Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej czy ktos z was zna tytul filmu(kiedys ogladalam ale pamiertam tylko sceny) o mlodosci Hitlerra? Bylo tam
jak nie dostal sie do szkoly , jak zyl miedzy Zydami , nie mial pieniedzy itd , ogolnie jego mlosdosc
opisana...tam jakas dziewczyne poznal..wie ktos moze?

Poszukuję bardzo wzruszających filmów, takich na których łzy same płyną spod powiek. Dodaję "bardzo", gdyż mało który film mnie rozkleja, może macie jakieś propozycje? Z góry dzięki.

Poszukuję pięknego tematu muzycznego. Od 30 sekundy jest łudząco podobny do Joe Hisaishi - Legend of
Ashitaka, ale tylko przez krótki czas. Styl i ton jest łudząco podobny do poszukiwanej przeze mnie muzyki.
Wiem, że przesiaduje tutaj spora liczba osób obytych w temacie soundtracków, dlatego wierzę w waszą
pomoc...

więcej

Witam, poszukuję tytułów 2 filmów, dramatów:
1. Pewna rodzina miała 2 dzieci - synka i córkę... Córka nazywała się Jacqueline. Została ona porwana/zgwałcona czy coś takiego i rodzice jej szukają, prowadzą jakieś śledztwo czy coś... Chyba udało im się znaleźć tylko jej ciało...
2. To był film o reinkarnacji... Kobieta...

więcej

znacie jakieś filmy o miłości niemieckiego żołnierza do polki/ew. innej kobiety "zakazanej"?

Trzech kolegów, jeden z nich wynajduje sposób na przejście do świata równoległego, pali im się grunt pod
nogami, jeden z nich był chyba lekarzem, drugi był wysoki, z brzuszkiem. Jeden z nich narobił długów i ucieszył
się że zniknie, a tam fajnie, wszyscy mili, na ulicach stoją samochody można wsiąść i się...

Dawniej jak miałem własny PC ,moc głosu była w miarę ok. na słuchawkach.
Później słuchałem na Lapku było kozacko głośno a teraz mam ponownie PC ale używanego rupiecia !
Słuchawki są podłączone stylu PC , bo na przodzie nie ma gdzie , ani do klawiatury nie można !
No i mam problem jest wybitnie cicho , nowe...

A więc tak pamiętam tylko że to był film o typkach którzy byli lokatorami. Wiem że jeden z nich bądź obydwaj
byli paparazzi, i tego jednego z tych typków znalazł jakiś producent/ka filmowy/a czy coś w tym stylu i on zaczął
występować w filmach, tam potem sie zakochał a skończyło się tak że szli czerwonym dywanem i...

więcej

użytkownik usunięty

znacie jakieś?

Posiadam fp , który stanął w miejscu zostałam tylko ja . Potrzebna pomoc ! :D