Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuję filmu chyba postapokaliptycznego? Fabuła dotyczyła wojny lub jakiegoś innego kataklizmu
gdzie pewne małżeństwo ucieka przed nim na farmę oddalona od miasta, którą chyba kupili, na farmie jest
pracownik- (chyba meksykanin, lub jakiś latynos), który został tam po porzednim właścicielu farmy i...

byłł to film romantyczny z lat 80 lub 90 pani bizneswoman zakochuje się w piosenkarzu pamietam że on jeździł na motorze i wziął ja na przejażdzkę, na początku jej poprzedni chłopak napił się wody z bidetu niewiedzac do czego on słuzy jeszcze jedna rzecz która sobie przypominam że ten piosenkarz na swoim koncercie...

Hej.
Szukam tytułu filmu w którym główny bohater jedzie(chyba bmw) przez nie istniejącą droge i w kraju panuje problem z nowym narkotykiem(jest scena gdzie w jakimś klubie podają go i są to chyba jakieś długie igły)Bohater porusza sie chyba czerwonym BMWi na koniec filmu chyba go rozwala.

Pamiętam, że jest to dość stary film ale niestety w zaden sposób nie mogę skojarzyć roku. Seryjny zabójca
zabijał dziewczyny (chyba), kojarzy mi się, że przywiązywał je do łóżek, ucinał palca (?) i albo go zostawiał przy
zwłokach albo wysyłał? Sama nie wiem. A no i jeszcze przy ciele zostawiał jakąś kartę, chyba...

więcej

Był film thriller w którym chodziło o zakład pomiędzy bogatymi ludźmi którzy wymyślili grę polegającana
na tym ze znaleźli ileś tam osób co mieli kiedykolwiek coś z prawem na karku którym wczepiono chip i jak
wyjadą z danego obszaru to wybuchnie i zakładali się kto przeżyje. Była postać ksiadz z...

więcej

Witam.

Może ktoś z was pomógłby ze znalezieniem nazwy filmu? Oglądałem go parę dobrych lat temu, na jakimś typowym telewizyjnym kanale. Akcja filmu miała miejsce chyba w czasach prehistorycznych. Bohaterowie to jakieś stare plemie. Pamiętam że urodziła się tam dziewczynka/kobieta która miała blond włosy. Była przez...

więcej

Witajcie,

Poszukuje filmu który oglądałem kilka lat temu (w takcie świąt na jednej ze stacji). Jego fabuła była mniej
więcej taka:

Akcja dzieje się na pokładzie samolotu, gdy pasażerowie się budzą znają sobie sprawę, że wszyscy
pasażerowie który nie spali zniknęli w tym piloci i cała załoga. udało im się...

tylko nie jakieś Marsjanie atakują !
tylko typ jak Wojna światów albo podobne ogólnie no.

Szukam filmu o znęcaniu się psychicznym, manipulowaniu w ładnym 'opakowaniu', coś jak Funny Games. Jakieś propozycję?

Facet znalazł sie na obcej planecie razem z małpą
Szukał pozywienia małpa znalazła jakieś coś i zaczeła to jeść
On też
Chciało mu się pić dał małpie posolonego krakersa z masłem
Tyle pamiętam