Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest to film o agentce FBI, która szuka psychopaty, co torturuje swoje ofiary, nagrywa to kamerą i na żywo wrzuca do netu. Czym
więcej osób ogląda streaming, tym bardziej ofiara cierpi. Proszę o pomoc.

Szukam filmu, bardzo fajnego, trochę trudnego do opisania, ale może ktoś się połapie ;)
Dzieje się to w pewnym miasteczku z takim panem (ojcem), mamą i 2 córkami . Jest wszystko okey i wgl., ale na ścianach są postarzyły od pistoletu i wgl., pewnego dnia, matka i ojciec zauważył, jak ktoś ich śledzi (była to zima),...

więcej

Każdy film kryje w sobie niezapomniane kwestie, które są powtarzane przez tysiące ludzi. Pragnę zebrać najwspanialsze cytaty w jednym miejscu. Do dzieła!

... próbowali zabić potwora takim super samoloto-statkiem kosmicznym, ale się nie udało i na końcu potwora zabił wybuch wulkanu ?

Witam poszukuje filmu o chłopaku,który się zakochał i wysyłał anonimowe listy a jego koleżanka, otwierała te listy parą z czajnika i zmieniała ich treść na koncu to on się zakochał w tej koleżance i wskoczyli do oceanu chyba za sobą nie wiem tyle pamiętam to był taki młodzierzowy film nie wiem z 1989 albo 1990 coś...

więcej

Tak jak w tytule tematu, szukam dwóch filmów.

Pierwszy z nich, o czarnym samochodzie - był to któryś z amerykańskich samochodów, z
wyglądu przypomniał jakiegoś Dodge'a albo Pontiaca. Główną bohaterka filmu (wydaje mi
się ze kierowca autobusu szkolnego) była przez niego prześladowana. Film
najprawdopodobniej z...

więcej

To był film "Kopalnie Króla Salomona", czyli jest heros, kobieta i jakiś major. Wyruszają w dżunglę kogoś szukać. Cechą charakterystyczną filmu jest to, że kobieta co jakiś czas gubi suknię, tzn. spada z niej w najmniej odpowiednim momencie. Nic więcej o tym filmie powiedzieć nie potrafię. Nadawali go w telewizji...

Pamiętam że film zaczynał się tym, iż główny bohater chce wydostać ze szpitala psychiatrycznego swoją siostrę, więc pisze list samobójczy(?), obcina włosy, wycina sobie na klacie pentagram i w samych jeansach wychodzi na ulice, oczywiście zgarnia go policja i trafia do tego szpitala co swoja siostra, okazuje się że...

Hej, chciałbym obejrzeć film, w którym mężczyzna jest w związku z kobietą, a ta ma wypadek, przez który musi
jeździć na wózku. Znajdzie się coś takiego? Zależy mi na tym by do wypadku doszło gdy bohaterowie są już
razem, chcę zobaczyć jak każda ze stron sobie z tym poradzi.

Czy ktoś wie?