Witam, poszukuję filmu, przygodowego raczej, oglądałem go w 97 roku na regionalnej stacji PTV3, produkcja raczej na bank USA z roku 1995-97. Co z niego pamiętam. Ekspedycja szykuje się w niebezpieczny rejon dżungli, konkretnie chyba do jakiegoś wąwozu, doliny, tytuł też o ile dobrze pamiętam był ''Śmiertelna dolina''...
więcej
Pamiętam tylko że była w nim grupka przyjaciółek które się spotykały chyba w kamperze i chyba się nazywały
jakoś kury kurnik coś takiego :p i chyba ten film ma 2 części boo było tez coś że one na wycieczkę szkolną
razem pojechały na końcu chyba jedna z nich w ciąży była . Może ktoś wie o jaki film chodzi ? :)
Film oglądałem chyba w latach 90' w TV albo na kasecie VHS z wypożyczalni. Byłem małym gówniarzem i pamiętam go jak przez mgłę. To był horror. Jedyne rzeczy jakie mogą was naprowadzić to:
1. Jakieś oczy jakby psa za firanką kiedy aktorka podeszła do okna i patrzyła przez firankę
2. Chyba ta sama bohaterka potem w...
Witam, szukam tytułu filmu z De Funesem. Nie pamiętam o czym był, bo oglądałem go mając może 5-6lat, czyli w
najlepszym wypadku 18 lat temu :)
Co było charakterystyczne: pamiętam, że był tam wielki bogaty pokój chłopca, pełen zabawek i w sumie tyle pamiętam. Czy
ktoś wie co to za film?
Kiedyś widziałem taki film na TVP1 o napadach na bank. Widziałem jednak tylko ostatnie kilkanaście minut, było w nich takie coś że policja czekała aż złodzieje napadną na bank, mieli cały bank obstawiony, ale okazało sie że napad był w innym banku. Gdy potem dogonili ich na jakimś parkingu to dwóch złodziei uciekło...
Pamietam tylko że film był futbolu amerykańskim i kojarze moment jak czarnoskóry
futbolista musi nagle wejśc na boisko i tam chyba własnie na tym pierwszym meczu
wymiotuje. Udaje mu się jednak ten występ i i później zostaje gwiazdą. jak ktoś wie co to
za tytuł z góy dzieki;)
Witam, szukam tytułu filmu którego fragment widziałem jakieś 2-3 lata temu na HBO. Był to film w którym
główny bohater będący uczniem miał szczęście we wszystkim co robił. Gdy grał w koszykówkę rzucając byle
jak trafiał do kosza, jeździł sportowym samochodem, leciały na niego dziewczyny. Pod koniec bohater miał...
Nie pamiętam zbyt wiele z tego filmu, jednak ogólnie chodziło chyba o to, że grupa znajomych spędza wakacje, lub po prostu mieszka w okolicy jakiejś fabryki, która może mieć szkodliwy wpływ na środowisko. Jeden z tych chłopaków znajduje cała łąkę czterolistnej koniczyny co jest dowodem na jakieś radioaktywne substancje...
więcej
Szukam filmów, których akcja rozgrywa się na okrętach podwodnych. Nie jeden takowy widziałem, także dajcie wszystkie jakie znacie.
Das Boot, Crimson Tide, Red October widziałem oczywiście :)
Szukam polskiego filmu z lat 30-tych. Oglądałam go kiedyś w telewizji, ale tylko fragment teraz chciałabym obejrzeć cały. Nie pamiętam go zbyt dobrze, ale film opowiadał o młodej dziewczynie chyba ze wsi która miała poślubić jednego z najbardziej pożądanych kawalerów w stolicy bodajże. Małżeństwo to było chyba...