Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ojciec z córka, synem i macocha przeprowadza się do jakiegoś miasteczka wojskowego. Bohaterom podczas snu przez nos
wchodzą do ciała jakby glizdy i tak jest co noc, az bohater zostaje podmieniony na swój klon, który nie ma uczuć. Klony
czekał y na nich w kokonach, ukryte np w sufitach podwieszonych. Ludzie,...

Pamiętam tyle. Czasy chyba drugiej wojny światowej. Jakiś domek? Jakiś samolot się rozbił? I ocalali żołnierze
weszli do tego domu, rodziny i ich pozabijali? ( Nie wiem czy nie zjedli kogoś czy był taki motyw? ) Potem
chłopak jako o wiele starszy wspominał to? Za pomoc dziękuję. Znaki zapytania są dlatego, iż nawet...

więcej

Szukam filmu o Lalce która zastępowała dziecko a jednocześnie zabijała ludzi do okoła. był motyw Ponurej
niedzieli tego utworu. Z gory dziękuje za pomoc

wiem, że było już kilka takich tematów ale nigdzie nie mogę znaleźć filmu, z którego jest ten moment:
https://i.ytimg.com/vi/UhSSkHJvFRE/hqdefault.jpg

jeśli ktoś wie co to za film to byłabym bardzo wdzięczna za podanie tytułu

Poszukuje Filmu Gdzie grał jakby taki małpi wojownik który został zamkniety w posągu i którego można było
uwolnic tylko w jeden sposób mianowicie oddać mu jego kij i uderzyć w ten posag
Wie ktos może jak ten film sie nazywa z Góry dzięki :)

Witam, szukam filmu, w którym dziecko jest świadkiem morderstwa swoich rodziców i zapamiętuje
morderce, gdy dorasta powraca do treningów sztuk walki i występuje w turnieju. W finale tego turnieju
walczyć będzie morderca jego rodziców. Chłopak dociera do finału i wygrywa z mordercą.

Witam, poszukuję pełnometrażowej animacji, chyba z późnych lat 90, której bohaterami były zwierzęta walczące o środowisko lub własne przetrwanie. Pamiętam bliżej nieokreślony gatunek stworka, któremu pomagała bodajże lisica oraz że działaniom korporacji przewodził grubas w okularach. Jego asystentka finalnie przeszła...

więcej

Witam,
Szukam filmu którego akcja dzieje się najprawdopodobniej w Bangkoku. Grupa antyterrorystów musi odbić budynek/wieżowiec z rąk gangsterów/mafii .Jakoś jesienią 2013 puszczali go na HBO .Sceny cały czas kręcone są w tym jednym budynku/wieżowcu. Świetnie pokazane są sceny walki .Dodam jeszcze że w pierwszej scenie...

więcej

Poszukuję filmów które waszym zdaniem są naprawdę godne polecenia ! Gdzie akcja się toczy w krajach takich jak Sudan, Egipt, , Arabia, Emiraty Arabskie te klimaty :D filmy gatunku dramat biograficzny, dramat , akcja , thriller.

Oglądałam go jako dziecko, był to film prawdopodobnie o napadzie na bank. Złodzieje przetrzymywali
zakładników i aby pokazać policji lub innym władzom, że nie cofną się przed niczym, wysłali im odcięte ucho
kobiety. Więcej niestety nie pamiętam, ale może ktoś kojarzy tą scenę?

Plus jeśli ktoś zna jakieś...