Akcja rozgrywała się na przyjęciu,chyba pożegnalnym. Film był kręcony tak jakby na żywo, była postać co
nagrywała film. Nagle coś uderzyło w miasto i wszyscy pobiegli na dach. Główny bohater miał dziewczynę i
pobiegł specjalnie po nią do jakiegoś wieżowca po schodach na jakieś setne piętro. To była inwazja...
Nie mogę znaleścć tytułu nijak w google..
Matka z synem zstają porwani. Każde jest w osobnym pomieszczeniu przetrzymywane.
Kobieta musi przesłuchiwać kasety z nagraniami z jej domu. Pamiętam moment jak znalazła
jakiś otwór i nie dopalonego papierosa. Była cały czas obserwowana przez kamery. Zna ktoś
tytuł???
A i...
Oby dwa oglądałam dawnoooo temu. 15-20 lat.
1) Chyba USA zaczyna się na jakieś ogromnej budowie operator koparki wykopuje ludzki szkielet, który to łyżka koparki unosi wysoko w górę. Zlatują się wszyscy pracownicy budowy. Tyle pamiętam.
2) 100% Azjatycki wiem że syn niesie na plecach wysoko w góry albo swojego ojca...
playboy mexykanski dowiadoje sie ze ma corke , kobieta z ktora spedzil noc zostawia mu mala i ucieka . on
wyrusza do ameryki w poszukiwaniu matki.
Moze jest jakis film polskiej produkcji o Warszawie? Bardzo mnie to ciekawi. Tu sa
zdjecia autentyczne z tamtych lat: http://m.interia.pl/nowa-historia/galeria,aAId,120552
Witam.
Poszukuje filmu o rodzeństwie (3-4 chłopców) rozdzielonym przez los, którzy byli okrutnie traktowani przez
swoich opiekunów i zrobiono z nich kalekie dzieci, po latach jeden z nich odnajduje swoich braci.
Film jest stary i oparty na faktach.
Z góry bardzo dziękuję. :)
Oglądałem kiedyś taki film... Produkcja amerykańska z lat 80tych lub 90tych, może wcześniej.
Tajny Ośrodek badawczy w bazie lotnictwa. Uczą szympansy latać na symulatorach samolotów. Zakładają
im kolorowe obroże, w zależności od poziomu doświadczenia. Ostatni kolor, najwyższy poziom to lot w
warunkach...
Witam. Szukam filmu, który kiedyś leciał na Canal+ ale nie zapamiętałem jego nazwy :/
Był to horror o policjancie, który został przeniesiony do małego miasteczka by tam rozwiązać chyba sprawę
morderstw. I ogólnie chodziło o to, że jacyś ludzie w kapturach (czarnych) chodzili i zabijali niektórych ludzi w...
Witam. Szukam filmu, który najlepiej ze wszystkich przedstawia życie i wynalazki Nikola Tesli. Jest trochę tego dużo, więc nie wiem co wybrać. Nie obraziłbym się, gdyby był fabularny.
Komedia. Opowiada o dwoch braciach, ktorych matka zachorowala, a jej marzeniem bylo miec wnuka. Bracia
postanawiaja wynajac kobiete ktora urodzi dziecko, aby mogli powiedziec mamie, ze zostala babcia.
Widzialam ten film juz dawno na jakims kanale typu Polsat, dlatego tez nie pamietam jak ten film sie nazywa....