Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ostatnio przeczytałem opis Thrillera który chciałem obejrzeć ale niestety nie zapisałem sb filmu a tytułu
nie pamiętam :c

Pamiętam że opis filmu brzmiał mniej więcej tak:

3 przyjaciółki wybierają się na wyspe (chyba na wyspę) i spotykają tam swoich dawnych 3 kolegów. Po
pewnym czasie jeden z kolegów próbuje...

więcej

Witam
Kiedyś oglądałem film o młodym chłopaku i dorosłej kobiecie którzy byli w sobie zakochani. Więcej
szczegółów nie pamiętam. Będę wdzięczny za podanie tytułu.

Czy komedia, czy czarna komedia, byleby był to rozśmieszacz poprawiający nastrój. Bardzo proszę o polecenie takiego filmu.

Jak się nazywał film o dziewczynce, która brała udział w konkursach ortograficznych, ona literowała słowa?

Dystyngowana Madame Malory (Helen Mirren) od lat kieruje cenioną restauracją w
niewielkiej miejscowości na południu Francji. Sława jej potraw wykracza daleko poza
lokalną społeczność. A przyznane lokalowi prestiżowe trzy gwiazdki w słynnym
Przewodniku Michelina napawają dumą wszystkich mieszkańców. Pewnego dnia w...

więcej

Potrzebuje filmu na którym będę się bał, poczuje dreszcze na myśl co może być dalej a po całym seansie strach nie opuści mnie przez noc!
Ktoś zna? ktoś się bał? proszę, dajcie tytuły

o podobnej tresci co "Dziewczyna z sąsiedztwa" lub "Funny Games"

Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)

1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...

witam
pewien mezczyzna ktory kiedys byl chyba jakims rajdowcem(mozliwe ze nie legalne wyscigi) ktory byl z dziewczyna( badz narzeczana) ktora miala zaklad jubilerski. Byla takze trojka ludzi dwoch mezczyzn i kobieta ktora byla zwiazana jednym z nich i oni zawsze obrabiali ludzi w ten sam sbosob, ta kobieta uwodzila...

więcej

Ej, widział ktoś taką chińską bajkę? o naukowcu który stworzył kobietę cyborga, i ona dorastała w
laboratorium, naukowiec wypierał się że nie jest ojcem jakiegoś tam chłopaka.. Co to za bajka była? Byłabym
bardzo wdzięczna jakby ktoś podał tytuł. :)