Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film kompletnie pozbawiony dialogów, długie statyczne ujęcia, skrajny minimalizm, czerń i biel, konwencja dokumentalna.

Witam,
Szukam luźnego filmu który odpalę sobie wieczorem, trochę się pośmieje i zrelaksuje. Żadnego trudne kino/horrory/dramaty.
American Pie i tym podobne filmy mam wszystkie obejrzane.

Chciałbym poruszyć tematykę horroru wojennego, jak dla mnie wojna i ludzkie okrucieństwo są świetnym tłem dla nadnaturalnego zła, które jak wiadomo zostaje przyciągnięte przez złe działania ludzi.

Proszę o tytuły horrorów wojennych, które znacie, nie muszą być dobre, nie muszą być znane. Z tej hybrydy gatunków...

Szukam jednego odcinka o Batmanie, w tym odcinku byli faceci grający w bilard i jakiś szalony koleś i była postać Harley
Quinn. Czy ktoś zna tytuł odcinka ?

Szukam jednego odcinka o Batmanie, w tym odcinku byli faceci grający w bilard i jakiś szalony koleś i była postać Harley

Kilkoro osób podczas wykopalisk archeologicznych dopada jakis wir
Potem przenoszą się do różnych wydarzeń biblijnych
Narodzenie Jezusa
To było w latach 90 chyba na Polsacie albo TVP

Hej hej!
Z racji wakacji (:D) mam ostatnio więcej czasu na filmy i chciałabym zapytać, jakie polecicie filmy w klimacie ślubów/druhen/wieczorów panieńskich itd.?

Prosiłabym, żeby były amerykańskie, bo jeśli chodzi o ten gatunek to tak bym po prostu wolała :)

Od razu powiem, że oglądałam już "Powiedz tak",...

poszukuje filmu to jest amerykanski co szykuje pewna grupa specialsitow i robia skok na kase i a jeden wyszedl z wieziania i zbiera cala kase i niewiem jak sie film nazywa moze mi ktos pomoze :) z gory dzikuje :)

Witam, widziałem parę lat temu w telewizji film o gościu, który został skazany na śmierć i przed śmiercią ksiądz mu podał hostię w której był jakiś chip. W momencie gdy prąd poraził skazańca na krześle elektrycznym, chip zadziałał i tak jakby przeniósł jego duszę do sieci. Potem jego twarz pojawiała się w telewizorach...

więcej