Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam osoby będącej w posiadaniu kasety z filmem animowanym o nazwie Powrót Północnego Wiatru.
Tutaj jest okładka (usuń spacje by otworzyć):

ht tp:/ /fil my.bra nsat. pl/b aje/POWR%C3%93T%20P%C3%93%C5%81NOCNEGO%20WIATRU.JPG

Jeśli ktoś jest w posiadaniu tego filmu, to bardzo proszę o skontaktowanie się ze mną,...

więcej

oglądałam go bardzo dawno temu...nie pamiętam za wiele, ale film był o tym jak chłopak bił swoją dziewczynę. pamiętam scenę z filmu jak leci jakaś piosenka i są pokazane sceny, jak dziewczyna bierze prysznic i ma dużo siniaków, jak chłopak ją uderza... później ten chłopak, dziewczyna i jakiś chyba ich kolega jaką na...

więcej

film zaczyna się (chyba) jak młody chłopak przynosi dla jakiegoś starszego pana na ganek mleko w butelce. dziadek zaczyna opowiadać historię, o rodzinie, w której co roku, w ten sam dzień ginął jakiś chłopak potrącony przez furgonetkę z mlekiem. no i później to juz opowiada tylko o takim jednym chłopaku, którego matka...

więcej

Witam, w ten piątek z rana mam seans filmowy z dziewczyną ale niestety nie mogę znaleźć żadnego dobrego
horroru :( Ona obejrzała już wszystkie które są takie bardziej znane z amerykańskich kin, a nawet sięgnęła po
tajlandzkiego szutter'a. Więc proszę, pomóżcie mi znaleźć bardzo mocny horror, trzymający w napięciu,...

więcej

Szukam filmów po prostu o przypadkach, zbiegach okoliczności, losie. Np. wszystko jest super, aż tu nagle gościa auto potrąca. Albo w życiu spotyka go jakiś zły lub dobry los.
Tylko proszę nie wymieniać filmu "Oszukać przeznaczenie", bo nie podoba mi się.

Film może być też np. o osobie, która dzieciństwo miała złe,...

więcej

Witam

Szukam filmu, który oglądałem już jakiś czas temu. Fabuła kręci się wokół młodej kobiety, która
pracuje na polu zbierając w łodzi kwiaty lotosu. Pracuje dla bogatego właściciela chyba chorego
na trąd i umierającego. W filmie leci bardzo fajna azjatycka piosenka nawiązująca do kwiatów
lotosu. Jakby ktoś...

więcej

Szukam filmu z lat '90 , opowiadającego o młodym skate który na lokalnm skateparku poznaje człowieka który zabiera go na piwo w między czasie jadą na gape w pociągu i gdy podchodzi do nich kontroler chlopiec odpycha go a kontrolara przejezdza pociag i ginie , potem jest sledztwo ale nikt sie nie przyznaje.

Witam. Poszukuję już od dawna filmu.. Oglądałam go kilka lat temu w telewizji i zapadło mi w pamięci kilka
szczegółów. Niestety nie jestem dobra w tłumaczeniu i mam nadzieję, że mimo to ktoś będzie wiedział o co
chodzi. Film jest o jakimś wirusie w postaci białego proszku... Ludzie musieli zaklejać okna i drzwi od...

więcej

Już od dawna nie mogę znaleźć pewnego filmu, z którego kojarzę tylko fragmenty. Do rzeczy. Film o dwóch rajdowcach. Jadą trasą w zimę i gdy dojeżdżają do punktu pomiaru czasu blokują swojego przeciwnika z jednej i z drugiej strony tak, że nie może wysiąść. Nazywają tam to chyba "kanapką" On się wkurza i jednego z nich...

więcej

Zawsze wzruszał mnie motyw przyjaźni dwóch nastolatków (13-19). Wzruszały mnie sceny, gdzie jeden
drugiemu pomagał, pocieszał, razem się troszczyli, osiągali coś. Szukam czegoś podobnego na dziś. Może
roić się od przytuleń, łez, jakichś smutnych motywów. Zasadniczo to też nie chciałabym, by ten film był w
100% o...

więcej