Chciałbym abyście podali w tym temacie swoje Top 5 filmów akcji z 2014 roku. Chodzi tylko o filmy które
wyszły już a nie które dopiero będą miały premierę.
Filmy o nieodzajemnionej milosci. Chlopak sie stara a dziewczyna olewa albo specjalnie sie z nim zadaje
,zeby pozniej do neigo sie nagle nie odzywac czy cos w tym stylu.
Poszukuję filmu, który oglądałam dość dawno temu. Był to raczej horror, chociaż niewykluczone, że thriller.
Niestety nie pamiętam wielu szczegółów. Wiem, że były dwie siostry, mieszkały z ojcem i chyba jego nową
dziewczyną. Podczas ich nieobecności, siostry te coś planowały, a potem okazało się, że tak naprawdę ta...
Widzialem kiedys scene z filmu , w ktorym para bierze slub i facet zrobil niespodzianke dla kobiety a byla nia orkiestra ktora powoli zaczynala grac z tlumu ale byli pochowani . najpierw jeden instrument a pozniej po kolei dochodzily. czy moze ktos podac mi tytul tego filmu ?
Otóż szukam filmu - nie pamiętam dokładnie fabuły, ale pamiętam takie elementy jak:
w bloku czy kamienicy mieszkał jakiś mężczyzna, który był niby normalnym, przyjaznym człowiekiem, ale okazał się mordercą.
Obok niego mieszkała jakaś kobieta, która przeczuwała, że ten mężczyzna jest mordercą i coś ukrywa Często były...
Szukam filmu chyba z lat 90' w którym rodzina została zaatakowana i więziona przez napastników w piwnicy w
ich domu. Jedną z metod znęcania się było wlewanie kwasu do buzi. Z góry dzięki za pomoc ;)
Mógłby ktoś z łaski swojej zmienić błędną datę premiery na stronie tego filmu i odblokować oceny? Film już dawno w sieci z napisami i już dawno obejrzany.
A wiec film oglądałam parę lat temu i jest o ile dobrze pamiętam to jest o dwóch przyjaciółkach jedna z nich ma wspaniałych rodziców i kochającego chłopaka a ta druga to nie pamiętam czy ma rodziców czy nie, ale raczej nie bo właśnie ona zazdrościła swojej przyjaciółce rodziców i chłopaka... Ogólnie wszystkiego....
Oglądałem dawno temu pewien film i niestety nie pamiętam tytułu.
Film opowiada o lekarzu, który mordował kobiety, podczas jednego z takich morderstw ofiara podrapała jego
szyje i dzięki temu został złapany, kojarzy coś ktoś?