Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

A wiec film oglądałam parę lat temu i jest o ile dobrze pamiętam to jest o dwóch przyjaciółkach jedna z nich ma wspaniałych rodziców i kochającego chłopaka a ta druga to nie pamiętam czy ma rodziców czy nie, ale raczej nie bo właśnie ona zazdrościła swojej przyjaciółce rodziców i chłopaka... Ogólnie wszystkiego....

Oglądałem dawno temu pewien film i niestety nie pamiętam tytułu.
Film opowiada o lekarzu, który mordował kobiety, podczas jednego z takich morderstw ofiara podrapała jego
szyje i dzięki temu został złapany, kojarzy coś ktoś?

- akcja przed atakiem Aliantow
- oficer (chyba) pojmany ale aby zdradzic tajemnice daty ataku
- Nazisci robia dla niego szopke - udajac, ze wojna sie juz skonczyla.

Nie jest to Kryptonim "Szmaragd", ktory uwazam zreszta za slabiutkie kino.

Witam, poszukuję filmu, przygodowego raczej, oglądałem go w 97 roku na regionalnej stacji PTV3, produkcja raczej na bank USA z roku 1995-97. Co z niego pamiętam. Ekspedycja szykuje się w niebezpieczny rejon dżungli, konkretnie chyba do jakiegoś wąwozu, doliny, tytuł też o ile dobrze pamiętam był ''Śmiertelna dolina''...

więcej

Pamiętam tylko że była w nim grupka przyjaciółek które się spotykały chyba w kamperze i chyba się nazywały
jakoś kury kurnik coś takiego :p i chyba ten film ma 2 części boo było tez coś że one na wycieczkę szkolną
razem pojechały na końcu chyba jedna z nich w ciąży była . Może ktoś wie o jaki film chodzi ? :)

Film oglądałem chyba w latach 90' w TV albo na kasecie VHS z wypożyczalni. Byłem małym gówniarzem i pamiętam go jak przez mgłę. To był horror. Jedyne rzeczy jakie mogą was naprowadzić to:

1. Jakieś oczy jakby psa za firanką kiedy aktorka podeszła do okna i patrzyła przez firankę
2. Chyba ta sama bohaterka potem w...

więcej

Witam, szukam tytułu filmu z De Funesem. Nie pamiętam o czym był, bo oglądałem go mając może 5-6lat, czyli w
najlepszym wypadku 18 lat temu :)
Co było charakterystyczne: pamiętam, że był tam wielki bogaty pokój chłopca, pełen zabawek i w sumie tyle pamiętam. Czy
ktoś wie co to za film?

Kiedyś widziałem taki film na TVP1 o napadach na bank. Widziałem jednak tylko ostatnie kilkanaście minut, było w nich takie coś że policja czekała aż złodzieje napadną na bank, mieli cały bank obstawiony, ale okazało sie że napad był w innym banku. Gdy potem dogonili ich na jakimś parkingu to dwóch złodziei uciekło...

Pamietam tylko że film był futbolu amerykańskim i kojarze moment jak czarnoskóry
futbolista musi nagle wejśc na boisko i tam chyba własnie na tym pierwszym meczu
wymiotuje. Udaje mu się jednak ten występ i i później zostaje gwiazdą. jak ktoś wie co to
za tytuł z góy dzieki;)

Witam, szukam tytułu filmu którego fragment widziałem jakieś 2-3 lata temu na HBO. Był to film w którym
główny bohater będący uczniem miał szczęście we wszystkim co robił. Gdy grał w koszykówkę rzucając byle
jak trafiał do kosza, jeździł sportowym samochodem, leciały na niego dziewczyny. Pod koniec bohater miał...