Szukam filmu o grupie przyjaciół, którzy przyjechali na ślub jednego z nich - ślub był nad jakimś jeziorem/przy
plaży. Jeszcze jedna rzecz, którą pamiętam to piękny toast podczas wesela;) Wiem, że to bardzo mało
szczegółów ale jak ktoś kojarzy ten film - będę wdzięczna za pomoc :)
Szukam filmu, w którym mąż i dzieci pewnej kobiety (prawdopodobnie córki bliźniaczki) giną w strzelaninie. Chyba jadą
gdzieś razem w samochodzie i to napad rabunkowy (?). Pamiętam fragmenty: kobieta pyta policjanta "dlaczego (sprawca)
zastrzelił dzieci?" oraz jak słucha głosów zmarłej rodziny nagranych na...
Pilnie poszukuje tytułu do filmu S-F z lat dzieciństwa lata produkcji to mogą byc lata 90 lub 80. Pamiętam tyle że
bohaterowie przybierali postac obcych na kształt ludzi i z łokci wyrastały im noże czy też ostrza na które walczyli. Główny
bohater wiem że miał ten swój skafander czy też zbroje w kolorze metalicznym...
To współczesny romans. Businessman (około 30 lat) bierze pod opiekę młodą dziewczynę i wprowadza ją w
swoje życie. Dobrze pamiętam tylko jedną scenę - odbywa się aukcja na cel charytatywny, której para się tylko
przygląda. Dziewczyna prosi swojego partnera o kluczyki od auta, mówi że chce coś z niego wziąć....
Proszę Was pięknie o pomoc w odnalezieniu filmu o kobiecie, która przyjmowała leki (nie pamiętam, czy na depresję czy uzależnienie od alkoholu) wyprodukowane z takiego dziwacznego mutanta przywiązanego łańcuchami. To żadne arcydzieło, ale nie daje mi spokoju, że nie udało mi się po opisie znaleźć tytułu ani po polsku...
więcej
Akcja: zaczyna się że jakiś koleś zabiera innego na stopa i się pod niego podszywa (najpierw go morduje) ,
potem morduje innych ludzi. Jakaś panna (o ile dobrze pamietam) prowadzi śledztwo i wszystkie ślady
prowadzą własnie do trupa. Akcja prawdopodobnie dzieje się w Alabamie.
Na początku własnie jak zabija...
Film sprzed ok 10 lat historia młodej dziewczyny która jak dobrze pamiętam dowiaduje się że jest śmiertelnie
chora, zmienia swoje życie zaczyna balangować,wydaje mnóstwo pieniędzy,korzysta z życia na max-a, na
koniec okazuje sie ze jest zdrowa, dodam że to nie jest Last Holiday
leciał kiedyś na tvp1,jak jeszcze kiedys puszczali tam filmy okruchy zycia czy jakos
tak.Pewna młoda,ładna blondynka siedziała na czacie i zapoznała się z facetem,który zaprosił
ją gdzieś tam bo był właścicielem kasyna(na czacie miała nick napewo jakoś
''kicia''). Nawiązał się między nimi romans,pamiętam taki
wątek z...
Coś w stylu Wydział Wewnętrzny, ale bardziej chodzi mi o ich poczucie bezkarności, bicie zatrzymanych itd,, a
nie żadne korupcje, czy emerytowany policjant coś tam bla bla bla, albo że handluje prochami - to tego nie!
Tylko bijąca policja, wredni gliniarze i później osądzanie ich.
Paręnaście lat temu oglądałam film, prawdopodobnie thriller lub horror. Były dwie siostry/przyjaciółki, jedna
miała męża, a mąż chciał być z tą drugą. Zrzucił żonę z mostu, aranżując wypadek. Spadając, kobiecie
zsunęła się z szyi apaszka/szal i ten widok powracał do faceta w snach, scena z szalem pojawiła się w...