Witam.
Jestem zainteresowany kupnem figurek firmy Hot Toys. Jeśli ma ktoś jakąś na sprzedaż proszę pisać na
rafalktkd@gmail.com
Pozdrawiam !
Naszła mnie dzisiaj ochota na jakiś film z miłosnym wątkiem, ale nie chodzi mi o kolejny romans w stylu
Pamiętnika czy Gwiazd Naszych Winy. Chodzi mi bardziej o jakiś thriller/dramat, z wyrazistymi postaciami, po
przejściach. Możecie mi podać jakieś godne polecenia filmy tego typu?
film o miłoci
nie wiem czy nie bollywood dziewczyna płacze na moście jakaś smętna pogoda , płacze wydaje mi sie ze brunetka
Dodam tylko że nie jest to takie proste, ponieważ chodzi mi o działalność tych grup przestępczych w Stanach
Zjednoczonych. Nie interesują mnie jednak takie filmy jak Ostry poker w Małym Tokio, gdzie yakuza jest tylko
celem kolejnych eksterminacji bohatera. Chodzi mi o coś w stylu Ojca chrzestnego w realich triady...
Witam, szukam filmu który oglądalem kilka dobrych lat temu. Jeśli dobrze pamiętam to ekipa badawcza
wyruszyła w dżungle. Pamiętam scene jak znaleźli ogromną czaszke. W tej dzungli były goryle ktore ich
zabijały. To był chyba nieznany gatunek goryli, jesli dobrze pamiętam. Na pewno to nie był film "kongo" chociaż...
Cześć.Gdy miałem jakieś 5-6 lat oglądałem film(chyba horror).Pamiętam że występowali w nim jacyś ludzie
którzy biegali w maskach(chyba gazowych) i chyba w żółtych kombinezonach.W filmie panował
ponury,szary,mroczny klimat.Była w nim też mała wioska którą chyba ci ludzie w maskach atakowali(w każdym
razie panował...
Witam!
Dość dawno temu oglądałem film erotyczny, o grupce przyjaciółek, które zostają porwane.
Zostają one zmuszone do niewolniczej pracy, coś związanego z wodą, ponieważ pracują w jedynym miejscu
na ziemi, gdzie czysta woda jeszcze występuje.
Pamiętam, że jedna z tych przyjaciółek je zdradzi, przez co mają...