Blagam pomozcie.szukam filmu o dziewczynie ktora chyba mieszkala z ojcem i byla wysmiewana w
szkole.wypiwiedziala jakies zaklecia i stala sie piekna po czym zaczeka zabijac.i nie chodzi i Carrie. Blagam
pimozcie bo film byl swietny
Witam
Pewnie od razu zostanie mi przypisana opinia dewianta ale szukam pewnego filmu
erotycznego który był emitowany w telewizji 15-20 lat temu. Jako dzieciak znalazłem go
nagranego na jednej z kaset VHS moich rodziców. Bardzo lubiłem go oglądać jak rodziców
nie było w domu:) Niewiele pamiętam z tego filmu....
Witam wszystkich,
szukałem na forum specjalnego działu, w którym film-webowicze prezentowali by swoje aukcje dotyczące filmów i inne aukcje związane z filmem (plakaty itp.), nie udało mi się jednak znaleźć czegoś takiego.
Mając więc nadzieję, że to jest zgodne z regulaminem, zakładam tutaj ogólny wątek, gdzie...
Ojciec poszukuje pewnego polskiego filmu. Z jego opisu ja nic nie kojarze, ale moze ktos
tutaj bedzie bardziej ogarniety. Ze wszystkich informacji jakie udalo mi sie wyciagnac to:
2 facetow, 1 wrocil z wojska (prawdopodobnie), posiada zaklad produkcji okien, 2 jego
kolega go szantazuje, wyciaga pieniadze, corka...
Witam, szukam filmu jak się nie mylę to amerykański film. Amerykanin napisał książkę o prezydencie rosji i zostaje wysłany do Rosji żeby znaleźć naukowców. W końcowej scenie ten Amerykanin pisze z rosyjskim prezydentem. Film akcji prawdopodobnie.
Przychodzą do niego do mieszkania różni ludzie, którzy chcą odzyskać narkotyki(?). Koleś zostaje przywiązany do krzesła, nie może się uwolnić przez większość czasu, a owi ludzie chyba go nawet nie torturowali. To była raczej komedia. Zostaje nawet napastowany przez fajną laskę, która też zostaje wysłana przez mafię(?),...
więcej
Witam, szukam filmu gatunek to cos jak dramat, komedia romantyczna.
W filmie chodzilo o faceta ktory byl poklocony z ojcem, mial jakas dziewczyne poklocil sie z nia tez, potem
zaczynalo sie wszytsko ukladac a na koncu ten chlopak jedzie za swoja siostra do jednego z wierzowcow
WTC za swoja nastoletnia siostra a na...
oglądałem kiedyś pare lat temu taki horror, był dom, i piwnica, i samochod, gdzie byłą rzeźnia syn zabijał wszystkich w domu działo się to w swięta, była także scena którą przypominam sobie ten syn jadł ciaskta pierniczki któe zrobione9 formą wycisnoł na skórze matki wycioł tą skóre i upiekł a potem zjadł z mlekiem,...
więcejWitam,poszukuje filmu,ktory ogladalem w latach 90 na vhs. Nie pamietam dokladnie o czym byl.Wiem,ze byl tam kot,ktory mial 7 zyc i za kazdym razem ginal w smieszny sposob. Raz przejechany przez samochod,raz nawachal sie amfetaminy itd. Byla to chyba czarna komedia. Bardzo prosze o pomoc,moze komus sie skojarzy ten...