Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znacie jakieś filmy z kimś, kto pobada szybko w złość i staje się agresywny? Np. strasznie krzyczy lub rozwala dom, albo stosuje przemoc fizyczną? Wszystko jedno o czym film będzie. I nie musi to być facet na filmie, może być kobieta.

oprócz Czekolady bo oglądałam :)

Dwóch chłopaków umawia się ze swoimi dziewczynami, kiedy chcą się z nimi kochać te
stawiają im warunek! Zrobią to ale dopiero wtedy kiedy będą mieć prezerwatywy. Lekko
zniesmaczeni chłopcy wyruszają wieczorem na miasto po zakup, jednak ciągle prześladuje ich
pech z ich kupnem.

... w którym wszystko niszczył grad. Nie pamiętam fabuły, pamiętam tylko,ze przejechali przez ten grad dzięki szkolnemu autobusowi

Akcja kręciła się wokół pudełka. Zależnie od posiadania chłopiec czy dziewczynka musieli wykonywać różne
zadania, zakłady. Z biegiem lat bohaterowie dorastają a specyficzna więź stwarza szereg dziwnych zdarzeń
wpływających na losy bohaterów. Kojarzy mi się, że film francuski ale ręki za to nie oddam. Proszę o pomoc...

więcej

Dzień dobry
Oglądałem kiedyś film o chłopaku, który poznał jakąś dziewczynę - nie wiem czy to była jego kuzynka? - i po jakimś czasie zaczął ją portretować, a w końcu malował akty i był między nimi mały romans. Rzecz pamiętam działa się w jakimś ogrodzie, coś jak posiadłość z końca dziewiętnastego wieku.
Poza tym...

Akcja kręciła się wokół zakładu o przekazywanie pudełka miedzy chłopcem i dziewczyną, którzy z biegiem
czasu dorastają i rozrasta miedzy nimi uczucie bla bla... tytuł prosze ?!

Witam,
Poszukuję filmu w którym byłaby przedstawiona sytuacja wykorzystania sposobu marketingowego na szybkie przedstawienie siebie lub produktu zwana "Elevator Pitch". Nazwa wzięła się od osoby która wśliznęła się do windy za prezesem firmy i miała 30 sekund na przedstawienie tego co chce sprzedać (np siebie) zanim...

więcej

Oglądałam go parę lat temu. Pamiętam że na początku jechał samochód lasem, w kierunku dużego domu, chyba coś w rodzaju sierocińca. Budynek był wysoki, piętrowy, masywny, ale stary. Pamiętam że główny udział w filmie prały kobiety, nie pamiętam ile 3-4. Przewlekała tam się toaleta, gdzie zwykle uciekały i chowały się od...

więcej

Dawno temu oglądałem taki film, którego tytułu nie znam i proszę was o przypomnienie mi tytułu tego filmu.
Akcja filmu jest w USA jest to film podobny do KOMORY z 1996 ale to nie ten film :) Członkowie Ku Klux Klan robią zamach na kościoł i w wyniku wybuchu giną chyba 3 dziewczynki (oczywiście czarne). Potem...