Witam! Od jakiegoś czasu mam w głowie horror, który oglądałam jako mała dziewczynka i
za nic w świecie nie mogę go znaleźć. Pamiętam z niego tylko tyle, że akcja odbywała się na
imprezie, na której był mężczyzna albo kobieta w białej masce i zabijała ludzi oraz, że jedna
dziewczyna zmarła w wannie, ponieważ...
Znacie jakieś strasznie smutne filmy, że idzie się popłakać i to nieźle(takie baaardzo smutne) coś MEGA,
muzyka też taka przytłaczająca...
z góry dzięki za pomoc :)
Witajcie, tak jak napisałem w temacie poszukuję filmu. Mówiąc w skrócie film opowiadał o małej wiosce, w
którymś z arabskich krajów. To była komedia. Do mieszkańców docierały informacje o szerzącej się w kraju
wojnie i tym samym podjęli decyzję, iż wesprą rodaków. Żony przyszłych żołnierzy miały inne zdanie....
Witam , szukam filmu który oglądałem bardzo bardzo dawno , nie pamiętam tytul ani niestety nic :( ,
Początek filmu jest taki ze gnębiona dziewczyna w szkole, popełnia samobójstwo we włąsnym mieszakniu poprzez powieszenie sie
trzej główni bohaterowie pamiętam tylko ich kolory skóry 2 ciemnych i 1 biał , w jednych...
Poszukuje tytułu filmu w który bodajże Danny Glover szuka jakiegoś mordercy i pomaga mu w tym gość mieszkający jak odludek z dala od ludzi który chyba jest przewodnikiem obaj idą kawał drogi przez śnieg i takie tam i szukają właśnie gościa jakiegoś. Więcej szczegółów nie pamiętam ale coś w ten kant było , proszę o...
Witam,
Poszukuję dosyć starego filmu. Wydaje mi się że fabuła opowiadała o amerykańskim okręcie (kanonierce?),
którego celem była ewakuacja obywateli amerykańskich z terenów zajmowanych przez Japończyków jeszcze
przed wybuchem drugiej wojny światowej. Kluczową sceną jest ucieczka wspomnianego okrętu z zatoki....
Witam. Poszukuję filmu który leciał kiedyś na TVN (kilka lat temu). Film opowiada o wujku (lub krewnym) który ma
zaopiekować się dziewczyną i chłopakiem w podobnym wieku (rodzeństwo). Jest to osoba chora psychicznie i chce on się ich
pozbyć. Scena która najbardziej zapamiętałem to ta, kiedy zostawił ich zamkniętych...