Witam,
od dłuższego czasu poszukuję dwóch filmów:
1. oglądałam ładnych parę lat temu (6-7) i w głowie utkwiła mi niestety tylko jedna scena - na samym końcu filmu młoda kobieta o blond włosach jest zamknięta w jakimś pomieszczeniu (schowek w szpitalu, szafa? jakoś tak mi się kojarzy) i jakaś siła unosi ją ponad...
1. Horror - pewnie lata 70 / 80.
2. Tylko jedną rzecz kojarzę z tego filmu. Jakaś dziewczyna czy facet, powoli wchodzi do pokoju w nocy i chyba gdy stoi na środku pokoju to za nią zza drzwi w inne miejsce lub na odwrót (z tego miejsca - za drzwi) przemieszcza się jakaś sylwetka osoby. Przemieszcza się tak jakby nie...
Witam, poszukuje filmu o rodzinie która jedzie (chyba na święta) autostradą/drogą, w czasie podróży muszę się zatrzymać
chyba zatrzymała ich jakaś kobieta czy coś. W międzyczasie giną wszyscy oprócz córki która budzi się w karetce i jak się
okazuje przeżyła wypadek.
Szukam bajki, kiedyś oglądałam jakąś na VHS i był tam zwiastun jakiejś strasznej wtedy dla mnie bajki. Pamiętam myszy chyba, była tam jakaś dzielna mysz, pamiętam że uciekała ona przez ciemny las przed jakimś wilkiem strasznym, w tle leciała taka mroczna piosenka, coś tam było z pożarem jeszcze (przynajmniej tak mi się...
więcej
cześć. pomagam szukać filmu koleżance. jak ktoś zna tytuł niech pisze. z góry dziękuję. a to którtki opis:
mężczyzna przebiera się za kukłę i bierze udział w przedstawieniach z kukłami, a na koniec filmu ktoś ginie
pod samochodem, a jakiś facet wyciąga nogę tego człowieka z pod samochodu i sobie ją zabiera
Fabuła była taka że ten pilot rozbił się na terytorium niemiec i ta pielęgniarka mu pomogła i z czasem się w sobie zakochali, w tym czasie Berlin był bombardowany przez aliantów.
zna ktoś może film ok 70 minutowy, max 80? Może być i krótszy;) Ciekawy, wart uwagi, gatunek: horror, thriller, komedia