Witam, film opowiada o babce która stara się odzyskac ex faceta. Pomagaja jej w tym przyjaciółki ktore
mowia jej jak odzyskac faceta w 7 dni (chyba). Plan polegał na tym... jednego dnia miala wpasc do niego ze
niby cos zapomniala zabrac i bez zbednych rozmów wyjsc. nastepnego niby przypadniek sie spotykaja ona...
Angielka studiująca w USA zakochuje się w Amerykanie, ale musi wrócić do kraju bo nie zdążyła przedłużyć wizy studenckiej. On projektuje meble. Ona stara się uzyskać wizę, ale nie udaje się. Pomimo, że kochają się znajdują sobie nowych patnerów - ona w Anglii, a on w USA.
Poszukuję filmu, w którym ktoś zamordował kobietę/dziewczynę, a jej ciało wrzucił do studni. Akcja działa się w jakimś małym miasteczku (chyba Włoskim bo pamiętam kamienice i uliczki z takiego żółtego bruku). Do tego miasteczka wprowadza się rodzina z małym chłopcem (5-6 lat). Duch tamtej kobiety przychodzi do tego...
kilka lat temu oglądałam film, o dziewczynie która została zamknięta w domu w piwnicach tam była
torturowana lecz w specjalny sposób; o konkretnych porach była bita, karmiona i tak w koło aż pewnego dnia
zostaje żywcem obdarta ze skóry i nie umiera tylko przywiązują ją klęczącom i ustawiają lampe która na nią...
Słyszałem opinie, że tajskie kino stoi na dosyć wysokim poziomie i zaintrygowany obejrzałem shutter widmo, który naprawdę bardzo mi się spodobał. Czy ktoś zna inne wartościowe pozycje z tego kraju jestem otwarty na różne gatunkowo pozycje.
Witam, proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu. Co do fabuły to jest dość zawiła i niestety nie pamiętam
żadnego aktora. Głównym bohaterem jest starszy mężczyzna który pracuje jako konserwator w ogromnym
lunaparku/ wesołym miasteczku/ cyrku. Chodzi on o lasce bo kuleje na 1 nogę. Pewnego razu ze względu na...
Pmiętam tylko,że na imprezie dziewczyna rozdeptała komuś okulary,póżniej wyszla i w tajnicy przed ojcem pojechała gdzieś,kojarzy ktoś?
Witam !
Szukam MAŁO ZNANYCH filmów typu ,,mózg`` ,,żandarm`` ,,Cenny depozyt`` ,,Wielka włóczęga`` Ogólnie
szukam starych francuzkich komedii POMYŁEK ,z lat 60-80 no ostatecznie z lat 90 i 50
Widziałem 42 filmy z Louisem De funes (więc ich proszę nie wypisywać)