Film stary. Pamiętam, że był tam motyw jak biali nastolatkowie napadli na czarnych i mocno ich pobili, później tamci się odwdzięczyli, ktoś tam zginął. Jeden z nich spotykał się z czarną dziewczyną i później się okazało, że tam wśród pobitych był chyba jej brat. Fabuła się opierała o nastolatka, który zaczął pracować...
więcej
Szukałem go już wiele razy w internecie wg elementów fabuły, pytałem też tutaj, ale może tym razem ktoś coś skojarzy.
Film ten oglądałem na VHS pod koniec lat osiemdziesiątych. Dwóch mężczyzn z pomocą kobiety, partnerki jednego z
nich, włamuje się do banku i kradnie pieniądze z sejfu. W pomieszczeniu z sejfem...
dramat lub thriller o kobiecie w 9 miesiącu ciąży która ginie z wycieczka spadając w przepaść mąż szuka jej i dziecka na końcu znajduje je jakieś plemię
Akcja miała miejsce w więzieniu chyba to było więzienie o najostrzejszym rygorze w Stanach Zjednoczonych .
Więźniowie pracowali na pustyni i kopali tam doły i szukali skrzyni (skarbu) . W końcu po pewnym czasie
chłopak odkopał skrzynie ale było tam pełno jaszczurek , które zabijały i przed śmiercią ten jad gdy...
witam tak jak w tytule znasz ktos nutke z filmu "Na Głębinie" nutka z 5 min filmu oni wchodza do domu i ten chlopak włącza z tego sprzętu muzyke z tej płyty nie wiem jak to sie nazywa trwa do 6:20 a i jeszcze cos on sie go pyta co włączyłeś a on mu odpowiada mocarda nie wiem jak to sie pisze ;pp jak ktos zna nutke to...
więcejwitam mam pytanie moze ktos zna tytul. szukam filmu max rok 2011 chodzi w nim o to : gosciu jest lekarzem ginekologiem pewnego dnia cwiczac ze swoja babcia/ciocia nadrywa sobie pachwine i musi jezdzic na wozku . Na parkingu o malo co zostaje potracony przez jakas kobitke ktora w drodze rewanzu zaprasza go na impreze(on...
więcej
Hej,
pomóżcie mi znaleźć film w którym jest ukazana historia kilku osób, które po kolei jedna po drugiej z
przypadkowych przyczyn (np. Mąż z żoną jechali do innego miasta, coś im się stało z autem, mąż poszedł
szukać pomocy i już nie wrócił, ona znajduje chyba jako pierwsza w lesie domek, później z tak samo...
Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać. Będzie sprawiedliwiej, bo będzie
można podać łatwy motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i
zażądać dwóch.
Czasem motyw jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą
liczbę piszemy w nawiasie, jak ktoś by nic nie napisał,...