Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądając "Blade" naszła mnie myśl o założeniu tego tematu. Jakie filmy o wampirach są według was
najlepsze?
Jak na razie najlepszymi filmami o wampirach jest seria "Underworld", z jej świetnym mrocznym gotyckim
klimatem, śmiertelną walką pomiędzy dwiema rasami oraz świetnymi charakterami, które na długo zapadają...

więcej

Witam,jest to moj pierwszy założony wątek. Już mnie złość bierze,bo sama nie mogę sobie poradzić. Chodzi mi mianowicie o komedię na przełomie 2009-2013 (chyba) . Kiedyś oglądałam zwiastun i spodobał mi się a le później całkowicie o nim zapomniałam,aż do dnia dzisiejszego.
W tym filmie grają ciemnoskórzy aktorzy,a film...

więcej

Siemka jak w temacie mam problem ze znalezieniem filmu...
Pamiętam,że w tym filmie była gra komputerowa.
pewnego razu rodzicie chcieli sprzedac dom lecz facet zobaczył ze w turnieju mozna wygrac duze pieniadze i postanowil je wygrerac i wykupić ten dom od rodzicow
Facet grał w gre lecz był jeden przeciwnik/ jak...

Witam

Czy ktoś pamięta tytuł amerykańskiego filmu (raczej) obyczajowego, który na przełomie lat 80/90 omyłkowo zamiast w kinie nocnym został wyemitowany w sobotni wieczór po godz. 20? Zażenowana prezenterka po emisji przeprosiła za błąd realizatorów programu pod wpływem lawiny telefonów oburzonych widzów, którzy...

Szukam filmów podobnych do
- 21 Jump Street - podobała mi się ta komedia
- Nietykalni (były momenty, że uroniłem łezkę)
Szukam filmów, które mnie rozbawią oraz takich przy których uronię łezkę.
Nie wiem za co się zabrać nawet, czego szukać.
Fajnie jakby były filmy nie starsze niż 2010 rok.
Z góry dziękuję za...

Poszukuje filmów w których kobieta wykorzystuje mężczyzne, o dobrych chłopakach i złych kobietach - zdradzających, lecących na kasę itp. Jednak żeby to oczywiście nie był gniot dla nastolatek

Szukam też horrorów drastycznych albo coś z zaskakującą końcówką jak np blady strach, nieproszeni goście, mogą być też...

jakiś filmów o imprezach

Szukam Filmu który oglądałem dawno temu ale zapomniałem tytułu.
W filmie pokazana była rodzina do której przyjechała młoda kobieta chcąca nakręcić film.
W pracy nad filmem pomagał jej mąż z tej rodziny który potem przespał się z nią.
Wiem że Żona była psychiatrą.

Moim zdanie najlepszym filmem o miłości jest "Miasto Aniołów" z Meg Ryan i Nicolasem Cage'em... :P Czekam na Wasze typy :D

Światowy Dzień Publicznego Czytania Komiksów. Akcja ma na celu pokazać, że nie tylko dzieci i osoby mało
inteligentne czytają komiksy. Kto z Was przyzna się do czytania (ogladania) "takich rzeczy"?