmu wyszedl z jakiegos baru/knajpy
i chyba strzelil sobie w glowe ;) czy ktos do niego strzelil i umarl i tak sie skonczyl film.
jak ktos kojarzy tytul to...
Film chyba z początku lat 90, amerykański, fantastyka pomieszana z thrillerem. Pokazywano tam futurystyczną
wizję miasta, inteligentne domy. Pod koniec filmu była scena w której dom zaczął się "buntować". Ogrzewanie
w podłodze zaczęło topić sprzęty w kuchni, więzić w pomieszczeniach i niemal zabijając bohaterkę....