Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kiedyś oglądałam w tv taki film o kolesiu który albo był tajnym agentem czy kimś tam miał za zadanie chronić
dziewczyny , lub miał za zadanie przetransportować ją gdzieś . Na początku uważał dziewczynę tylko za
zadanie albo za paczkę pozniej ona sie w nim zakochala on rowniez.
jako tak to bylo nie pamietam.

szukam filmu w którym , dwie dziewczyny zakochuja się w sobie , tyle że ta jedna nie wie ze to dziewczyna bo jest przebrana za chłopaka , po jakimś czasie wszystko wychodzi na jaw i bracie tamtej dziewczyny , zgwalca i pobija , dziewczyne która okłamywała ich siostre ..... wiecej nie pamietam , może ktoś coś kojarzy...

więcej

poszukuje tytułu filmu w ktorym główny bohater musial wspiąc się po ścianie po ktorej nikomu nie udało się
wspiąć. było to swego rodzaju więzienie. kilka razy próbował a potem jakiś stary mędrzec dał mu jakąś
oświeconą rade i udało mu się wspiąć na samą górę.

Witam, poszukuję horroru lecz niewiele o nim pamiętam, jest tego chyba kilka części, akcja rozgrywa się
zimą w górach, grupka przyjaciół wybiera się na wczasy do górskiego domku bodajże i tam zaczyna się rzeź,
po kolei morduje ich jakiś facet, który chyba tam mieszka w okolicy. Wszystkie części rozgrywają się zimą.

więcej

witam chce ocenic film i nie wiem co kliknac najlepiej najfajniejszą funkcje jak sie ocenia? na odpowiedź
czekam tylko tydzień pozdrawiam

Odcinek bodajże 10 lub 11 serialu "Magia kłamstwa" poświecony jest psychopacie. Szukam podobnych,
obojętnie jaki serial.Tylko to powinien być odcinek serialu, który normalnie nie przedstawia psychopatów w
każdym odcinku.

Poszukuję nazwy tego filmu
Matka chce się dowiedzieć o śmierci córki i przepytuje jej koleżanki, ale one nie chcą nic mówić. Potem okazuje
się, że utopiły ją w wodzie, w rzece(płytka, w lecie) i przykryły kłodą od drzewa. dziewczyny były chude, matka
chyba blondynka(?). Był to thriller, dramat. Głównie zapadła mi...

więcej

Witam , jakies kilka lat wstecz zdazylo mi sie obejzec jakis fantastyczny fil o kosmitach przebywajacych na
ziemi i stopniowo zwiekszajacych temperature na ziemi dopasowujac ziemie do swoich waronkow. Uzywali
oni rowniez czegos w rodzaju granatow kture zaczynaly sie obracac i zasysaly szwystko do srodka ,...

Poszukuje odcinka w którym, Boczek i Paździoch grają w reklamie jakiegoś alkoholu, obaj są nie źle napruci i paździoch mówi (a raczej bełkocze) do boczka.
-nie widzę żadnej różnicy
Boczek odpowiada
-a jak nie widać różnicy to po co przepłacać

Zauważyłem już jakiś czas temu tendencję wyświetlania widzowi tytułu filmu na końcu. Zabieg ten jest obecny np w wielu polskich, niedawnych filmach,
ale nie tylko. Przykładów nie będę przytaczał, bo nie jest to istotne. Moje pytanie brzmi: jaki to ma cel? Tytuł na końcu może być logicznym następstwem
ostatnich scen...

więcej