Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jakiegoś dobrego thrillera psychologicznego w stylu "Milczenia owiec". Co polecacie?

Pamiętam kilka rzeczy:
1. głównymi bohaterami byli dwaj mężczyźni w średnim wieku, obaj żonaci; mieszkali w typowym
amerykanskim osiedlu na przedmieściu, takim plastikowym i iddylicznym.
2. Jeden z mężczyzn, chyba starszy stażem, jeśli chodzi o małżeństwo, udzielał porad temu drugiemu, przy
czzym, o ile dobrze...

więcej

Jaki to film?

użytkownik usunięty

- szukam tytułu filmu, w miarę nowego, myślę, że 2008+
- hiszpański lub coś takiego
- horror/thriller
- główny bohater jest młodym mężczyzną, pracuje w operze lub czymś takim, ma dziewczynę, chyba przeprowadzają się
do jakieś dużego domu. Dziewczyna podejrzewa go o zdradę. Okazuje się, że poprzedni właściciel...

Odzwierciedlenie Koła Fortuny czy kartkowo szkolnej
szubienicy. Mianowicie zadajacy daje haslo z zakrytymi literami podajac jedynie co to jest. np:

_ _ _ _ _ - aktor

Nastepnie zgadujacy podaje jedna litere, zadajacy wpisuje litery do hasla w odpowiednich
miejscach o ile owe sa w hasle lub pisze ze ich po prostu...

więcej

Proszę o pomoc w znalezieniu dobrych filmów o tematyce szkolnej najlepiej komedie typu. American Pie, Wieczny student napewno tego jest masa a ja tylko wymieniłem 2.

Taki trochę straszny, tajemniczy i magiczny. Albo przynajmniej chociaż jedna z tych cech.
I żeby był od 12 lat. ( Harrego Pottera już oglądałam)

Nie wiem czy słyszeliście o akcji gdzie zdobyto zdjęcia gwiazd, NAGIE!

http://bezuzyteczna.pl/apple-ma-przekichane-w-184621 - tutaj macie to troszke opisane
-------->>> A tutaj link do zdjęć http://sh.st/tK7eG <<<---------

Chłopak zakochuje się w dużo wyższej dziewczynie

kiedyś leciał w tv film i tam byl gosciu w ktorym się zakochały 2 kobiety i jedna wypiła
jakiśeliksir i była niesmiertelna i druga poźniej też wypiła i się biły o niego

Długo szukałam i nie znalazłam tytułu muzyki, która bardzo często leci podczas oglądania odcinków.
Niestety nie mogę dodać linka, ale jest to 38 odcinek i proszę przewinąć sobie do 19min10sek wtedy się zaczyna i wystarczy wpisać w youtube grzesznica odcinek 38 i wyskoczy.
Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś mi...