Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mężczyzna lub para zjeżdża z drogi, autostrady, zatrzymując się w motelu. Tam odbywa się nad nim jakiś sąd,
film ma formułę komediowego horroru, jest raczej znany, być może należy do klasyki w/w gatunku...
Oglądałem go ok 10 lat temu. Nic więcej nie pamiętam, ale ten sąd, groteskowy proces, jest...

Poszukuje tytulu filmu, ktory ogladalem jakos przed 2010 rokiem. Wydaje mi sie, ze film pochodzil z poznych lat 90 lub poczatku 2000. Historia przedstawiona w filmie opowiadala o grupie przyjaciol, ktorzy spotykaja sie o ile dobrze pamietam w domu jednego z nich. Jeden z bohaterow mial raka jader i w wyniku operacji...

więcej

hej, zna ktoś tytuł filmu w którym z tego co pamiętam żołnierzom coś się mieszało w głowie i chyba zabijali
swoich czy coś i każdy który wrócił był przepytywany, jak się nazywa itp żeby sprawdzić jego zamiary, jeśli
dobrze pamiętam to ci żołnierze teoretycznie zginęli. Było tam też coś o radiostacji która non stop...

więcej

Nawiązując po części do poniższego tematu, chciałbym zaproponować, abyśmy w tym temacie dzielili sie z innymi użytkownikami naszymi guilty pleasures (skoro już o tym mowa, można wspomnieć także o piosenkach i grach komputerowych tego rodzaju). Oto moje:

filmowe:
"Twarde lądowanie" ("Crash Landing") Jima...

pytanie pojawiało się już na forum Filmweb, dlatego z góry przepraszam za spamowanie. Znalazłam te zdjęcia na Pinterest, ale nie zawierały podpisu, nie było danych osoby ze zdjęcia ani fotografa sesji. Szukałam już przez Google i nic się nie dowiedziałam, bo wszystkie wyniki wyszukiwania przekierowują mnie na Pinterest...

więcej

Hej :) Czy pomoże mi któraś i skojarzy ten serial albo film, w którym w jednej scenie była grupka dziewczynek
ok 10-12 lat, które były w sklepie z winem (alkoholami?), starszy pan stał przy ladzie i przysłuchiwał się im
rozmowom. One, chcąc, żeby ten sprzedawca myślał, że są dorosłe rozmawiały o "swoje" pracy,...

Bardzo dawno go oglądałem i dokładnie nie pamiętam szczegółów, pamiętam tyle że był facet który ścigał się
samochodami wyścigowymi, miał rodzinę. pewnego dnia nie pamiętam o co dokładnie chodziło ale połamał mu
jakiś facet rękę na stole bilardowym. Wtedy tamten wyzwał go na pojedynek w którym on ulega poważnemu...

Prosze pomóżcie,bo te dwa tytuły nie dają mi spać po nocach.

Fabula,ktora pamietam jest naprawde fragmentaryczna.Dziewczynka (okolo 12-14 lat) utalentowana gra na skrzypcach.Mieszka z ojcem i jego zona,bo matka zostawila ich jak dziewczynka byla mala.Pamietam scene, w ktorej dziewczynka wchodzi po schodach niosac...

więcej

Tak więc, znalazłam film "W drodze do Jah", który miał premiere na świecie już w 2013, a w Polsce będzie
niedługo, a ja już znalazłam do pobrania, więc chce się z Wami podzielić łapcie.

http:/ /downl oaded. pl/pobier z/w-drod ze-do-jah- 3#

Ehm jest zakaz umieszczania linków, więc trzeba skasować spacje w linku....

więcej

Film o Kubie rozpruwaczu, pamiętam że został do Francji przywieziony kawałek chyba mostu, na którym Kuba rozpruwacz zamordował swoją ofiarę. Akcja dzieje się obecnie i z momentem wmurowania ów kawałka cegły? poręczy? ktoś zaczyna mordować w ten sam sposób, dodaję nie jest to film: Z piekła rodem, powrót Kuby...