Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Widziałam pierwszy i ostatni raz zwiastun gdy byłam na Transformers. Film opowiadał o
przyszłości w której ludzie codziennie dostają zastrzyk w rękę, który powoduje u nich brak
emocji przez co widzą na czarno biało wszytko. Jeden chłopak nie wiem w jaki sposób poznał
mężczyznę który go obudził i zaczął widzieć...

więcej

Szukam podobnych filmow - najlpeiej z ostatnich 5-10 lat - strasze klasyki widzialem. z gory dzieki za pomoc :)

Hej Wszystkim, szukam dosyć starego filmu. Pamiętam że może dwa razy byłe emitowany na TVP1 lub
Polsacie. Pamiętam tylko fabułę. Film opowiada o dwóch koleżankach które trafiają do eleganckiego klubu
jako (chyba) kelnerki . W tym klubie musiały chodzić w strojach króliczków Playboya. Każdy kolor kostiumu...

.Ojciec przeprowadza się z córką na wieść po samobójczej śmierci matki.Córka ma wymyślonego
przyjaciela, którym pod koniec filmu okazuję się być ojciec chory na rozdwojenie jaźni.Ojciec zabił matkę a
teraz chce zabić córkę.Koło 2 w nocy zawsze w filmie ojciec się budzi i idzie do łazienki( w łazience popełniła...

Witam.Szukam dramatu ,prawdopodobnie z końca lat 80-tych lub początku 90-tych.Była to historia matki,która
z powodu biedy (była bezdomna) musiała oddać swoją córkę. Z fabuły pamiętam tylko scenę ,w której matka
za ostatnie pieniądze kupuje córeczce łańcuszek i wiesza jej na szyi. Może ktoś pamięta?

Zapraszam do wypisywania scen po napisach z filmów.
-Piraci z Karaibów:Skrzynia umarlaka-dowiadujemy się co stało się z psem którego ścigali kanibale.

Jakie fajne adaptacje można zekranizować?

Witam, poszukuje tytułu filmu, który oglądałem z 10 lat temu
Fabuła opierała się na tym, że była jakas gra komputerowa, w której dokonywało się morderstw, a później okazywało się, że te morderstwa były popełniane naprawdę. Czy ktoś może kojarzy tytuł?

szukam filmu o afro Amerykaninie który przez całe życie niesie ostatni egzemplarz bibli
gdzieś w połowie filmy zatrzymuje się w miasteczku w którym rządzi zły zbieracz książek
który szuka bibli bohater postanawia uciekać w trakcie ucieczki doczepia się do niego
młoda dziewczyna pomagająca mu w ucieczce pod koniec...

więcej

Witam wszystkich.
Około 2 lat temu oglądałem pewien horror, na TVP1, nie pamiętam jego
tytułu.
Z tego co zapamiętałem:
Akcja działa się na wyspie, syn odziedziczył ją po ojcu, który zmarł,
teoretycznie a tak naprawdę był zabity przez ducha kobiety.
Gdy się tam wprowadzili duch zaatakował jego syna, który coś...

więcej