Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie pamiętam zbyt wiele z tego filmu, jednak ogólnie chodziło chyba o to, że grupa znajomych spędza wakacje, lub po prostu mieszka w okolicy jakiejś fabryki, która może mieć szkodliwy wpływ na środowisko. Jeden z tych chłopaków znajduje cała łąkę czterolistnej koniczyny co jest dowodem na jakieś radioaktywne substancje...

więcej

Szukam filmów, których akcja rozgrywa się na okrętach podwodnych. Nie jeden takowy widziałem, także dajcie wszystkie jakie znacie.

Das Boot, Crimson Tide, Red October widziałem oczywiście :)

Szukam polskiego filmu z lat 30-tych. Oglądałam go kiedyś w telewizji, ale tylko fragment teraz chciałabym obejrzeć cały. Nie pamiętam go zbyt dobrze, ale film opowiadał o młodej dziewczynie chyba ze wsi która miała poślubić jednego z najbardziej pożądanych kawalerów w stolicy bodajże. Małżeństwo to było chyba...

Film stary. Pamiętam, że był tam motyw jak biali nastolatkowie napadli na czarnych i mocno ich pobili, później tamci się odwdzięczyli, ktoś tam zginął. Jeden z nich spotykał się z czarną dziewczyną i później się okazało, że tam wśród pobitych był chyba jej brat. Fabuła się opierała o nastolatka, który zaczął pracować...

więcej

Szukałem go już wiele razy w internecie wg elementów fabuły, pytałem też tutaj, ale może tym razem ktoś coś skojarzy.

Film ten oglądałem na VHS pod koniec lat osiemdziesiątych. Dwóch mężczyzn z pomocą kobiety, partnerki jednego z
nich, włamuje się do banku i kradnie pieniądze z sejfu. W pomieszczeniu z sejfem...

dramat lub thriller o kobiecie w 9 miesiącu ciąży która ginie z wycieczka spadając w przepaść mąż szuka jej i dziecka na końcu znajduje je jakieś plemię

bardzo dziękuję. O ten film mi chodziło. Czyli ZNAMIĘ.:-):-).

Akcja miała miejsce w więzieniu chyba to było więzienie o najostrzejszym rygorze w Stanach Zjednoczonych .
Więźniowie pracowali na pustyni i kopali tam doły i szukali skrzyni (skarbu) . W końcu po pewnym czasie
chłopak odkopał skrzynie ale było tam pełno jaszczurek , które zabijały i przed śmiercią ten jad gdy...

witam tak jak w tytule znasz ktos nutke z filmu "Na Głębinie" nutka z 5 min filmu oni wchodza do domu i ten chlopak włącza z tego sprzętu muzyke z tej płyty nie wiem jak to sie nazywa trwa do 6:20 a i jeszcze cos on sie go pyta co włączyłeś a on mu odpowiada mocarda nie wiem jak to sie pisze ;pp jak ktos zna nutke to...

więcej

witam mam pytanie moze ktos zna tytul. szukam filmu max rok 2011 chodzi w nim o to : gosciu jest lekarzem ginekologiem pewnego dnia cwiczac ze swoja babcia/ciocia nadrywa sobie pachwine i musi jezdzic na wozku . Na parkingu o malo co zostaje potracony przez jakas kobitke ktora w drodze rewanzu zaprasza go na impreze(on...

więcej