Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ojciec poszukuje pewnego polskiego filmu. Z jego opisu ja nic nie kojarze, ale moze ktos
tutaj bedzie bardziej ogarniety. Ze wszystkich informacji jakie udalo mi sie wyciagnac to:
2 facetow, 1 wrocil z wojska (prawdopodobnie), posiada zaklad produkcji okien, 2 jego
kolega go szantazuje, wyciaga pieniadze, corka...

więcej

Witam, szukam filmu jak się nie mylę to amerykański film. Amerykanin napisał książkę o prezydencie rosji i zostaje wysłany do Rosji żeby znaleźć naukowców. W końcowej scenie ten Amerykanin pisze z rosyjskim prezydentem. Film akcji prawdopodobnie.

Przychodzą do niego do mieszkania różni ludzie, którzy chcą odzyskać narkotyki(?). Koleś zostaje przywiązany do krzesła, nie może się uwolnić przez większość czasu, a owi ludzie chyba go nawet nie torturowali. To była raczej komedia. Zostaje nawet napastowany przez fajną laskę, która też zostaje wysłana przez mafię(?),...

więcej

Witam, szukam filmu gatunek to cos jak dramat, komedia romantyczna.
W filmie chodzilo o faceta ktory byl poklocony z ojcem, mial jakas dziewczyne poklocil sie z nia tez, potem
zaczynalo sie wszytsko ukladac a na koncu ten chlopak jedzie za swoja siostra do jednego z wierzowcow
WTC za swoja nastoletnia siostra a na...

więcej

oglądałem kiedyś pare lat temu taki horror, był dom, i piwnica, i samochod, gdzie byłą rzeźnia syn zabijał wszystkich w domu działo się to w swięta, była także scena którą przypominam sobie ten syn jadł ciaskta pierniczki któe zrobione9 formą wycisnoł na skórze matki wycioł tą skóre i upiekł a potem zjadł z mlekiem,...

więcej

Witam,poszukuje filmu,ktory ogladalem w latach 90 na vhs. Nie pamietam dokladnie o czym byl.Wiem,ze byl tam kot,ktory mial 7 zyc i za kazdym razem ginal w smieszny sposob. Raz przejechany przez samochod,raz nawachal sie amfetaminy itd. Byla to chyba czarna komedia. Bardzo prosze o pomoc,moze komus sie skojarzy ten...

Witam i proszę o pomoc
szukam filmy radzieckiego z lat 60 w którym grupa młodzieży zeszłą niechcący do podziemnego schronu
niemieckiego i tam się zgubiła .....

Akcja filmu dzieie sie w trakcie 2 WŚ i kilkanaście lat po jej zakończeniu..
Niemiecki nazista zmienia tożsamość i staje sie Żydem... tzn zabiera tożsamość zamordowanego żyda. Ucieka do nowo formułowanego państwa ISRAEL i je współtworzy......

Film na pewno jest sprzed roku 2000.

Zna ktoś tytuł...

Poszukuję tytułu filmu, o którym wiem tyle, że dotyczy podróży kobiety i mezczyzny (para) przez góry. Kluczową sceną w filmie jest moment, w którym będąc zaatakowanymi przez bandytów, mężczyzna zasłania się kobietą w momencie wycelowania w nich broni. To zmienia całkowicie ich relacje. Pomóżcie proszę :)

Pamiętam, że jest to dość stary film ale niestety w zaden sposób nie mogę skojarzyć roku. Seryjny zabójca
zabijał dziewczyny (chyba), kojarzy mi się, że przywiązywał je do łóżek, ucinał palca (?) i albo go zostawiał przy
zwłokach albo wysyłał? Sama nie wiem. A no i jeszcze przy ciele zostawiał jakąś kartę, chyba...

więcej