Film ten był o młodych samurajach. Na początku mieli treningi, po czym musieli zabić swojego partnera (kolegę z którym
trenowali). Potem jakaś grupa innych samuraji zaatakowali ich wioskę. Kluczową postacią tam była "Yasumi". Tylko tyle
pamiętam.
Moja pamięć ogranicza się tylko do jednej z końcowych scen, niestety.
Był to film katastroficzny, gdzie głównym zagrożeniem było tornado.
Scena finałowa rozgrywa się przy moście/przejeździe kolejowym, tornado nadciąga, a główni bohaterowie (chyba ojciec i nastoletnia córka) znajdują jedyny ratunek w szczelinie...
może ktoś czytał powieści Fleminga, czy tam jest zaznaczone jakimi językami posługuje się nasz James?
Witam poleci mi ktoś jakiś mocny horror coś w stylu obecność , naznaczony tylko jak możecie to proszę o filmy z lat 2010 do teraz nic starszego i proszę nie piście tytułów w stylu zły skręt piła czy sinister
Oglądałam go już jakiś czas temu i nie pamiętam tytułu. Jedyne co zostało mi w pamięci to to, że kobieta
(chyba) miała sen i przyśniło się jej, że jej mąż zginął w wypadku. Nie mógł odpalić samochodu na srodku
drogi i wjechał w niego tir. A ta kobieta później chyba widziała duchy czy coś takiego.
Szukam filmu,
facet nieudacznik, znajduje czy wynajduje juz nie pamiętam, substancje, narkotyk gdzie po tym jego mózg pracuje na wiekszych obrotach. Kojarzy ktos o o co mi chodzi?
Witajcie!
Szukam filmu, którego urywek widziałem w roku bodajrze 1996 albo 1997. Widziałem jedynie 10 minut tego filmu, więc
sprawa jest trudna.
Film był jakąś komedią przygodową. Scena którą pamiętam odbywała się na jakiś tropikalnych wyspach i była tam taka
sytacja, że główni bohaterowie znaleźli tam stary...
Witajcie!
Szukam filmu, którego urywek widziałem w roku bodajrze 1996 albo 1997. Widziałem jedynie 10 minut tego filmu, więc
sprawa jest trudna.
Film był jakąś komedią przygodową. Scena którą pamiętam odbywała się na jakiś tropikalnych wyspach i była tam taka
Witajcie!
sprawa jest trudna.