Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hejka, oglądałem taki filmek jak ktoś wyruszał w dżungle miał tam jakiś przyjaciół i przygody jednak w tej
dżungli mogli sie pozabijać podobno były tam niebezpieczne gatunki zwierząt które mogły pogryść kogoś na
śmierć film leciał na kulturze ale późno: gdzieś o północy albo o 1:00 w nocy fajny filmek a w roli...

witam poszukuję filmu który najprawdopodobniej rozgrywa sie w angli co wnioskuje po akcencie. z Filmu
pamietam jedna akcje bardzo wazna jest tam policjantka blondynka ktora goni typa po schodach az dobiegaja
do jakiegos parkingu samochodowego na dachu nagle tam staja ona orientuje sie ze jest sama a przed nia 10...

więcej

Pamiętam końcówkę, bohater z jeszcze kimś dociera na jakiejś planecie do jakby hangaru w którym spotykają
kosmitę który pokazuje im przeszłość ziemi i główny bohater postanawia z kosmita opuścić ziemię. Odbywa się
to tak, że wchodzi on do kapsuły która wypełnia sie płynem i w momencie kiedy bohater się nim zaciąga...

więcej

Szukam filmu o normalnej miłości, gdzie główny bohater jest wrażliwym romantykiem, a nie jakimś imprezowiczem. a
jego romantyczność nie polega na prześladowaniu i szantażowaniu kobiet (typu "umów się ze mną bo skoczę")

Nie interesują mnie: filmy o rozwodnikach, ludziach powyżej 27 roku życia, filmy o miłości homo,...

więcej

szukam filmu w którym grupa nastolatków przybywa do domu farmera, on ma córkę i ona jest taka zajebistą
blondyną ii ona tam się zabawia z nimi pod stolem przy obiedzie, dalej nie pamiętam. proiszę o pomoc

Film

użytkownik usunięty

szukam filmu w którym dana osoba zabiła kogoś a po wyjściu napisała książkę, stała się sławna,
zapraszana do TVshow..... coś w tym stylu

Owszem, trochę ich jest, ale w stosunku do ciekawych czarnych charakterów to po prostu kilka kropel w morzu. Dlaczego, zamiast tworzyć interesujące, niestandardowe pozytywne postaci, twórcy powielają tysiące razy ten sam schemat - zagubiony, prawy, szlachetny, zero to hero itd. Dlaczego dobre postaci nie mogą mieć...

Na youtube, użytkownik "Szczery Jerry" zrobił filmik pod tytułem "BDF! - Bardzo dziwne filmiki #24" i w 2min31sec widzimy scenę, w której dziewczyna podchodzi do gramofonu i rzuca płytę gramofonową o podłogę.
Tutaj link do tej sceny:
http://www.youtube.com/watch?v=IUMT-8FIT3g#t=2m31s

Z jakiego filmu pochodzi ta...

więcej

Witam!
Kilka lat temu oglądałem wzruszający film o podwójnej miłości. Bohaterka- angielska stewardessa- matka i żona podczas lotu do Włoch poznaje samotnego mężczyznę, którego rodzina ma kopalnię marmuru (?) we Włoszech. Ani mąż, ani nowo poznany mężczyzna nie wiedzą o sobie. Kobieta zaczyna romans za plecami męża....

więcej

Oglądając "Blade" naszła mnie myśl o założeniu tego tematu. Jakie filmy o wampirach są według was
najlepsze?
Jak na razie najlepszymi filmami o wampirach jest seria "Underworld", z jej świetnym mrocznym gotyckim
klimatem, śmiertelną walką pomiędzy dwiema rasami oraz świetnymi charakterami, które na długo zapadają...

więcej