cześć. Kojarzycie może ten film: czasy współczesne. akcja dzieje się na wyspie, zdaje sie
niedaleko UK, islandii. mieszkają tam sami starsi ludzie i od niedawna niezamężna
młoda dziewczyna. jej mama chyba prowadzi hotelik, nie jestem pewna. w pewnym
momencie dziewczyna ta poznaje faceta który bierze ślub w...
Witam serdecznie,
poszukuję filmu, w którym grał Barry Bostwick na 99% (niestety nie znalazłam go w jego filmografii,
sprawdzałam również imdb film po filmie). Film opowiada o kobiecie, która wraz ze swoją córką zostaje
wyrzucona z domu przez swojego męża, który oznajmia jej, że się z nią rozwodzi. Kobieta wynajmuje...
Szukam filmu o gościu który się założył, że uda mu się 'przelecieć' najnudniejsza i prawie najmniej urodna laskę w szkolę,
na początku było mu trudno, ale potem jakoś mu się udało i on w niej się zakochał na serio i potem z nią był, pamiętam, że
w tym filmie główny aktor miał mega zboczoną siostrę która dawała...
Hej. Szukam filmu w którym kobieta idzie siedzieć za zabójstwo męża ( on ją chyba bił ) potem okazuje się że ten mąż sfingował swoją śmierć i koleżanka spod celi radzi jej że według prawa amerykańskiego nikt nie może iść siedzieć za to samo ( tzn nie może pójść siedzieć za kogoś kogo już oficjalnie zabiła. ) Wydaje mi...
więcejOgladalem kiedyś film chyba na TVP kultura o rodzince, paru typow, ojcies, syn, wujkowie i chyba babka. Kojarzy mi się ze to jakies tam holenderskie, gelgijskie klimaty były. Oni wszyscy pili browary i nawet tam zawody były w ich piciu. Jeden z wujkow lubial się bic a ojciec to był taki meneluch z długimi włosami co...
więcej
witam
potrzebuje tytul filmu a mianowice;facet morduje na wzgorzu swoja zone
a potem udajac chorego na wozku probuje przechytrzyc (polijcę)ktora podszywa
sie za zwyklych ludzi i w roznych okolicznosciach chce go zmusic do przyznania sie
film chyba z lat 80-tych
Witam, szukam filmu który oglądałem dawno temu w tv. z filmu pamiętam, że był jakiś budynek, chyba jakaś firma. było coś naprawiane (prawdopodobnie ktoś coś spawał) i od tego wybuchł pożar. było tam uwięzionych wiele osób, i była tam też córka komendanta straży pożarnej. Był też taksówkarz, który wcześniej był...
Szukam filmu, który leciał w niedzielę na Polsacie w ramach Kina familijnego Polsatu (innym filmem puszczanym jako Kino familijne Polsatu, był np. "Napoleon" http://www.filmweb.pl/film/Napoleon-1995-87936) w okolicach roku 2004 (plus/minus trzy-cztery lata). Jest to amerykański film (w sumie raczej amerykański;...