Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To nie żart, dosć stary amerykański film, gdzie nastoletni chłopak przed studniówką (?) lub jakimś innym balem źle zapiął zamek od spodni i przyciął sobie genitalia. Przyszedł jakiś mężczyzna, chcąc mu pomóc. Nie skończyło się do dobrze. Mam wrażenie, że właściwa akcja filmu toczy się nieco później, a scena ta jest...

Nagle z niewiadomych przyczyn ludzie zaczynają skakać z klifów do morza. Pamiętam, że plakat tego filmu był w barwach błękitu. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam :-)

Witajcie, kilkanaście lat temu miałem okazję widzieć urywki pewnego filmu którego tytułu nie znam. Zaczynał
się w tajnym laboratorium/bunkrze/schronie pod wodą bodajże wielkim jeziorem w głębi lasu. Scena
ukazywała jakąś awarie podczas której wszystko zostało zalewane. Był tam również mały chłopiec. Dalej to
co...

więcej

Cześć!
Co sądzicie o filmie pt.: ,,Selena"? Dla mnie jest to film bardzo wzruszający i motywujący. Oglądałam go już bardzo dużo razy i
za każdym razem wzrusza mnie tak samo. Napiszcie co myślicie o nim.
Bardzo chętnie poczytam wasze opinie.
pozdrawiam Małgosia

wyleciał mi tytuł -

użytkownik usunięty

Może ktoś skojarzy. Nastoletni chłopak ma romans z dojrzałą kobietą. Doszło do tego, bo udawał przed nią kogoś
starszego(?) Gdy pojechał do domu na ferie (?) wydało się, że to matka jego kolegi
Grają znani aktorzy. Wydawało mi się, że matkę gra Jacqueline Bisset, ale nie znajduje w jej filmografii czegoś...

Kilka lat temu puscili go na polsacie, a wczesniej ogladalem go bedac dzieckiem. Film Sci-Fi. Kapsula ratunkowa z chyba 3 kobietami londuje na planecie (pustynia). Jakis gosciu ma je odnalezc. Jezdzi samochodem, ktory wyglada jak Jeep z armatka na gorze. Jezdzi z nim kobieta. Pozniej w jakiejs walce okazuje sie ze byla...

więcej

Czemu ja tu nie moge nic npaisać bo niby moja wypowiedz zawiera link

Jest taki film " haker" nie oglądałem go ale bardzo chce obejrzeć. Niech ktoś da linka do youtube i potem
sobie prześle linka na kompa i se obejrze. Bo na ipadzie którego teraz urzywam to nie można tego filmu
odtworzyć :( to możecie dać linka ok? Ale jeszcze coś. Nie linka do filmwebu tylko do youtube. Wiem że tu...

więcej

Więc tak, film opowiadał o natolatku/nastolatce który/a niechcący zabija w wypadku inną osobę, nie mogąc sobie z tym
poradzić, nie zgłasza się na policję ale zaczyna kontaktować się z rodziną zmarłego... taki przynajmniej był motyw w tym
filmie... pomożecie?

Witam poszukuje już od dawna filmu który oglądałam już dość dawno temu, ale utkwił mi w pamięci.
2 małżeństwa, bądź pary wybierają sie na wakacje, ale ich autobus zostaje zaatakowany przez rebeliantów, a Ci wzięci do niewoli. Kiedy próba okupu sie nie udaje, na oczach kobiet mężczyźni zostają rozstrzelani.
Pamiętam...

więcej