witam. kiedys oglądałem film w telewizji,który mi sie spodobał. niestety nie pamiętam tytułu.film opowiada
historie małżeństwa które ma jedną córkę. po tym jak rodzice wychodzą z domu zostaje ona z nianią. podczas
podróży samochodem para otrzymuje telefon,że ich córka jest przetrzymywana przez porywaczy i jeśli nie...
Poszukuję filmu ale nie pamiętam tytułu stary horror lata 80 lub 90, w którym dziewczyna znajduje materiał
robi sobie z niego sukienkę i zostaje opętana coś z purpurą lub szkarłatem w tytule z góry dziękuję
Oglądałam kiedyś horror o babie, która wprowadziła się do jakiegoś domu i on był chyba nawiedzony.
Później się okazało, że ta baba miała bliźniaczkę (taka słodka mała blondyneczka), którą zabił jakiś chłopak,
a ona w tym czasie się chyba w szafie schowała... nie pamiętam go dokładnie, ale może ktoś kojarzy co to za...
Więc tak z tego co pamiętam opowiadał o życiu nastolatków. Były dwie dziewczyny które przyjaźniły się z
pewnym chłopakiem, który był managerem, albo kumplem jednej jakiejś nastoletniej Gwiazdy i nim był
chłopak.Była taka istotna sytuacja, że ten chłopak zostawił u tych dziewczyn swój telefon, jak się potem...
Gdy byłam mała oglądałam bajke nna vhss.Pamiętam ylko, że było pole kapusty i chopiec tam
uciekał? Jadł kapustę i zamieniał w osła, a żeby zmienić się w chłopca też musiał ją zjeść.
Bajka jest z 1980-2002 roku, dokładnie lat nie umiem określić. Zna ktoś tytuł??
wlasnie obejrzalam dom z kosci i wiek ktoś w jakim jeszcze filmie morderca badz jak tu ''opętany'' przez dom staje się właścicielem domu (badz caly czas jest wlascicielem , ale zabija wsoich gosci, nie pamietam dokladnie) i wlasnie tez w koncowej scenie pojawiaja sie nowi goscie i on witajac ich mowi wlasnie, ze cos...
więcej
nie wiem co to za film,ale wygląda na to,że bohaterką jest dziewczyna, blondynka, włosy sięgające do połowy
szyi, lekko rozczochrane w czerwonym pusztstym swetrze z mocheru/angory. na zdjęciach jest też pokój z
jakąś czerwoną zasloną, lekko różowe ściany. kadry przypominają obróbkę analogową. szukam tytułu, proszę...
Szukam filmów, w których pojawiają się faceci z klasą. Np. Frank Slade (Al Pacino) w filmie "Zapach kobiety",
czy Pierre Dulaine (Antonio Banderas) w "Wytańczyć marzenia". Jeżeli ktoś zna inne filmy, w których pojawia
się motyw takiego mężczyzny, to może go tutaj podać. ;) Uprzedzam z góry: nie mam najmniejszej...
wczoraj
szukam takiego filmu
nie pamietam tytulu
pamietam ze bylo to o facecie ktory byl chory chyba umyslowo mieszkal z matka ktora wmowila mu ze nie moze wychodzic z domu bo jest nazewnatrz promieniowanie wykorzystywala go seksualnie .
w jednym motywie zafoliowal kota pozniej jakos uciekl z domu siedzial w...