Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)

1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...

Jaki polecacie film, który jest dramatem, wypełniony melancholią, jesiennym klimatem i wzrusza?

Jak wejść na swoje pytanie na filmwebie może ktoś to dokładnie opisać ?

Zna ktoś jakieś dramaty obyczajowe rodzinne?

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10389282_2661261169150 30_4464314247061607077_n.jpg?oh=082ade206d929d6693bb674c9e44f835&oe=5444CD2F

Szukam filmu!
Dorosły mężczyzna miał straszne dzieciństwo. Jego ojciec wiezil jego i jego matkę. Potem chłopak trafiał do rodzin
zastępczych. Ale nikt go nie chciał. Facet mieszka w ciemnym mieszkaniu, nie wychodzi z domu. Szantazuje
policjantke, że jeśli nie zdobędzie papierów z jego przeszłości (rodzin...

Nie wiem, czy może ktoś z Was się orientuje w tym, czy są jakieś filmy, seriale lub bajki (nawet niech
będzie anime) poświęcone żywiołom natury?

Znalazłam tylko W.I.T.C.H.

Ale najchętniej obejrzałabym coś więcej. Byłabym wdzięczna. ;-)

Pozdrawiam filmwebowiczów!

Witam, szukam filmu gdzie na samym początku facet opowiada jak to jest gdy spędzi się troche lat w więzieniu. W skrócie ; facet był ciotą i zawoził swoją córke na balet i po którymś razie zobaczył że sale obok jest sala bokserska i zapisał się. Szefem tej slai był jakiś czarny. głowny bohater zaprzyjaźnił się z nim ....

więcej

szukam tytułu filmu o chłopaku który po wypadku traci noge potem zaczyna jeździć na rowerze

Podajcie tytuł filmu, a następna osoba podaje tytuł, zaczynający się literą, taką jaką poprzedni tytuł się
kończył.( Tytuł filmu musi zawierać jedno słowo)

Przykład : 'Skubani': a następna osoba:' Istnienie'

Ja zaczynam: Shrek