czy jest film podobny do teledysku tej piosenki Nickelback - Savin' Me ?? nie chodzi mo o wyścig z czasem bo oglądałam go
już. z góry dziękuję :)
Witam, szukam filmu, w którym gdzieś na samym końcu następuje śmierć pewnej osoby, która potem odradza się jeszcze raz. Nie jestem pewna jak to wszystko dokładnie wyglądało, bo oglądałam to naprawdę baaardzo dawno temu i nie mogę sobie zbyt wiele przypomnieć :( A jednak męczy mnie ten film od paru lat i chciałabym...
Z których to części
1. Egon albo ktoś inny dobijają się do domu który rozwala chyba koparka wszystko rozwalone oprócz
drzwi a ci się ciągle szarpią
2.Siedzą w restauracji maja walizkę pieniędzy sporo żarcia stoi na stole na banknot wylewa się
alkohol ktoś sciera z niego płyn i okazuje się że banknot jest fałszywy...
Zasady gry (dla nowych użytkowników;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10389282_2661261169150 30_4464314247061607077_n.jpg?oh=082ade206d929d6693bb674c9e44f835&oe=5444CD2F
Szukam filmu!
Dorosły mężczyzna miał straszne dzieciństwo. Jego ojciec wiezil jego i jego matkę. Potem chłopak trafiał do rodzin
zastępczych. Ale nikt go nie chciał. Facet mieszka w ciemnym mieszkaniu, nie wychodzi z domu. Szantazuje
policjantke, że jeśli nie zdobędzie papierów z jego przeszłości (rodzin...