Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film koreański, japoński lub chiński. Scena odbywa się na statku. Dziewczyna huśta się na huśtawce nad wodą, zawieszonej na kadłubie lub czymś wystającym ze statku, chyba ktoś próbuje trafić w jakąś tarczę namalowaną obok niej na statku.

Witam mam pytanko na pewno są bardzo dobre seriale które można obejrzeć :) moja tematyka horror thriller sci fi :) Oglądałem true blood , supernatural , grimm , lost itp :) Poszukuje na prawde bardzo dobrego serialu z bardzo dobra grą akorów oraz wartką akcją :) the walking dead również ogladałem :)

Cześć
kilka, może kilkanaście lat temu oglądałem film i męczy mnie tytuł. Fabuły nie pamiętam dokładnie, ale zaczyna się jak amerykański kryminał z lat 50-ych - miast, noc, ktoś dokonuje zabójstw, a może znikają ludzie - nie pamiętam już dokładnie. Bohater usiłuje wyjaśnić zagadkę, a im jest bliższy prawdy, tym robi...

więcej

Cześć!

Sonda kosmiczna zostaje otwarta w jakimś zamkniętym laboratorium, okazuje się, że w środku siedzi niezłe cholerstwo, które robi krwawy bałagan, zabija naukowców i wreszcie ucieka poza teren obiektu. Jedna z ostatnich scen: jest noc, obcy wygląda nagle zupełnie inaczej, niż wewnątrz placówki - zapamiętałem go...

więcej

Hej!
Poszukuję filmów o grupce znajomych/nastolatkach/parze jak gdzieś sobie wyjeżdżają na wakacje/do lasu i tam ich ktoś napada/morduje. Coś w stylu Zły skręt czy też Eden Lake.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!

W filmie którego szukam kobieta zgłasza się do psychologa o pomoc w rozwiązaniu jej problemów w
małżeństwie. Z czasem terapeuta coraz bardziej ingeruje w jej życie. Mąż o niej odchodzi i dzięki temu
uwalnia się od tej chorej sytuacji. Syn zostaje homoseksualistą i ogólnie wszyscy w końcu świrują a
psycholog nimi...

więcej

Niestety pamiętam tylko kawałek, ale to był dobry film
Bohaterzy uprawiają trzy pozycje seksualne w łóżku, pamiętam, jak ona na nim siedziała, było zdanie
"widać, jak jestem gruba" albo coś w tym stylu haha
Kobieta jest w ciąży, w następnej scenie nagle wychodzą pół nadzy i reszta domowników na podwórku i coś się...

więcej

Witam.

W sierpniu 2013 brałem udział w projekcie filmowym Łaźni Nowej zainspirowanym twórczością Juliana
Tuwima. Na informację o projekcie natknąłem się w gazecie. Z początku nie byłem przekonany do tego
pomysłu,jednak rodzice w końcu przekonali mnie do
spróbowania. Następnego dnia poszedłem do teatru. Przede mną...

więcej

Też skorzystam z tej opcji :)
Film ogladałam w dzieciństwie i później jescze kilka razy, więc musi być dosyć stary, stawiam na lata 85 - 95.
W moim przekonanu był to horror, ale to, co kiedyś się nim wydawało, niekoniecznie nim bylo.

Pamietam kilka szczegółów: jedną z postaci była dziewczyna, która nosiła sie...

więcej

hej, mógłby mi ktoś polecić naprawdę godne uwagi filmy francuskie? Animacje mile widziane. Ewentualnie
kanadyjskie po francusku.