Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów w których wampir była na początku zły i morderczy, ironiczny, itp. Aby potem zmienić się pod
wpływem miłości. Proszę o jakieś propozycje.

Cześć jestem nowy na filwebie i chcę aby mi ktoś sprawdził mój materiał czy wszystko jest dobrze (: Byłbym bardzo wdzięczny!
Materiał jest na tym linku http://www.filmweb.pl/contribute/filmtitle/new/3752377/0

Hej, ostatnio coraz częściej oglądając filmy z danego kraju zaczeło mnie dręczyć jak bardzo
kinematografia odzwierciedla mentalność danego narodu ( patrząc na słabe komedie romantyczne
polaków tu wolę się nie zastanawiać co one o nas świadczą). Polacy wolą dramaty, często pojawia się
motyw alkoholizmów, patologie...

więcej

Pytanie do fanów. Czy przygodę ze SW zacząć lepiej od 1, czy 4 epizodu?

Wiem, że forum filmwebu to nie miejsce w którym powinno się mówic o książkach tylko o filmach, ale jakby nie było Star Wars to nie tylko film :). Jakiś super fan gwiezdnej sagi który jest oklepany w tych sprawach może mi wypisac tytuły książek o Star Wars-ie :)?? Hronologicznie lub tylko te które są naprawde dobre PLs...

więcej

Oprócz Kill Billa

Witam, już jakiś czas zastanawiam się nad jednym tytułem filmu i za nic nie mogę na niego wpaść. Film oglądałem bardzo dawno i nie pamiętam dokładnie o co chodziło,
Facet powodował katastrofy? Pojawiał się na każdym zdjęciu z tych katastrof w kapeluszu...nie wiem czy chciał kogoś zabić czy kogoś szukał. Może coś wam...

więcej

Film jest raczej starszy tzn. 1990-1999 tak mi się wydaje. Dwaj przyjaciele może geje czy
coś w tym stylu przyjaźnią się od zawsze razem pracują w kwiaciarni. Jednego z nich
rodzice chcieli ożenić i już na ślubie ten jego kolega wszedł z takim radiem co to się na
ramieniu nosiło kiedyś puścił ich ulubioną...

ogladałem kiedyś film o 2 elektrykach któży wraz z żonami wyjeżdzaja na tajlandie naprawiać linie elektryczna po tsunami i puzniej zamieniaja sie żonami kojaży ktos ten film???

Jaki to film

użytkownik usunięty

Witam,

kilka lat temu udało mi się zobaczyć w telewizji końcówkę azjatyckiego, czarno-białego filmu, który wywarł
na mnie wrażenie. Chciałbym obejrzeć go w całości, niestety nie znam jego tytułu - stąd prośba o pomoc.
Fabuła opowiada o policjancie, który usiłuje złapać gwałciciela-mordercę. Zwyrodnialec...