Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Facet mieszka w kamienicy chyba z żoną, jak co dzień wychodzi na miasto, kupuje gazetę w kiosku i siada na ławce, przysypia. Kiedy się budzi wraca do domu, ku jego zaskoczeniu dom w którym mieszkał nie istnieje, po prostu go nie ma po za tym wszystkie inne stoją na swoim miejscu. Facet nie umie pojąć co się stało. Puka...

więcej

Czy gdzieś oprócz canal plus ( wiele lat temu) był jeszcze emitowany?

pamiętam,że jakiś najemnik w stroju ninja czarnym byl na ulicy,tam stalo ok 12 kobiet z mafii,jedna
zdezorientowala go tańcząc przed nim,wtedy któraś z tyłu podstawiła mu noge i kopały go wszystkie leżącego

mogą to być filmy o opętaniach jakim jest Egzorcyzmy Emily Rose albo o nawiedzonych domach tylko nie
piszcie Amitivile albo paranormal activity są zbyt oczywiste dzieki !

Film dość stary o chłopaku co na lekcji chemi wynalazl miksturę którą przypadkiem wylał na gazetę z okładką psa i ten pies pojawił się potem polewał na gazete z dziewczynami które jak sie pojawiły mówiły pocałuj mnie a na zawsze będę twoja z góry dziekuje czytelnikom

Szukam thrillerów, które były emitowane w amerykańskiej tv. Oczywiście chodzi mi o te
warte obejrzenia.

Już od pewnego czasu bezskutecznie szukam pewnego filmu. Pomyślałam że może ktoś mi pomoże. Oto co pamiętam:

Głównym bohaterem jest chłopak który gra w garażowej kapeli. Na
początku filmu chodził z jakąś licealistka i znajomi mówili mu że
umawia się z dzieckiem... Potem ten chłopak poznał nową dziewczynę,
ona co...

więcej

Akcja rozgrywała się na przyjęciu,chyba pożegnalnym. Film był kręcony tak jakby na żywo, była postać co
nagrywała film. Nagle coś uderzyło w miasto i wszyscy pobiegli na dach. Główny bohater miał dziewczynę i
pobiegł specjalnie po nią do jakiegoś wieżowca po schodach na jakieś setne piętro. To była inwazja...

Nie mogę znaleścć tytułu nijak w google..
Matka z synem zstają porwani. Każde jest w osobnym pomieszczeniu przetrzymywane.
Kobieta musi przesłuchiwać kasety z nagraniami z jej domu. Pamiętam moment jak znalazła
jakiś otwór i nie dopalonego papierosa. Była cały czas obserwowana przez kamery. Zna ktoś
tytuł???
A i...

Oby dwa oglądałam dawnoooo temu. 15-20 lat.
1) Chyba USA zaczyna się na jakieś ogromnej budowie operator koparki wykopuje ludzki szkielet, który to łyżka koparki unosi wysoko w górę. Zlatują się wszyscy pracownicy budowy. Tyle pamiętam.
2) 100% Azjatycki wiem że syn niesie na plecach wysoko w góry albo swojego ojca...

więcej