kiedyś oglądałem go w internecie, film był o chłopaku który uprawiał sex z nauczycielką, później chyba go wywalił wiem że później musiał chyba zarobić na szkołę i z kolegami uprawiał sex z starszymi kobietami, na końcu się okazało że jedną z tych kobiet była matką dziewczyny w której się zakochał a jej mężem był...
Wiem ,że główna postać jest z gry i nosi biała maskę z czerwonymi kółkami na policzkach. I ma chyba takie czarne sztuczne włosy. Nie wiem o czym jest film ponieważ chce go dopiero obejrzeć a tytułu nie kojarzę.
Witam szukam filmu o broni biologicznej lub wirusie.
Jedyna scene jaka pamietam to ze wchodzi gosc do metra (chyba stary japonczyk) i rozwala jajko o szybe.
Ludziom leci krew z oczu i umieraja.
Za pomoc serdecznie dziekuje.
pamiętam tylko,że jakaś dziewczyna na imprezie rozdeptała komuś okulary i wyszła,miała iść do szkoły,a potajemnie przed ojcem pojechała gdzieś,kojarzy ktoś?
Jakie znacie filmy, w których występuje motyw kina( polskie i zagraniczne)? Ludzie siedzący w kinie, idący do kina. Proszę o jakieś podpowiedzi.
Jakie filmy są według was najlepsze(tytuły) możecie sporządzić top 5 10 15 20 50 100 itd.
Każdego gatunku
W filmach lubią robić z kobiet super asaynki, hitmanki, zabójczynie perfekcyjne, które są super mądre, celują perfekcyjnie z broni, znają sztuki walki itd.
Chciałbym zobaczyć filmy lub seriale, gdzie taka kobietka lub kilka zwyczajnie giną, myślą, że są super, a tu byle żul z nożem lub bronią może je zabić i właśnie...
W filmie chodziło o to, że dziewczyna i chłopak postanawiają wziąć ślub. Bardzo jednak się sprzeczają
ponieważ chcieli zrobić coś wyjątkowego, w końcowej scenie ona przychodzi w trampkach do Kościoła, a on
gdzieś po drodze prawie ją zdradził z chłopakiem przebranym za dziewczynę, która została wynajęta przez
jego...