Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam, że jest to dość stary film ale niestety w zaden sposób nie mogę skojarzyć roku. Seryjny zabójca
zabijał dziewczyny (chyba), kojarzy mi się, że przywiązywał je do łóżek, ucinał palca (?) i albo go zostawiał przy
zwłokach albo wysyłał? Sama nie wiem. A no i jeszcze przy ciele zostawiał jakąś kartę, chyba...

więcej

Był film thriller w którym chodziło o zakład pomiędzy bogatymi ludźmi którzy wymyślili grę polegającana
na tym ze znaleźli ileś tam osób co mieli kiedykolwiek coś z prawem na karku którym wczepiono chip i jak
wyjadą z danego obszaru to wybuchnie i zakładali się kto przeżyje. Była postać ksiadz z...

więcej

Witam.

Może ktoś z was pomógłby ze znalezieniem nazwy filmu? Oglądałem go parę dobrych lat temu, na jakimś typowym telewizyjnym kanale. Akcja filmu miała miejsce chyba w czasach prehistorycznych. Bohaterowie to jakieś stare plemie. Pamiętam że urodziła się tam dziewczynka/kobieta która miała blond włosy. Była przez...

więcej

Witajcie,

Poszukuje filmu który oglądałem kilka lat temu (w takcie świąt na jednej ze stacji). Jego fabuła była mniej
więcej taka:

Akcja dzieje się na pokładzie samolotu, gdy pasażerowie się budzą znają sobie sprawę, że wszyscy
pasażerowie który nie spali zniknęli w tym piloci i cała załoga. udało im się...

tylko nie jakieś Marsjanie atakują !
tylko typ jak Wojna światów albo podobne ogólnie no.

Szukam filmu o znęcaniu się psychicznym, manipulowaniu w ładnym 'opakowaniu', coś jak Funny Games. Jakieś propozycję?

Facet znalazł sie na obcej planecie razem z małpą
Szukał pozywienia małpa znalazła jakieś coś i zaczeła to jeść
On też
Chciało mu się pić dał małpie posolonego krakersa z masłem
Tyle pamiętam

Witam. Wiecie może co się stało, że zmniejszyli limit dodawania gatunków?

Student i striptizerka

użytkownik usunięty

Poszukuje sympatycznego romansu. Otóż, studenci prestiżowej uczelni potajemnie wynajmują striptizerkę (na
urodziny jednego z nich zdaje się), ona wykonuje występ, ale chyba jest także złodziejką, kradnie temu jubilatowi
zegarek i ucieka. A on za nią i potem z nią zamieszkuje.

Cześć! Proszę was o pomoc w znalezieniu pewnego filmu. Problem, że nie pamiętam tytułu.
Film sam w sobie jest dosyć nowy. Jakiś czas "X" temu był emitowany w HBO.

Wszystko rozgrywa się w latach 80/90?? Ojciec z ok. 13 letnią córką mieszkają w USA w jakimś
miasteczku. Sami pochodzą z zagranicy - (Pakistan,...

więcej