Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.poszukuje filmu koniec lat 80, USA, młody chłopak maturzysta pracuje w laboratorium nad zjawiskiem telekinezy, w pewnym momencie jego Mysz doświadczalna przysuwa do siebie ser. To jest jedyna scena którą mam w pamieci. Czy ktoś kojarzy ten film?

szukam tytułu filmu o chłopaku który po wypadku traci noge potem zaczyna jeździć na rowerze

Film, którego szukam widziałam dawno temu na dwójce. Była to interesująca interpretacja bajki o Czerwonym Kapturku, rzecz działa się na pograniczu jawy i snu - dokładnie nie pamiętam, ale bajka mieszała się z rzeczywistością. Z tego co pamiętam to na końcu Czerwony Kapturek nie pozwolił zabić wilka. I utkwił mi w...

Witam, jak byłam mała w tv leciała taka bajka opowiadająca o królestwie w którym król miał bardzo długa
brodę. Ta brodz była tak długa, że oplotła całe królestwo a król nie mógł sie ruszać. Był tam też inny bochater.
fryzjer który przyechał do tego królestwa. Mam nadzieje, że dokładnie opisałam fabułe i, ze ktoś...

więcej

Oglądałem parę lat temu film, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Całej fabuły też nie pamiętam, zapewne mnie zbyt mocno
nie porwał. Pamiętam, że dwie kobiety (siostry chyba) uciekały gdzieś, nie pamiętam dokąd i dlaczego. Spotkały po drodze dwóch
mężczyzn, okoliczności tego spotkania nie pamiętam, chyba na...

więcej

Jesli podoba sie tobie serial Startgate:Universe to musisz to przeczytac. Zabraklo kasy na dalsze sezony i odcinki . To jest link ktory tobie wszystko wyjasni. RAZEM DAMY RADE!!!!!...

Więc tak film ejst z roku gdzieś 1999-2005 coś takiego może różnica 2 lat. Dużo nie pamiętam.Film jest jakby
amatorski nakręcony przez kolegów opowiada o młodym chłopaku który zaczął się bawić w dillera
sprzedawał w szkole i terenie, towar brał od swojego dojścia zwykle z samochodu jak podjeżdzał pod niego....

czy jest film podobny do teledysku tej piosenki Nickelback - Savin' Me ?? nie chodzi mo o wyścig z czasem bo oglądałam go
już. z góry dziękuję :)

Witam, szukam filmu, w którym gdzieś na samym końcu następuje śmierć pewnej osoby, która potem odradza się jeszcze raz. Nie jestem pewna jak to wszystko dokładnie wyglądało, bo oglądałam to naprawdę baaardzo dawno temu i nie mogę sobie zbyt wiele przypomnieć :( A jednak męczy mnie ten film od paru lat i chciałabym...

Z których to części
1. Egon albo ktoś inny dobijają się do domu który rozwala chyba koparka wszystko rozwalone oprócz
drzwi a ci się ciągle szarpią
2.Siedzą w restauracji maja walizkę pieniędzy sporo żarcia stoi na stole na banknot wylewa się
alkohol ktoś sciera z niego płyn i okazuje się że banknot jest fałszywy...

więcej