Witam, poszukuję filmu chyba postapokaliptycznego? Fabuła dotyczyła wojny lub jakiegoś innego kataklizmu
gdzie pewne małżeństwo ucieka przed nim na farmę oddalona od miasta, którą chyba kupili, na farmie jest
pracownik- (chyba meksykanin, lub jakiś latynos), który został tam po porzednim właścicielu farmy i...
byłł to film romantyczny z lat 80 lub 90 pani bizneswoman zakochuje się w piosenkarzu pamietam że on jeździł na motorze i wziął ja na przejażdzkę, na początku jej poprzedni chłopak napił się wody z bidetu niewiedzac do czego on słuzy jeszcze jedna rzecz która sobie przypominam że ten piosenkarz na swoim koncercie...
Hej.
Szukam tytułu filmu w którym główny bohater jedzie(chyba bmw) przez nie istniejącą droge i w kraju panuje problem z nowym narkotykiem(jest scena gdzie w jakimś klubie podają go i są to chyba jakieś długie igły)Bohater porusza sie chyba czerwonym BMWi na koniec filmu chyba go rozwala.
Pamiętam, że jest to dość stary film ale niestety w zaden sposób nie mogę skojarzyć roku. Seryjny zabójca
zabijał dziewczyny (chyba), kojarzy mi się, że przywiązywał je do łóżek, ucinał palca (?) i albo go zostawiał przy
zwłokach albo wysyłał? Sama nie wiem. A no i jeszcze przy ciele zostawiał jakąś kartę, chyba...
Był film thriller w którym chodziło o zakład pomiędzy bogatymi ludźmi którzy wymyślili grę polegającana
na tym ze znaleźli ileś tam osób co mieli kiedykolwiek coś z prawem na karku którym wczepiono chip i jak
wyjadą z danego obszaru to wybuchnie i zakładali się kto przeżyje. Była postać ksiadz z...
Witam.
Może ktoś z was pomógłby ze znalezieniem nazwy filmu? Oglądałem go parę dobrych lat temu, na jakimś typowym telewizyjnym kanale. Akcja filmu miała miejsce chyba w czasach prehistorycznych. Bohaterowie to jakieś stare plemie. Pamiętam że urodziła się tam dziewczynka/kobieta która miała blond włosy. Była przez...
Witajcie,
Poszukuje filmu który oglądałem kilka lat temu (w takcie świąt na jednej ze stacji). Jego fabuła była mniej
więcej taka:
Akcja dzieje się na pokładzie samolotu, gdy pasażerowie się budzą znają sobie sprawę, że wszyscy
pasażerowie który nie spali zniknęli w tym piloci i cała załoga. udało im się...
Szukam filmu o znęcaniu się psychicznym, manipulowaniu w ładnym 'opakowaniu', coś jak Funny Games. Jakieś propozycję?