Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytułu film.

Film stary miałem go kiedyś na VHS lata 80/90

Kino azjatyckie o policjantach. Gra tam aktorka w białym garniturze z bujną czupryną na chłopaka i facet.
Film zaczyna się w samolocie w którym przewożony jest więzień, który ucieka.
W jednej z kolejnych scen ginie żona i córka policjanta „bomba...

więcej

Mało co pamiętam ale wiem że film był o młodej dziewczynie (dziewczynce) matka narkomanka czy
alkoholiczka zostawiła ją w klubie i powiedziała że facet który śpiewa na scenie to jej ojciec a sama się
zmyła . Potem próbują znaleźć tą matkę ( więcej nie pamiętam :) ) . Wiem że w tytule filmu było podane imię...

Witam podajcie kilka tytułów fajnych komedii familijnych tak żeby mógł obejrzeć z dziewczyna i jej młodszym bratem. Ostatnio oglądałem Mikołajek / Le Petit Nicolas i bardzo im sie podobało

Witam. Kilka lat temu widziałem film i po żmudnych poszukiwaniach nie mogę go znaleść.
Film opowiadał o gościu który był kiedyś w cia i miał jakieś specjalne umiejętności. Słuchał dźwieków z taśmy i po nich namierzał ludzi. Zabijał złych ludzi pedofili i seryjnych morderców. Pamietam że aktor był łysy i przypominał...

więcej

Witam,

Szukam pewnego filmu, jest to raczej nowszy film.
Dziewczyna (chyba blondynka) podróżuje z dwoma facetami, podczas tych wypraw kradną, oszukują. Pewnego razu poznaje jakiegoś chłopaka na stacji benzynowej, pamiętam, że był jakiś nieśmiały, skryty, jego matka była związana z szeryfem. Była też taka scena jak...

więcej

Witam, przypomniała mi się dzisiaj bohaterka jakiegoś filmu. Być może grała ją Haylie Duff, lub ktoś podobny. Pamiętam bohaterkę jako brunetkę w kucyku, z lekkim makijażem i ciągle płaczącą.

jak w nagłówku:

1. ojciec i syn podróżują razem, jedz hamburgery na stacji, chłopiec ma latawiec/balonik, który przyczepia się do wielkiego drzewa. Chłopak usiłuje go zdjąć. Po chwili dziecko znika, zostaje porwane.

2. starsza pani ma dom pełen kotów. Pewnego dni umiera, a jej służąca/wnuczka itd. zamyka się w...

więcej

Wiem że wybranie jednego może sprawiać kłopoty dlatego prosiłbym by zatrzymać się maksymalnie na trzech
(może pięciu), chodzi mi byście dokonali wybór, bez limitu nie musielibyście się zastanawiać, a to byłoby za
łatwe :)

Fajnie byłoby wskazać dlaczego ten? za co? Twoja opinia jest ważna.

Nie chodzi mi tu o...

więcej

Witam.!
Szukam filmów w których jest jak w temacie totalna masakra i krwawa jatka. nie szukam konkretnego filmu więc z chęcią posłucham waszych propozycji. Chce aby w filmie była taka bezmyślna rzeź.
Dziękuje.

Facet mieszka w kamienicy chyba z żoną, jak co dzień wychodzi na miasto, kupuje gazetę w kiosku i siada na ławce, przysypia. Kiedy się budzi wraca do domu, ku jego zaskoczeniu dom w którym mieszkał nie istnieje, po prostu go nie ma po za tym wszystkie inne stoją na swoim miejscu. Facet nie umie pojąć co się stało. Puka...

więcej