Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu który oglądałem kiedyś na TVP1 (dramat obyczajowy). Była kobieta z mężem po rozwodzie, ten
mąż pracował w policji (ten facet był łysy i miał wąsa). Potem ta kobieta znalazła sobie innego faceta i mieli
syna. Końcówka była taka, że ten policjant zastrzelił pistoletem tego faceta. Potem pogodzili się i...

więcej

z tego co piamiętam to chłopczyk z jakąś chorobą chciał się ścigać chyba jakimiś autakmi czy czymś co było
chyba napędzane prędkością którą otrzymywano poprzez zjazd z górki i pewnego razu miał wypadek bo chyba
zasłabł jak był na zawodach itp

Witam.
Poszukuje filmu o 3/4 chłopcach, które były więzione na poddaszu, na którym były katowane, co
spowodowało ich kalectwo i po latach jeden z nich odnalazł wszystkich. Film jest stary, około 30 lat, oparty na
faktach.

Witam. Szukam tytułu francuskiego serialu sprzed kilku/kilkunastu lat który był o szpitalu w Alpach i głównej
bohaterce rehabilitantce (blondynka z kręconymi włosami) która po wypadku w górach miała problemy z
chodzeniem,potem się wyleczyła i leczyła inne trudne przypadki...

Witam. Jeżeli ktoś zna tytuł filmu o pewnej społeczności, która straszyły potwory w czerwonych szatach
żyjące w lesie otaczającym wioskę przez co ludzie nie mogli jej opuszczać(chociaż i tak okazali się że byli to
przebrani za nich ludzie), proszę o napisanie mi go pod tym postem. Będę bardzo wdzieczna.

Witam film opowiada o takim kolesiu, który sam zgłasza się na policję i mówi, ze popełni zabójstwo. wszystko dzieje się w nocy a tek koleś co go zatrzymali nie ma imienia. Później koleś ten opowiada różne przerażające historie i jeden policjant po drugim zaczyna umierać. Pamiętam, ze ten bezimienny koleś zawsze nucił...

więcej

https://www.youtube.com/watch?v=HmVeepjazcg

Jaki tytuł?

Witam oglądałem gdzieś na youtube film o naukowcu który odkrył "tajemnice" oka lub coś w tym stylu , po
śmierci jego ukochanej odnajduje drugie wcielenie ukochanej po właśnie jej siatkówce. Tajemnicą oka jest
właśnie to że drugie wcielenie człowieka posiada takie samo oko.

Tak jak w temacie , interesuje mnie typowy horror ale nieoczywisty i aby wciągał .Nie jakieś bryzgi krwi czy mega
niepokonany główny bohater .

Kryminał, bardzo mi się podobał Autor widmo , poszukuję typowego kryminału zalatującego filmem noire coś w stylu sin
city, ale nie koniecznie . Deszcz w tle i stylowa muzyka...

więcej

pamiętam,że jakaś dziewczyna na imprezie rozdeptała komuś okulary,chciała gdzieś jechać w tajemnicy przed ojcem