Film którego poszukuje dotyczy porwanej kobiety, młodej dziewczyny, która została porwana do jakiegoś hangaru gdzie została zmuszona do prostytucji.Ich lokum wyglądało jak jakiś targ. Potem pomagała tym alfonsa, a na sam koniec ich zabiła. Pamiętam jeszcze że zaprzyjaźniła się z jakaś dziewczyną, która zaszła w ciąże i...
więcej
Szukam filmu!
Dorosły mężczyzna miał straszne dzieciństwo. Jego ojciec wiezil jego i jego matkę. Potem chłopak trafiał do rodzin
zastępczych. Ale nikt go nie chciał. Facet mieszka w ciemnym mieszkaniu, nie wychodzi z domu. Szantazuje
policjantke, że jeśli nie zdobędzie papierów z jego przeszłości (rodzin...
Szukam filmu!
Dorosły mężczyzna miał straszne dzieciństwo. Jego ojciec wiezil jego i jego matkę. Potem chłopak trafiał do rodzin
zastępczych. Ale nikt go nie chciał. Facet mieszka w ciemnym mieszkaniu, nie wychodzi z domu. Szantazuje
policjantke, że jeśli nie zdobędzie papierów z jego przeszłości (rodzin...
Witam wszystkich, poszukuje filmu który oglądałem w tv niedawno(do 3 m-cy) po wyglądzie dam sobie rękę uciąć ze 2005+. Film opowiada o chłopcu(na oko 6-8 lat) któremu urodził się mały brat, wychowuje ich tylko ojciec i ten chłopiec jest zazdrosny o brata do tego stopnia że ten ojciec odizolował jednego od drugiego....
Hej.
Szukam tytułu filmu w którym główny bohater jedzie(chyba bmw) przez nie istniejącą droge i w kraju panuje problem z nowym narkotykiem(jest scena gdzie w jakimś klubie podają go i są to chyba jakieś długie igły)Bohater porusza sie chyba czerwonym BMWi na koniec filmu chyba go rozwala.
1. Pamiętam, że dziewczyna była z koleżanką na jakimś koncercie. Zauroczyła się w jakimś chłopaku
grającym na gitarze na tej imprezie. Potem poszli w ustronne miejsce się kochać. Ona zaszła w ciąże.
Wychowywała bobasa przez jakiś czas, aż w końcu porzuciła go ojcu i uciekła z domu. Ten na początku
nie chciał go,...
Witam, poszukuję filmu chyba postapokaliptycznego? Fabuła dotyczyła wojny lub jakiegoś innego kataklizmu
gdzie pewne małżeństwo ucieka przed nim na farmę oddalona od miasta, którą chyba kupili, na farmie jest
pracownik- (chyba meksykanin, lub jakiś latynos), który został tam po porzednim właścicielu farmy i...
byłł to film romantyczny z lat 80 lub 90 pani bizneswoman zakochuje się w piosenkarzu pamietam że on jeździł na motorze i wziął ja na przejażdzkę, na początku jej poprzedni chłopak napił się wody z bidetu niewiedzac do czego on słuzy jeszcze jedna rzecz która sobie przypominam że ten piosenkarz na swoim koncercie...
Hej.
Szukam tytułu filmu w którym główny bohater jedzie(chyba bmw) przez nie istniejącą droge i w kraju panuje problem z nowym narkotykiem(jest scena gdzie w jakimś klubie podają go i są to chyba jakieś długie igły)Bohater porusza sie chyba czerwonym BMWi na koniec filmu chyba go rozwala.
Pamiętam, że jest to dość stary film ale niestety w zaden sposób nie mogę skojarzyć roku. Seryjny zabójca
zabijał dziewczyny (chyba), kojarzy mi się, że przywiązywał je do łóżek, ucinał palca (?) i albo go zostawiał przy
zwłokach albo wysyłał? Sama nie wiem. A no i jeszcze przy ciele zostawiał jakąś kartę, chyba...