Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Od samego rana nie mogę sobie przypomnieć tytułu pewnego filmu. Pamiętam taką scenę gdzie mordercę
nękał ojciec ofiary. Gdy już ten nie wytrzymywał i chciał się od niego uwolnić odbierając sobie życie (chyba
poprzez powieszenie). Zawisł na sznurze i wtedy zobaczył przez okno jak ojciec podcina sobie gardło,...

więcej

podajcie jakieś fajne tytuły horrorów. Najbardziej interesowały by mnie filmy typu "Krzyk / Scream" albo albo
filmy typu "Egzorcyzmy Emily Rose / The Exorcism of Emily Rose"

Proszę o polecenie mi ciekawych kryminałów, których akcja dzieje się w południowych stanach USA (tzn.
niekoniecznie południowych, może być też ogólnie prowincja, np. Minnesota). Generalnie chodzi mi o coś w
klimacie Fargo, Śmiertelnie Proste, No Country for Old Men, Detektyw, Cold in July...

Dobry wieczór.
Jakieś 4 lata temu na TVP 1 lub 2 późnym wieczorem został wyemitowany film opowiadający o mężczyźnie,
który wynajął lub kupił domek na jeziorem. Pamiętam, dom był do remontu i on właśnie tym się zajmował.
Poznał tam kobietę (być może jej ojciec mu go wynajął). Bodajże film był o przyjaźni i miłości...

więcej

- Słuchaj musimy wyjść.
- Dlaczego? Fajnie jest, zostańmy jeszcze.
- Nie, zesrałem się.
- Co?!
- Chciałem puścić bąka i przesadziłem.

Jak w temacie, chodzi o thriller naprawdę godny obejrzenia. Najlepiej taki, na którym można się też dość przestraszyć. Z góry dziękuję za propozycje :))

elo, szukam jakis komedii albo komedii romantycznej gdzie akcja rozgrywa sie w amerykanskiej szkole. cos
jak Ona to on, 17 again albo Łatwa dziewczyna czy John Tucker musi odejsc.
Nie polecajcie mi filmow starych. Zalozmy, ze tak od 2004 roku w górę.

Poszukuje dwoch tytulow filmow...
" pierwszy jest o 3 przyjaciolkach, jedna z nich ewidentnie dominowala w ich trio,akcja rozwija sie, dwie z
przyjaciolek morduja trzecia, policja szuka sprawcy, ta dominujaca probuje zastapic dla zrozpaczonej matki
corke..."
" A drugi jest o facecie ktory jest medium, spotyka...

szukam filmu ktory był o prezydencie ktory zabijał wampiry chyba tak to było prosze o odpowiedz :D

Mężczyzna lub para zjeżdża z drogi, autostrady, zatrzymując się w motelu. Tam odbywa się nad nim jakiś sąd,
film ma formułę komediowego horroru, jest raczej znany, być może należy do klasyki w/w gatunku...
Oglądałem go ok 10 lat temu. Nic więcej nie pamiętam, ale ten sąd, groteskowy proces, jest...