Hej forumowicze :)
Czy kojarzycie jakieś produkcje w których protesty fanów doprowadziły do zmian w obsadzie filmu będącego
adaptacją książki? Chodzi po głowie '50 twarzy Greya" ale czy znacie może inne podobne przykłady?
Pozdrawiam :)
MK
oglądałem go jakieś 1-2 lata temu w internecie, film był o nastolatku który uprawiał sex z nauczycielką, później go chyba wywalili, wiem że musiał zarobić na szkołę, wiec wpadł na pomysł żeby z kolegami uprawiać sex za pieniądze, później się okazało że jedna z tych kobiet to mama dziewczyny w której się zakochał, a jej...
więcejJakieś 3 lata temu oglądałam pewien film, ostatnio sobie o nim przypomniałam, ale nie pamiętam nazwy. Była to chyba produkcja Brytyjska, a gatunek to bodajże thriller/dramat. Film był o chłopaku, który niezbyt dogadywał się ze swoim ojcem. Później spotka intrygującą dziewczynę z długimi blond włosami. Dziewczyna...
W filmie był ojciec z dwoma córkami którzy oprowadzali turystów po górach , jedną z córek porwali bandyci aby wskazała im walizke z pieniędzmi których poszukują na pomoc jej wyruszył ojciec . Z góry dziękuje za pomoc :)
witam poszukuje tytulow filmow o chuliganach i tym podobnych typu green street hooligans czy fight club.nie chodzi mi o filmy z jackie czanem czy jak on tam ma,bron boze.bardziej cos o kibicach,tak jak gse,czy o brutalnych starciach jak w fight clubie.z gory dzieki:)
...pamiętam tylko, że akcja toczy się współcześnie, w Nowym Jorku. Bohaterem jest chłopak który opiekuje się chorym ojcem. Ojciec prowadził mały sklep i teraz ten syn musi go tam zastąpić. Stali klienci są rozczarowani, że nie mogą już brać towarow na zeszyt. Pamiętam jeszcze, że ten chłopak rysował jakiś komiks i...
Szukam filmów które będą opowiadały o gangach, mafii - coś jak serial "Krew z Krwi". Filmy w których nie będą się tylko
zabijać, ale będzie pokazana ta "góra" mafii, Ci najważniejsi ludzie w niej, ta gracja itd. O filmie "Ojciec chrzestny" wiem
jak coś :) Jakie znacie inne takie filmy?
Proszę o pomoc :)
Proszę o pomoc szukam filmów gangsterskich:
Chodzi mi o te naprawdę warte uwagi coś jak Chłopcy z Ferajny czy Ojciec chrzestny...
Witam.
Od pewnego czasu oglądam bardzo dużo filmów i już nie wiem za bardzo jakie mam
oglądać :D
Mógłby mi ktoś podać jakieś fajne?
Filmy które już obejrzałem:
Filmy o sztukach walki:
-Never Back Down
-Never Back Down 2
-Blood and Bone
-Wojownik
-Fighter
-Champion 1-3