Do gustu przypadły mi:
-Uprowadzona 1,2
-Labirynt
-Tożsamosc
-Non Stop
-Prawo Zemsty
-Wyspa Tajemnic
-6 kul
Szukam filmu z tego co mi wiadomo był to Thriller i chyba Dramat
Miał mniej więcej taki opis:
3 przyjaciółki wybierają się na wyspe (chyba na wyspę) i spotykają tam swoich dawnych 3 kolegów. Po
pewnym czasie jeden z kolegów próbuje zgwałcić jedną z przyjaciółek. Prawie zgwałcona dziewczyna
zabija gwałciciela...
Witam, poszukuję amerykańskiego filmu, dosyć "świeżego". Nie do końca wiem, o co w nim chodziło m
pamiętam ze przedstawiona byla historia pewnej rodziny, sceny które pamiętam z filmu:
o ojciec profesor wykrzystuje swoją córkę w jakiejs szklarni podczas balu aturalnego , nagrywa to jakis
koles)wybucha skandal ,...
ogladalem go bardzo dawno, ale postaram sie go jakosc strescic.
Kobieta zcórkąprzeprowadzaja sięna jkieś pilnie strzeżone osiedle oczywiscie w stanach. Sąsiadka obok tez
ma córke. Panie sie zaprzyjazniaja. Pozniej gdy córka głównej bohaterki zdobywa miejsce w szkolnej
druzynie siatkowki, sasiadka nalega, by...
witam poszukuje filmu jak w tytule
pamietam jedynie ze bylo 2-3 braci i ich ojciec zginał oni mieli przejac po nim interesy
jeden z synów był takim cwaniaczkiem mial bar, kelerka ktora w nim pracowala odgrywala tez jakas role w filmie związana z
główna fabułą
i pamietam ze Ci chłopcy w jakims barze sie bili na...
szukam tytuły filmu w którym bohater o imieniu (chyba) Will stracił rodziców, nie mogł sie z tym za bradzo
pogodzić i został "wedrowcą" a także komiekiem... Cały czas podążał za dziwczyną (nie pamietam jej imienia)
w której się kochał. po jaimś czasie spotkali sie w swoim rodzinnym miescie i wtedy Will się...
Hej, kiedys ogladalem film w ktorym kilka obcych sobie ludzi zostalo zamknietych w
jakims domu i zostali zmuszeni do pewnego rodzaju smiertelnej gry w ktorej wygrana
byla wolnosc i walizka pelna pieniedzy. Nie znam tytulu i nie moge wyszukac tego filmu
moze ktos z was cos kojarzy?
Szukam filmu który oglądałem kiedyś na TVP1 (dramat obyczajowy). Była kobieta z mężem po rozwodzie, ten
mąż pracował w policji (ten facet był łysy i miał wąsa). Potem ta kobieta znalazła sobie innego faceta i mieli
syna. Końcówka była taka, że ten policjant zastrzelił pistoletem tego faceta. Potem pogodzili się i...
Poszukuję filmu (thriller/horror). Akcja filmu działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Były pokazane dwie
grupy osób i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem te osoby się pokłóciły i zaczeli się bić. Jeden facet
spalił się w piecu, drugiemu facetowi zapaliła się kurtka, trzeci facet mocno oberwał w rękę i miał...
pamiętam, że jest On i Ona im są bliżej tym są słabsi (są oni superbohaterami, szybka regenaracja zdrowia latanie itp) wiem że było to małżeństwo lecz On stracił pamięć pamiętam też ze była akcja w szpitalu on się chciał z niego wydostać a w pobliżu była jego dziewczyna (nie pamiętam czemu ona nie mogła "odsunąć się od...
więcej